Испания е новият световен шампион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Холандия - Испания: Големият финал на Мондиала, който ще дон

Мнениеот runnersa » 11 юли 2010 13:02

RudeDude написа:
ЦСКА-83 написа:Холандия ще мачка довечера и ако стане мисля че ще съм от малкото хора ,чийто фаворит от групите е познал :)

Аз още преди световното прогнозирах титла за Холандия, но тогава всеки ми се смееше. Ето че съм на път да се окажа прав 8-)

По скоро си на път да се прецакаш накрая :lol:
След като смачкахме като игра говоря Германия не знам откъде идва този безумен оптимизъм на Холандските фенове :shock:

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 11 юли 2010 13:16

runnersa написа:
RudeDude написа:
ЦСКА-83 написа:Холандия ще мачка довечера и ако стане мисля че ще съм от малкото хора ,чийто фаворит от групите е познал :)

Аз още преди световното прогнозирах титла за Холандия, но тогава всеки ми се смееше. Ето че съм на път да се окажа прав 8-)

След като смачкахме като игра говоря Германия не знам откъде идва този безумен оптимизъм на Холандските фенове :shock:

Вечерта да не се скриеш като стане най нормалното нещо и да кажеш ама те играха затворено,грозно не е честно,мача трябва да се преиграе,съдията ни прецака и такива глупости.

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 11 юли 2010 13:37

Мача ще е достоен за финал. :) Труден е за прогнозиране. :roll: Доста хора смятат,че Испания ще стане световен шампион/Октопода също :mrgreen: /,но Холандия показаха,че имат дух и са доста коварен отбор.
12 март 1912 г.

Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 11 юли 2010 13:37

Аз още преди световното прогнозирах титла за Холандия, но тогава всеки ми се смееше. Ето че съм на път да се окажа прав 8-)[/quote]
След като смачкахме като игра говоря Германия не знам откъде идва този безумен оптимизъм на Холандските фенове :shock:[/quote]
Вечерта да не се скриеш като стане най нормалното нещо и да кажеш ама те играха затворено,грозно не е честно,мача трябва да се преиграе,съдията ни прецака и такива глупости.[/quote]
Знаеш ли, че това вече съм го чувал преди мача с Германия пък после те май се криеха след това :lol: Що ми се струва, че ти си се криеш разбирачо? :lol:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Холандия-Испания(Финал)

Мнениеот enguerino » 11 юли 2010 14:00

Мача си мисля че ще е подобен на този между Испания и Германия, тоест Испания ще атакува а Холандия ще чака грешка и ще прави контри. Защитата на холанците не ми вдъхва много доверие и ако играе Педро между линиите може да им скрие топката. Според мен Испания ще спечели с 0:2.
П.п. Ако се сбъдне прогнозата ми мисля че трябва най-накрая Шави да вземе Златната топка заради цялостната си траектория като футболист.
П.п.2 Ако Испания е шампион от утре Иниеста, Шави и Пуйол може да се откажат от футбола и да кажат ние спечелихме всичко в този спорт.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 11 юли 2010 14:03

enguerino написа:Мача си мисля че ще е подобен на този между Испания и Германия, тоест Испания ще атакува а Холандия ще чака грешка и ще прави контри. Защитата на холанците не ми вдъхва много доверие и ако играе Педро между линиите може да им скрие топката. Според мен Испания ще спечели с 0:2.
П.п. Ако се сбъдне прогнозата ми мисля че трябва най-накрая Шави да вземе Златната топка заради цялостната си траектория като футболист.
П.п.2 Ако Испания е шампион от утре Иниеста, Шави и Пуйол може да се откажат от футбола и да кажат ние спечелихме всичко в този спорт.

Нямат олимпииска титла ;)

За мен този мач е 0:1.

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 11 юли 2010 14:48

jindo написа:
enguerino написа:Мача си мисля че ще е подобен на този между Испания и Германия, тоест Испания ще атакува а Холандия ще чака грешка и ще прави контри. Защитата на холанците не ми вдъхва много доверие и ако играе Педро между линиите може да им скрие топката. Според мен Испания ще спечели с 0:2.

Нямат олимпииска титла ;)

За мен този мач е 0:1.

Също така и Купа на УЕФА и Купа на конфедерациите :) ;)
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 11 юли 2010 14:56

Днес е денят ! Ла Фурия Роха взима титлата,и това ще е :lol: Ако холандския треньор избере правилната тактика,всичко ще е наред,но спече ли отбора като Льов ... до там със лаленцата !

Колкото и да мразя прогнози : 2:0 за Испания :roll:
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 11 юли 2010 15:21

Твърда победа за Испания. Който не вярва нека сравни по постове играчите на Испания и Холандия. Ако пак не му се разясни положението нека прегледа в колко различни отбора играят холандците и в колко испанците.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 11 юли 2010 15:25

Ако си прав и Холандия заложи на контраатаки що си мислиш че няма да сполучат.Сигурен съм че лалетата ще вкарат гол(или голове) имат играчи в такава блестяща форма,няма защита която може да ги опази.

Върни се в “Архив”