Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот Pro-European » 10 юли 2010 12:39

Бижутера написа:....все пак за да играеш на тази позиция ти трябват много дефанзивни умения, които бижутерина няма... :roll:

казано така, все едно Лигльото има някакви умения..
завършен некадърник - това представлява.
ако умение е да късаш нервите на феновете 15 години, значи има едно умение.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 10 юли 2010 12:57

Май това беше селекцията въпреки приказките че има още време и се работи по въпроса.Пак ще останем без вътрешен халф,видясе резултата миналата година но поука не се извлече.Вчера Гонзо каза че на тоя етап няма футболист които да подхожда на класата на Левски и няма да взимат играчи просто ей така за да се каже че се вземат играчи,добре ама Щърков отговаря ли на името на Левски М.Антонов ли отговаря или Симонович и Ортега отговаряха.Май трябва да благодарим на Коко Динев че изнамери отнякъде Гарата инъче и тая година щяхме да сме без нападател(щеше да има дилема дали Йовов да е халф или център нападател).Как може бе Гонзо цяла година вече 12 месеца да не се намери някои от класата на Левски и тоя Лъчо Балтанов ако не става защо е в отбора защо му плащате заплата кога ще е готов не знам.Аз мисля че дори в нашето първенство имаше играчи на тоя пост които ще се справят по добре от Йовов и Светослав Дяков от Локо Сф,Костадин Дяков от Черноморец,Тодор Паланков и той вече от Черноморец са добри играчи ама явно няма кои да ги види.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 юли 2010 15:18

Имаме спешна нужда от резервен вратар. Сещам се за един двуметров прибалтиец, когото не взеха тъй като играл в квалификационен мач в ШЛ. Беше много добър. Сега на бихме ли могли да го вземем? Хем конкуренция за Петков (нека му диша малко във врата), хем сигурност при евентуална негова контузия.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 10 юли 2010 17:40

Е, Божидар Митрев какъв е. :roll:

А иначе Йовов по-добре да седи опорен халф, достатъчно години от живота ми отне...

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 юли 2010 20:58

buffon написа:Май това беше селекцията въпреки приказките че има още време и се работи по въпроса.Пак ще останем без вътрешен халф,видясе резултата миналата година но поука не се извлече.Вчера Гонзо каза че на тоя етап няма футболист които да подхожда на класата на Левски и няма да взимат играчи просто ей така за да се каже че се вземат играчи,добре ама Щърков отговаря ли на името на Левски М.Антонов ли отговаря или Симонович и Ортега отговаряха.Май трябва да благодарим на Коко Динев че изнамери отнякъде Гарата инъче и тая година щяхме да сме без нападател(щеше да има дилема дали Йовов да е халф или център нападател).Как може бе Гонзо цяла година вече 12 месеца да не се намери някои от класата на Левски и тоя Лъчо Балтанов ако не става защо е в отбора защо му плащате заплата кога ще е готов не знам.Аз мисля че дори в нашето първенство имаше играчи на тоя пост които ще се справят по добре от Йовов и Светослав Дяков от Локо Сф,Костадин Дяков от Черноморец,Тодор Паланков и той вече от Черноморец са добри играчи ама явно няма кои да ги види.

Аз лично съм доволна от селекцията, която направихме.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 юли 2010 21:02

wilge написа:Имаме спешна нужда от резервен вратар. Сещам се за един двуметров прибалтиец, когото не взеха тъй като играл в квалификационен мач в ШЛ. Беше много добър. Сега на бихме ли могли да го вземем? Хем конкуренция за Петков (нека му диша малко във врата), хем сигурност при евентуална негова контузия.

Не ни трябва нов вратар.
Петков има заместник и това е Митрев.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 юли 2010 10:41

Абе мустакис каза,че ще чакаме един нов играч...начи няма да вземем никой,в нашия случай опорен халф :evil:
Изображение

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 12 юли 2010 15:52

Щом няма да се привлича дефанзифен халф,да си налагат Лъчо Балтанов и това е ;) Тая година може да не е на нивото на Гаджев ,но догодина кой знае???
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 юли 2010 01:43

Абе Йовов може да го пробват и като централен халф... :? В няколко мача миналия сезон се справи горе-долу добре
За мен най-добрият състав ще:
--------------------------------------Петков-----------------------------------------------

Станчев-------------Бензукан-----------------Милиев/Иванов-----------------Минев

-----------------------Гаджев-----------------Балтанов/Йовов----------------------

Младенов----------------------------------------------------------------------Жоазиньо

---------------------------------Тасевски-------------------------------------------------
---------------------------------Дембеле--------------------------------------------------

Ако Йовов играе в центъра може той да е пред Влади, примерно ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юли 2010 11:54

Аз се чудя .... защо продължават да се правят експерименти ?
Хубаво ..... нямаме халф до Гаджев ?
Защо тогава ...... отпратиха Боби Балджийски ? ? ?
Кога, ако не в моменти като този, когато нямаме човек на даден пост .... та, КОГА, ще се започне с налагането на юношите ни ?
Какво пречеше .... в подготовката в Австрия, да се пробва Балджийски на тази позиция ? ?
Нужно ли е, нападателя Йовов, да го връщаме в центъра .... само защото, някой няма доверие на младите левскарчета ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”