Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Абе пич ти не знаеш за какво говориш ми се струва , не е абсурдното това,че съдията не даде корнер в ситуацията , абсурдното е че имаше фаул , той беше изпълнен , топката се удари в стената и изелзна в корнер , вместо корнер или аут (ДА РЕЧЕМ ЧЕ Е СЛЯП И НЕ Е ВИДЯЛ УДАРА В СТЕНАТА) той отсъди засада - най не адекватното решение.
Аре бе,съдията сам ли си свири засадите? Аз си мислех,че има странични на тоя мач.
Botevist_1912 написа:Уважавам сто пъти повече германците, защото не съм ги видял да симулират и да се подиграват по такъв долен начин на съперника!
ФИФА провали световното! Безумно слабо съдийство и отбор банда симуланти и мръсници, отбор който не уважава нито един противник стана световен шампион
Linky написа:Абе пич ти не знаеш за какво говориш ми се струва , не е абсурдното това,че съдията не даде корнер в ситуацията , абсурдното е че имаше фаул , той беше изпълнен , топката се удари в стената и изелзна в корнер , вместо корнер или аут (ДА РЕЧЕМ ЧЕ Е СЛЯП И НЕ Е ВИДЯЛ УДАРА В СТЕНАТА) той отсъди засада - най не адекватното решение.Аре бе,съдията сам ли си свири засадите? Аз си мислех,че има странични на тоя мач.
че ти от написаното , как разбра че не говора за страничния съдия?Отделно на това , виновен ли е съдията ( не се оточнява кой) - виновен е.
SHAKOMINATORA написа:Значи за тебе всички се водят "съдията" ахахаха. Има един съдия ,а другите са странични. Точно страничните проспаха полужението при гола,а и корнера дето го дадоха засада.
SHAKOMINATORA написа:Linky написа:Абе пич ти не знаеш за какво говориш ми се струва , не е абсурдното това,че съдията не даде корнер в ситуацията , абсурдното е че имаше фаул , той беше изпълнен , топката се удари в стената и изелзна в корнер , вместо корнер или аут (ДА РЕЧЕМ ЧЕ Е СЛЯП И НЕ Е ВИДЯЛ УДАРА В СТЕНАТА) той отсъди засада - най не адекватното решение.Аре бе,съдията сам ли си свири засадите? Аз си мислех,че има странични на тоя мач.
че ти от написаното , как разбра че не говора за страничния съдия?Отделно на това , виновен ли е съдията ( не се оточнява кой) - виновен е.
Значи за тебе всички се водят "съдията" ахахаха. Има един съдия ,а другите са странични. Точно страничните проспаха полужението при гола,а и корнера дето го дадоха засада.
Tommi написа:SHAKOMINATORA написа:Значи за тебе всички се водят "съдията" ахахаха. Има един съдия ,а другите са странични. Точно страничните проспаха полужението при гола,а и корнера дето го дадоха засада.
Няма никакво "положение" при голаА при корнера мисля, че дадоха аут, а не засада, но не съм сигурен
SHAKOMINATORA написа:Tommi написа:SHAKOMINATORA написа:Значи за тебе всички се водят "съдията" ахахаха. Има един съдия ,а другите са странични. Точно страничните проспаха полужението при гола,а и корнера дето го дадоха засада.
Няма никакво "положение" при голаА при корнера мисля, че дадоха аут, а не засада, но не съм сигурен
Няма? И каквo тогава коментират всичкиВие различни мачове ли гледате или един? Аз полОжението не го видях.
Иначе всички плюят по съдиятА , а не по съдийтЕ. Аз си мисля,че има разлика в двете неща.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта