Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:Даа, така съм съгласен, имах в предвид да не прекаляваме с радости, възмущения, и да не изпадаме в депресии ако "нашия" отбор не спечели. Аз пък съм за Холандия, ама и да бият и да не бият...боли ме сещаш се кое...![]()
Приятно гледане, пич, и НАЗДРАВЕ специално за теб!
Ти явно гледаш някой друг мач, спокойно.
На мен лично ми е безразлично кой ще е шампион, симпатизирам и на двата отбора, но това на Пуьол преди малко беше 100%ов картон.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
ZinedineZidane написа:Съгласен съм за Пуйол, няма спор! Но не мога да приема, че подпира някого този смешник! Просто свири слабо още от самото начало!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.
ros написа:niki87 написа:Ебаси как подпира испанците тоя английски смешник.Чист фаул срещу Робен и червен картон за Пуйол
Ники, успокой топката... Германците вече летят за Берлин... Много е неудачно да се изкажеш по този начин, след спестения червен картон за каратиста още през първата част
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Blue_Girl написа:Продължения.
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта