Испания е новият световен шампион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Испания е новият световен шампион!

Мнениеот acmilan » 12 юли 2010 02:16

niki87 написа:АцМилан,не си прав.Германците никога нямаше да направят подбно нещо.Те знаят много добре как да печелят и как да губят.Да си виждал подобно изпълнение на Бундестима,а на "Алианц Арена" да си виждал да пускат пръскачки :?: ...Прав си,не винаги гледам реално на нещата,но кой истински фен не го прави?... ;)

С втората част на мнението ти съм съгласен до голяма степен ;) За пръскачките също съм съгласен,но не и за влакчето на победата на испанците тази вечер.А,между другото,Касияс е целунал приятелката си Сара Карбонеро в ефир,докато тя му взима интервю :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 юли 2010 02:17

Що да не я целуне ? И аз ще я целуна :lol: Много му е зор, че е в ефир :lol: Е нек се земат младите като се обичат :mrgreen:
Последна промяна от TodorT на 12 юли 2010 02:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 12 юли 2010 02:18

acmilan написа:
niki87 написа:АцМилан,не си прав.Германците никога нямаше да направят подбно нещо.Те знаят много добре как да печелят и как да губят.Да си виждал подобно изпълнение на Бундестима,а на "Алианц Арена" да си виждал да пускат пръскачки :?: ...Прав си,не винаги гледам реално на нещата,но кой истински фен не го прави?... ;)

С втората част на мнението ти съм съгласен до голяма степен ;) За пръскачките също съм съгласен,но не и за влакчето на победата на испанците тази вечер.А,между другото,Касияс е целунал приятелката си Сара Карбонеро в ефир,докато тя му взима интервю :mrgreen:

Как да не я целуне,тя е толкова хубава ... :lol:
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 юли 2010 02:23

Molotov написа:
acmilan написа:

Как да не я целуне,тя е толкова хубава ... :lol:

Аз имам афинитет точно към този тип жени,между другото,с черна коса и повече тен :) Може би защото съм пълната им противоположност :mrgreen: Да си призная завиждам на Касияс ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 12 юли 2010 02:26

Мда,и аз харесвам жените с тъмна коса ... 8-) А аз съм бял та бял ... че и светли очи имам. Пфу :lol:

Малко се отклонихме от темата,извинете :lol:
[center]Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 юли 2010 02:27

Molotov написа:Мда,и аз харесвам жените с тъмна коса ... 8-) А аз съм бял та бял ... че и светли очи имам. Пфу :lol:

Значи сме колеги арийци :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 юли 2010 02:28

Как да не му завижда човек, acmilan :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юли 2010 02:39

TodorT написа:Що да не я целуне ? И аз ще я целуна :lol: Много му е зор, че е в ефир :lol: Е нек се земат младите като се обичат :mrgreen:

Хахаах - много ясно: Капитан си на световния шампион, направи спасяването на живота си и приятелката ти взима интервю - аз бих я хвърлил във въздуха направо, барабар с микрофините :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 юли 2010 02:50

TristaNNN написа:
TodorT написа:Що да не я целуне ? И аз ще я целуна :lol: Много му е зор, че е в ефир :lol: Е нек се земат младите като се обичат :mrgreen:

Хахаах - много ясно: Капитан си на световния шампион, направи спасяването на живота си и приятелката ти взима интервю - аз бих я хвърлил във въздуха направо, барабар с микрофините :lol: :lol: :lol:

Нали не си футболист? А ако си, надявам се да не даваш интервюта след мача... или то поне ги прави след 00:00 местно време :lol:

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 12 юли 2010 02:51

Е,драги любители на футбола,след много страсти,сълзи и викове,световното приключи :) За някои - успешно,за други - не толкова ;) Тези 4 години чакане минаха като секунда,а сега отново ни очакват 4 години чакане :(
[center]Изображение

Върни се в “Архив”