Защо е това пренебрегване?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Защо е това пренебрегване?

Мнениеот runnersa » 10 юли 2010 14:36

Защо си мислиш , че някой е длъжен да прати журналист в лагера на Литекс ?[/quote]

НИЕ се готвим за ШЛ а Левски и Цска за ЛЕ... Защо при вас да пращат а при ШАМПИОНА НА БЪЛГАРИЯ да не пращат ?[/quote]

Защото ПАК ЩЕ ИМА 0:4 от БАТЕ БОРИСОВ в Ловеч.[/quote]
Изобщо не си прав ако се пишеше според изявите на отборите в Европа за Левски общо взето не трябваше да се пише нищо през последните 3-4 години :)
А за Милиев е ясно какво кафе пие и този сезон, и той, и колегите му ще пият пак горчиво кафе като миналия :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 юли 2010 14:44

Абсолютно съм съгласен с автора на темата.Смешно е по всички сайтове без този,който се слага по най-жалък начин начело с онзи смешник Зарков-спортлайн,да няма никакво отразяване на Литекс,който е шампион на България.Мен ме вълнува много повече каква подготовка води шампионът на България,как тече ремонтът на стадиона,отколкото дали Гонзо днес си е купил нова риза от Виена или Павел Дочев кара футболистите си да се държат за ръчички...Гонг е най-сериозната спортна медия в България,заедно с телевизията,предаваща мачовете-Ринг и точно затова не й отива подобно отразяване на глупости,само защото става въпрос за Левски или ЦСКА.Що се отнася до отразяването на другите отбори,прави ми хубаво впечатление,че има много новини за Берое в последно време.Локо Сф,Локо Пд,Славия и Черно море традиционно имат своето леко периферно присъствие в сайта и в радиопредаването по Дарик,но това с Литекс е направо грозна работа,сериозно...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юли 2010 14:46

За Англия не е е вярно, че пишат само за Юнайтед. Една подробност: не гледайте "Сън". "Таймс" (но мисля, че не е безплатно да го четеш...) е флагман на английската журналистика, а не "Сън". Във Франция и Италия също не пишат само за лидерите. За Испания, не знам.
Това, което бих искал да видя за "Левски" е някакъв коментар за това как стои отборът на терена, кой показва най-добра форма..., а не къде пиели кафе и ала-бала!
От любопиките ще ми е интересно профил на играч, който не знам от отбора, примерно.

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 10 юли 2010 15:07

Това че Литекс няма много фенове не е от значение. Аз въпреки че съм от Локомотив Пловдив се интересувам много повече от новините за новия стадион на Литекс ,отколкото кой си е изпуснал сапунчето в съблекалнята на Левски или ЦСКА. Даже ще съм бладорен ако някой ми даде линк с репортаж от контролата на Литекс със Сливен. :)

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 10 юли 2010 15:08

Добре,че поне вчера предаваха контролата.От 2 месеца стадиона в Ловеч се ремонтира,аз в сайта съм видял 2 пъти новини свързани с този ремонт.Както и да е,не съм очаквал голямо отразяване на събитията около Литекс.

СНИМКИ: На басейна с ЦСКА
СНИМКИ: В ЦСКА се хванаха ръка за ръка

Това май вече е албум.бг

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 10 юли 2010 17:01

Тука левскарчетата се мислят за центъра на вселената :lol:

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 10 юли 2010 19:28

SHAKOMINATORA написа:Тука левскарчетата се мислят за центъра на вселената :lol:

Така е ;) Всеки се занимава с левскарчетата ! Явно много пречат на някой ...

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Мнениеот Lieutenant Randall » 10 юли 2010 20:00

Ами просто защото почти никой не се интересува от "Литекс" - целият им град барабар с котките и кучетата едва ли ще достигне 50 000, докато привържениците на "Левски" са над два милиона! :lol: Какво повече да ви кажа - истината боли! :lol: :lol:
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 юли 2010 20:37

viroglav написа:Отговора на този въпрос е прекалено елементарен , за да не сте се сетили вече какъв е ... И той е , че в Литекс , както и в 100% от българските отбори липсват хора , които да дават на медиите информация за това какво се случва в клуба , и то ежедневно и ежечасно , ако е нужно ... Поради липсата или безхаберието на такива едни отдели от по един или двама човека , се дава живот на жълтите и измислени "новини". Няма как Гонг или Ринг да изпратят във всеки един от отборите кореспонденти , за да ги отразяват. Това е работа на пресаташетата на съответните отбори ... В момента Н. Александров и В. Грънчаров изпълняват точно такава роля - единия на ЦСКА , другия на ПФК Левски .., което само по себе си е смешно и жалко ... Аз бих попитал по - скоро друго - "Защо ПФК Литекс не си назначи човек , който всеки ден да изпраща имейли на медиите със случващото се в клуба" ... Мислите ли , че няма да бъде отразявано при тази тотална липса на свежи информации ? Ако някой от Литекс беше направил една презентация от снимки и едно клипче , то те щяха сега да стоят като водещи новини във всички сайтове ... Ама защо му е на Гриша Ганчев положителен ПР и реклама на отбора му , които да доведат повече фенове на мачовете му ? Това е или глупост или незнание и незаинтересованост за това как се правят нещата в белите държави ... Което от само себе си говори , че "мутренското" в тези хора трудно ще отстъпи място на "бялата якичка" ... 8-)

Искаш да кажеш,че Иво Йовчев не е пращан предишни години на лагери на Литекс?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 юли 2010 20:43

Отговора на този въпрос е прекалено елементарен , за да не сте се сетили вече какъв е ... И той е , че в Литекс , както и в 100% от българските отбори липсват хора , които да дават на медиите информация за това какво се случва в клуба , и то ежедневно и ежечасно , ако е нужно ... Поради липсата или безхаберието на такива едни отдели от по един или двама човека , се дава живот на жълтите и измислени "новини". Няма как Гонг или Ринг да изпратят във всеки един от отборите кореспонденти , за да ги отразяват. Това е работа на пресаташетата на съответните отбори ... В момента Н. Александров и В. Грънчаров изпълняват точно такава роля - единия на ЦСКА , другия на ПФК Левски .., което само по себе си е смешно и жалко ... Аз бих попитал по - скоро друго - "Защо ПФК Литекс не си назначи човек , който всеки ден да изпраща имейли на медиите със случващото се в клуба" ... Мислите ли , че няма да бъде отразявано при тази тотална липса на свежи информации ? Ако някой от Литекс беше направил една презентация от снимки и едно клипче , то те щяха сега да стоят като водещи новини във всички сайтове ... Ама защо му е на Гриша Ганчев положителен ПР и реклама на отбора му , които да доведат повече фенове на мачовете му ? Това е или глупост или незнание и незаинтересованост за това как се правят нещата в белите държави ... Което от само себе си говори , че "мутренското" в тези хора трудно ще отстъпи място на "бялата якичка" ... 8-)

П.П. Ако някой в момента може да ми каже каква по - точно е работата на Владо Рупов , като пресаташе на ЦСКА и с какво се занимава в работното си време ще му кажа евала ... По сайтове и вестници излизат такива обиждащи клуба и уронващи престижа на феновете "новини" , че този човек е за уволнение на минутата ... Предполагам , че не само в ЦСКА е такова положението ... ;)
Последна промяна от viroglav на 10 юли 2010 20:50, променено общо 1 път.

Върни се в “Литекс”