Испания е новият световен шампион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Иниеста и Рамос посветиха титлата на мъртвите Жарке и Пуерта

Мнениеот akademix17 » 12 юли 2010 01:32

Голмайсторът на Испания във финала на Мондиал 2010 Андрес Иниеста посвети попадението си и титлата на Ла Фурия на починалия преди година капитан на Еспаньол Дани Жарке. Той вдигна фланелката си, и макар да получи жълт картон за това, показа надпис „Дани Жарке винаги с нас” отдолу.
Въпреки екстаза на съотборниците на Иниеста, които бързаха да го награбят в прегръдки от радост, те уважиха желанието му да почете Жарке, и всички камери уловиха момента.
Друг испански национал, световен шампион – Серхио Рамос – посвети титлата на Антонио Пуерта, който намери смъртта си през 2007. Рамос носеше под екипа си фланелка с лика на Пуерта, и я показа пред света след завършването на финала с Холандия, почитайки паметта на футболиста на Севиля.

Браво, за мен ей това е знак на почит и уважение... а Рамос още на Евро 2008 беше с тениската за Пуерта "Siempre con nosotros". Сигурен съм, че ако не беше тази трагедия Пуерта щеше да е част от отбора и ан двата форума...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Испания е новият световен шампион!

Мнениеот TristaNNN » 12 юли 2010 01:35

Браво на Испания, на всички играчи, затова че бяха колектив, забравиха че играят за едни от най-големите отбори в света и показаха що е то ОТБОР !!! Браво и на Дел Боске, не легна нито за миг на медии и провокации, а показа какво е треньор на място!!! И най-много се кефя, затова че Испания са ми фаворит на всяко световно, а сега най-после ме зарадваха както си ме реда, а и букмейкърите ще добавят някой лев в джоба 8-)
Наздраве на всички от форума Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 юли 2010 01:35

Честито на испанците! Този мач можеше да бъден спечелен и от Холандия, и от Испания :) ... В крайна сметка победителят е само един-Испания... Аз, обаче, не съм привърженик на ''Ла Фурия''... не харесвам футбол с много пасове... 550 точни паса за един мач :shock: Не съм фен на този стил... За мен е по-приятно да гледам отбори, които вкарват голове с 5-6-7 паса, а понякога и 1 (Нойер към Клозе и 1-0 за Германия срещу Англия) :) Но кой ме пита мен ?!? Да, Испания трудно стигна до титлата: имаше проблеми в групата, измъчи се срещу Португалия, Парагвай и днес, но в крайна сметка победители не се винят ;) Честито на феновете на испанския нац. отбор !!!

П.П. Единтвеното, което ме прави щастлив е, че моят любимец Икер Касияс стана европейски и световен шампион в рамките на 2 години и взе наградата за най-добър вратар... :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 юли 2010 01:37

Molotov написа:Испания Шампион ! :lol: :lol: Заслужена победа ! Браво,колко ми се иска сега да съм в Барселона или Мадрид ;)

Особено ако си в Мадрид... 8-) Ще посрещнеш ли испанците на летището ? :) 8-)

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 12 юли 2010 01:37

TodorT написа:Честито на испанците! Този мач можеше да бъден спечелен и от Холандия, и от Испания :) ... В крайна сметка победителят е само един-Испания... Аз, обаче, не съм привърженик на ''Ла Фурия''... не харесвам футбол с много пасове... 550 точни паса за един мач :shock: Не съм фен на този стил... За мен е по-приятно да гледам отбори, които вкарват голове с 5-6-7 паса, а понякога и 1 (Нойер към Клозе и 1-0 за Германия срещу Англия) :) Но кой ме пита мен ?!? Да, Испания трудно стигна до титлата: имаше проблеми в групата, измъчи се срещу Португалия, Парагвай и днес, но в крайна сметка победители не се винят ;) Честито на феновете на испанския нац. отбор !!!

П.П. Единтвеното, което ме прави щастлив е, че моят любимец Икер Касияс стана европейски и световен шампион в рамките на 2 години и взе наградата за най-добър вратар... :)

Наистина Касияс,за мен лично е най-великият вратар :) При това за неговия ръст ... просто уникално се справи днес !
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 юли 2010 01:39

TristaNNN написа:Браво на Испания, на всички играчи, затова че бяха колектив, забравиха че играят за едни от най-големите отбори в света и показаха що е то ОТБОР !!! Браво и на Дел Боске, не легна нито за миг на медии и провокации, а показа какво е треньор на място!!! И най-много се кефя, затова че Испания са ми фаворит на всяко световно, а сега най-после ме зарадваха както си ме реда, а и букмейкърите ще добавят някой лев в джоба 8-)
Наздраве на всички от форума Изображение

Не съм съгласен толкова да се величае Дел Боске .... Той наследи един готов и обигран отбор... Не промени и стила на игра... Според мен, Испания играе по-лош футбол при Дел Боске... По харесвах отбора как стоеше при тренера, който ги изведе до Евро титлата...

Reckless

Мнениеот Reckless » 12 юли 2010 01:40

Тук вече фиестата си тече а ето какво ми направи впечатление от испанските коментатори на срещата след мача.
Коментаторите един път не казаха "Испания сме най-великите..." а казаха "Ето и Испания вече се наредихме до големите футболни сили и най-накрая постигнахме това, което са постигнали великите Бразилия, Аржентина, Германия, Италия, Уругвай..." от което си пролича и манталитета на средния испанец. Те не се поставят най-отгоре, те се поставят редом с великите футболни сили. Само, като се сетя в България 94-та за колко по-малко обявихме масово, че Господ е българин...

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 12 юли 2010 01:41

Не хвалете Дел Боске, ами Луис Арагонес и Кройф ... :) Дел Боске получи един готов отбор,и пак едвам едвам се справи,със такива футболисти ...
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Gil-galad
Контакти:

Re: Иниеста и Рамос посветиха титлата на мъртвите Жарке и Пуерта

Мнениеот Gil-galad » 12 юли 2010 01:42

И това е част от живота за жалост....Да почиват в мир :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Иниеста и Рамос посветиха титлата на мъртвите Жарке и Пуерта

Мнениеот TodorT » 12 юли 2010 01:43

Eвала на футболистите! Мир на праха на Жарке и Пуерта :cry:

Върни се в “Архив”