Над 3 000 посрещнаха тима в първа контрола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: Над 3 000 посрещнаха тима в първа контрола

Мнениеот Yellow major » 10 юли 2010 19:42

Само 10 дни след началото на подготовката на отбора и една контрола не могат да се правят сериозни изводи. На тези по-опитните футболисти им трябва добра физическа подготовка , а на младите надежди по-скоро тактическа.
За мен евентуални проблеми ще имаме с този състав в нападение. Запрян Иванов е типичен таран и ще свърши работа, но друго в атака не видях. Според мен трябва да се търси едно добро крило. Винаги сме имали добри крила, но сега не съм сигурен че Костадинов ще свърши работа.
В халфовата линия сме най-балансирани и с възможности за експериментиране. Днес не видях хубави извеждащи пасове, но нещата ще се оправят. Там Кръстев, Танчовски и Караматев ще движат нещата. Малкия Байрев имаше добър шанс да бележи, но пропусна. Все пак е много млад все още?
В защита ми хареса това новото момче Рахов. Играе добре с глава и е доста спокоен, излъчва сигурност. Владо Байрев също. Но ни липсва ръст в защита. Витанов игра добре и твърдо като за В група. Само Васко ме притеснява, но дано се държи адекватно по-време на мачовете.
От вратарите по ми хареса Стоичков и мисля ,че ще се наложи. Николов бе малко неориентиран според мен.
От младите ми харесаха Асенов, Неделев и Гуджев. Има много хляб в тези момчета. Дано някой не ни ги открадне преди да влезем в професионалния футбол ? Това са рисковете на аматьорския футбол и дай-боже го прескочим на един дъх!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 10 юли 2010 21:06

Някой знае ли кое беше момчето, което влезе накрая и направи доста добри пробиви отляво?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 10 юли 2010 21:19

veseo написа:Някой знае ли кое беше момчето, което влезе накрая и направи доста добри пробиви отляво?

Май е Байрактаров, но не съм сигурен :)
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 10 юли 2010 21:30

Стояхме добре за отбор сформиран преди десетина дни.

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 10 юли 2010 22:12

Не можах да дойда да гледам мача. Това с бомбата е било простотия. Трябва да спрем с тия изцепки, че ще изгоним хората, които дават пари. Или да се въведе един закон. Който е хвърлил бомбата, той да плаща глобата. Според мен така е най-честно.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 10 юли 2010 22:16

Botevist_1912 написа:Не можах да дойда да гледам мача. Това с бомбата е било простотия. Трябва да спрем с тия изцепки, че ще изгоним хората, които дават пари. Или да се въведе един закон. Който е хвърлил бомбата, той да плаща глобата. Според мен така е най-честно.

Или, както в Индипендънт се каза, 10-12 момци по над 120 кила - стюарди... Защото ако Челси те плесне един зад врата за бомба, най-малкото ще пропуснеш остатъка от сезона заради пречупен прешлен :) :) :)
Не натискайте ТУК!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 10 юли 2010 23:26

Шврнц Тпрунков написа:
veseo написа:Някой знае ли кое беше момчето, което влезе накрая и направи доста добри пробиви отляво?

Май е Байрактаров, но не съм сигурен :)

Хм, нищо общо със снимките, които бяха пуснати тук (или в Независимия, не помня). Ще видим като сложат номерата де :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 10 юли 2010 23:38

Говори се, че групата ще стане над 22 отбора. Трябва ни дълга скамейка от поне 30 играчи. Не става само с 1 нападател в който дори няма скорост.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 юли 2010 23:54

ilian12 написа:Говори се, че групата ще стане над 22 отбора. Трябва ни дълга скамейка от поне 30 играчи. Не става само с 1 нападател в който дори няма скорост.

еее съсипахте го момчето!

Нека да го видим след 2-3 контроли, това е отбор на 10 дни който надигра отбор сработен от няколко години!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”