Левскарчета обичайте си отбора и резултатите ще дойдат !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Левскарчета обичайте си отбора и резултатите ще дойдат !

Мнениеот slavi_1914 » 12 юли 2010 02:43

Искам да пусна тази ПОЛОЖИТЕЛНА тема за да помоля всички Левскари само за едно:

Момчета стига сме давали акъл за тактики,схеми,нови попълнения,оценки на футболистите и треньорите !
От тук нататък ни чакат само битки ! Предстоят МНОГО важни мачове !
Затова е по-важно да окажем нужната подкрепа,търпение и спокойствие !
Всички ние в последните 2 години (защото убеден съм този форум не остава незабелязан от ръководителите и футболистите) изнервихме до краен предел обстановката и "наливахме нервно масло в огъня".
От тук нататък аз лично за мен си гласувам пълно доверие на Гонзо,Ясен и целия щаб, че дори и на Батков (макар още да ме боли за някой неща) !
Също така мисля,че и журналистите прекаляват понякога ! От мухата правят слон и по този начин настройват и нас !
Мисля,че вие всички бихте се съгласили с мен и затова ви моля макар нещо да не ви е харесало по-добре си запазете мнението за себе си а не го споделяйте с останалите (заразно е !)
Само Левски ! Нека всички се радваме заедно с любия отбор !

ПП: И дори да не тръгнем с "летящ старт" имайте търпение,запазете спокойствие и резултатите ще дойдат ! Спокойствието и хладнокръвието водят до УСПЕХ !!!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

лъв
Контакти:

Re: Левскарчета обичайте си отбора и резултатите ще дойдат !

Мнениеот лъв » 12 юли 2010 08:45

На Борат доверие-НИКОГА!
На Гонзо-хмммммммммм,как да го уважавам след казанския резил,когато мълча катп пън!
ПЕСИМИСТ СЪМ!
Но....САМО"ЛЕВСКИ"!

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 12 юли 2010 09:21

slavi_1914 написа:Искам да пусна тази ПОЛОЖИТЕЛНА тема за да помоля всички Левскари само за едно:

Момчета стига сме давали акъл за тактики,схеми,нови попълнения,оценки на футболистите и треньорите !
Всички ние в последните 2 години (защото убеден съм този форум не остава незабелязан от ръководителите и футболистите) изнервихме до краен предел обстановката и "наливахме нервно масло в огъня".
От тук нататък аз лично за мен си гласувам пълно доверие на Гонзо,Ясен и целия щаб, че дори и на Батков (макар още да ме боли за някой неща) !
Също така мисля,че и журналистите прекаляват понякога ! От мухата правят слон и по този начин настройват и нас !
Мисля,че вие всички бихте се съгласили с мен и затова ви моля макар нещо да не ви е харесало по-добре си запазете мнението за себе си а не го споделяйте с останалите (заразно е !)

ПП: И дори да не тръгнем с "летящ старт" имайте търпение,запазете спокойствие и резултатите ще дойдат ! Спокойствието и хладнокръвието водят до УСПЕХ !!!

Аз съм съгласен с това което казваш.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 12 юли 2010 09:26

slavi_1914 написа:Искам да пусна тази ПОЛОЖИТЕЛНА тема за да помоля всички Левскари само за едно:

+1000 Нека да поткрепим отбора и да смачкаме Дъндлок в четвъртък
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 12 юли 2010 09:44

Точно така, но дори и да не "смачкаме" Дъндок ПАК трябва да подкрепяме отбора, подкрепата ни към любимия отбор не трябва да зависи от един мач или един сезон. Само Левски! Завинаги!

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 12 юли 2010 09:58

bojiTHEmaster написа:Точно така, но дори и да не "смачкаме" Дъндок ПАК трябва да подкрепяме отбора, подкрепата ни към любимия отбор не трябва да зависи от един мач или един сезон. Само Левски! Завинаги!

Да трябва да си подкрепим отбора не след 15 минута като резултата още е 0-0 да се вика отставка и да се псува по момчетата.Трябва да ги подкрепим аз лично очаквам труден и изнервен мач които обаче накрая ще свърши със 2-3 гола разлика за нас.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 юли 2010 09:58

bojiTHEmaster написа:Точно така, но дори и да не "смачкаме" Дъндок ПАК трябва да подкрепяме отбора, подкрепата ни към любимия отбор не трябва да зависи от един мач или един сезон. Само Левски! Завинаги!

абе за какви мачкания говорите...да ги бием там с 2-0 и да се успокоят малко нещата, иначе става страшно... :roll:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Sinqta lavina
Контакти:

Мнениеот Sinqta lavina » 12 юли 2010 10:32

МАЧА Е 4:0 ЗА СИНЯТА ЛАВИНА ;)
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ-НАЙ ГОЛЕМИЯ-ТИТУЛУВАН И ПОПУЛЯРЕН ОТБОР В БЪЛГАРИЯ-57-26 ТИТЛИ 28-КУПИ 3 СУПЕРКУПИ!
ЕДИНСТВЕНИЯ КЛУБ В БЪЛГАРИЯ С ПОЛОЖИТЕЛЕН БАЛАНС И ПЪРВИЯ БГ ОТБОР В ЛИГАТАТА НА БОГАТИТЕ!
7:2 7:1 6:3 5:0
Левски би с 8:0 ЦСКА в Елитната юношеска група

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 юли 2010 10:48

Sinqta lavina написа:МАЧА Е 4:0 ЗА СИНЯТА ЛАВИНА ;)

дано дано, имаме нужда от добър старт, за да млъкнат критиците и футболистите да придобият повече самочувствие!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 юли 2010 15:02

Отбора ще го подкрепим, но Баткоф никога!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”