Над 3 000 посрещнаха тима в първа контрола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bucky_barabata
- Контакти:
Re: Над 3 000 посрещнаха тима в първа контрола
От играчите от 1-вото полувреме никой не е играл професионален футбол по минумум 5,6 месеца, а някои и повече. Ако не се лъжа, само братята Байреви и Недко Миленов са играли през целият изминал сезон. Няма какво повече да очакваме. С една добра подготовка всичко ще си дойде на мястото. От младите момчета второто полувреме трябва да сме доволни. Всички са талантливи. 100% ще има мачове с някои овчари, в които ще се разчита само на тях и съм сигурен, че ще справат отлично. Лошото е, че типично по младежки в повече ситуации, не търсиха комбинациите, а искаха да се самодоказват. Засега няма лошо, но ще дойде време на повече отборна игра.
- rump_shaker
- Контакти:
veseo написа:Някой знае ли кое беше момчето, което влезе накрая и направи доста добри пробиви отляво?
Вторто половреме влезноха две момчета с бели калеври. Единият беше по-русоляв и той е Тодор Неделев а другият който ми направи силно впчетеление мисля че е Светослав Асенов, но не съм убеден

botev_1912 написа:ilian12 написа:Говори се, че групата ще стане над 22 отбора. Трябва ни дълга скамейка от поне 30 играчи. Не става само с 1 нападател в който дори няма скорост.
еее съсипахте го момчето!
Нека да го видим след 2-3 контроли, това е отбор на 10 дни който надигра отбор сработен от няколко години!
Прав си, щом Бакала го е взел в отбора явно има потенциал. Да набляга здраво по време на тренировките и да ме опровергае. Ще съм доволен ако успее.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- botev_1912
- Контакти:
ilian12 написа:botev_1912 написа:еее съсипахте го момчето!
Нека да го видим след 2-3 контроли, това е отбор на 10 дни който надигра отбор сработен от няколко години!
Прав си, щом Бакала го е взел в отбора явно има потенциал. Да набляга здраво по време на тренировките и да ме опровергае. Ще съм доволен ако успее.
На мен Запрян Иванов ми хареса много, има и спиране и пас и поглед върху играта!
Верно е, че почти нямаше удари, но мъкнеше постоянно по 2-ма на гърбът си, прилича ми на Дурмуша, но е доста по добър от него! В общи линии имаше една единствена добра възможност за стрелба, но видя че друг играч е в по-добра позиция и му продължи топката, което лично на мен ми хареса!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
nik_bg1 написа:2.Това с питането от ТИ и отговора на централната трибуна...много готино.
Понеже не бях ходил на мач 6-7 год. ми казаха,че за пръв път това са го правили с агитката на "Миньор"Пк,срещу лицето Христолов.Предполагам когато има повече публика ще стане върховно...
САМО "БОТЕВ"Пд !!!
хах брат, това е от около 5 години,много много преди миньор. получава се адски готино, особено на мач с буферите като 5хил от ТИ питат 5 хил на централната трибуна

но пък друго нещо, което забелязвам от коментара ти- хората изгонени от селския, почват да идват на мачове

Аз съм доста доволен от контролата, при този треньорски екип момчетата ще се развият много.
Обаче тези екземпляри с бомбичките и онзи лумпел с топката ме изнервиха. Явно на някой хора от агитката трябва да се обясни, че в момента Ботев трябва да се превърне в сериозен отбор със сериозни амбиции.За да се постигне, първо трябва дисциплинирана публика, която знае какво прави на стадиона. Това не е отбора на селския, това е СВОБОДНИЯТ БОТЕВ.
Обаче тези екземпляри с бомбичките и онзи лумпел с топката ме изнервиха. Явно на някой хора от агитката трябва да се обясни, че в момента Ботев трябва да се превърне в сериозен отбор със сериозни амбиции.За да се постигне, първо трябва дисциплинирана публика, която знае какво прави на стадиона. Това не е отбора на селския, това е СВОБОДНИЯТ БОТЕВ.
- rump_shaker
- Контакти:
botev_1912 написа:
На мен Запрян Иванов ми хареса много, има и спиране и пас и поглед върху играта!
Верно е, че почти нямаше удари, но мъкнеше постоянно по 2-ма на гърбът си, прилича ми на Дурмуша, но е доста по добър от него! В общи линии имаше една единствена добра възможност за стрелба, но видя че друг играч е в по-добра позиция и му продължи топката, което лично на мен ми хареса!
Надали ако Запрян Иванов беше доста по-добър от Муши, щеше сега да играе в В група, докато другият играе в отбори като Литекс и ЦСКА

Иначе според мен не се включи добре. Не бързам да коментирам качества, но беше страхлив в моментите когато трябваше да действа сам. Особено воторто полувреме. При една ситуация му дадохда топката и пред него 20 метра чисти. От дясно играч от ляво играч а пред него чисто и вместо да нахлуе и тогава евентуално да подава се спря и изчака офанзивният халф зад него да го мине и тогава му пусна топката. Това беше не от липса на качества ами от страх и липса на самочувствие. Дано придобие такова и заиграе добре.
Но има още нещо за Запрян Иванов. В предишният си клуб от 30тина мача им 1 или 2 гола което не е добре за един нападател

- nik_bg1
- Контакти:
fungus написа:
но пък друго нещо, което забелязвам от коментара ти- хората изгонени от селския, почват да идват на мачове
Надявам се да се върнем повече фенове,понеже хич не сме малко...
п.п.
Трудно се ходи на мач в който любимият отбор играе без никакви цели.Не смятам,че цел номер 1 трябва да бъде оставане в групата,както беше при селската гад.
Последна промяна от nik_bg1 на 11 юли 2010 19:22, променено общо 1 път.
- PLOVDIV PEE 1912
Първо гоним място в професионалния футбол,после гоним челото.
- nik_bg1
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Първо гоним място в професионалния футбол,после гоним челото.
И аз това казвам..