Испания е новият световен шампион!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Испания е новият световен шампион!
Честито на Испания
Но все пак според мен Холандия са най-добрия отбор завършиха без загуба(гледам редовното време) а Испания имат една в началото от Швейцария,но и Нова Зеландия нямат загуба така че... 

Re: Холандия - Испания, ФИНАЛЪТ!
athom написа:Иниеста без фанелка след гола...картон няма. Няма такъв палячо като тоя съдия.
И в крайна сметка логичното се случи - Испания шампион! Знам, че много ги боли Германските и Холандските фенове, но Испания си го заслужи и заслужено се титулува като Европейски и същеввременно Световен шампион! Най-добрия отбор в Света!

- Botevist_1912
- Контакти:
Във финала за пореден път съдийството беше под всякаква критика. Съдията се оказа пълен некадърник. Имаше десетки съдийски грешки. ФИФА са пълни идиоти и опорочиха световното първенство. Аз лично досега не съм гледал световно първенство с по-слабо съдийство 

БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Преди гола имаше центриране към Иниеста,в което той беше в засада.Испания е силен отбор и нямаше нужда от такова подпиране цял мач!
PFC Litex написа:athom написа:Иниеста без фанелка след гола...картон няма. Няма такъв палячо като тоя съдия.
Пропуснал си, даде му картон http://www.fifa.com/live/competitions/w ... index.html
но при прекия свободен удар топката отиде в ъглов и то над вратата тоя кавал даде засада
Явно съм го пропуснал. Но тоя смешник ми вгорчи мача определено.
Това са ми двата любими отбора, но толкова очевидно слаб съдия и толкова очевидно възползване от факта от страна на испанците...отвратиха ме.
Whatever. Честита титла на Испания.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

-
- Контакти:
Гади ми се от Холандия и се чудя защо съм ги подкрепял.Робен доказа,че няма психика.
Честита световна титла на всички испански фенове!
dindan написа:Но все пак според мен Холандия са най-добрия отбор завършиха без загуба(гледам редовното време) а Испания имат една в началото от Швейцария,но и Нова Зеландия нямат загуба така че...
Точно само сега не казвай, че Нова Зеландия също са били най-добрите! Холандия игра добре и на европейското и тук, но знаем кой взе титлите така, че не можеж да кажеж, че са най-добрия отбор! Това са определено Испания!

-
- Контакти:
niki87 написа:Честита Световна титла на всички фенове на Испания
Благодаря.
П.п
Честито и от мен.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,