Дани Младенов е най-добрия нападател в Левски !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Re: Дани Младенов е най-добрия нападател в Левски !

Мнениеот abiati » 09 юли 2010 21:12

...Дембеле е истинска класа... дано и двамата ни радват...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 юли 2010 21:14

Е то въпроса ми беше и към двамата, не само към теб. Въобще не разбирам от какъв зор намесихте Делев. Може да е на 20г., но е по-напред с материала(опита) от Младенов. Най-малкото от солидните си игри в ЕКТ.
Между другото съм изумен как след 1-2 мача обявихте Младенов за супер играч. Дори не след 2 мача, а след 1 конкретна игрова ситуация - един спринт. Да ви припомням ли мненията на ВСИЧКИ в тоя форум от преди мача ви с Аустрия?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 09 юли 2010 21:27

maximalniq написа:
pehopeho написа:Само да не се разболее от болестта "Студентски град"! Иначе е с пъти по-добър от Прас Делев!

Няма място за сравнение със Делев. Изглежда ми сериозно момче и едва ли си пада чалгар. Дано ни радва много !

За всяка гарга нейното гардже си е най-хубаво :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 09 юли 2010 21:39

Недоумявам защо Ясен Петров не се опита да смени схемата на игра,а отново "преписа" от Мъри и се уплаши да освежи тактически отбора??!!
Мисля,че точно сега беше момента тъй като разполагаме с изпълнителите за най-успешната схема в съвременния футбол,а имено класическата 4-4-2.
Тя е доста сложна за прилагане и изисква доста тактически познания защото има доста смяна на позиции и препокриване при преминаване от защита в атака и обратно.Но си заслужаваше да опитаме.
Имаме чудесни предпоставки като качества.
Мощен физически таран с добра техника,лек нападател до него с изключителна бързина.Технични външни халфове,които да си сменят местата периодично.Бърз и техничен десен бек.
Ето какво можеше да се опита според мен–

Петков
---------Мюлдер-----------Иванов------------Милиев-----------Минев

-----Йовов(Жо)---------Гаджев-----------Тасевски---------Жо(Йовов)

------------------------Младенов---------Дембеле------------------------
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юли 2010 22:25

Evailo написа:Недоумявам защо Ясен Петров не се опита да смени схемата на игра,а отново "преписа" от Мъри и се уплаши да освежи тактически отбора??!!
Мисля,че точно сега беше момента тъй като разполагаме с изпълнителите за най-успешната схема в съвременния футбол,а имено класическата 4-4-2.
Тя е доста сложна за прилагане и изисква доста тактически познания защото има доста смяна на позиции и препокриване при преминаване от защита в атака и обратно.Но си заслужаваше да опитаме.
Имаме чудесни предпоставки като качества.
Мощен физически таран с добра техника,лек нападател до него с изключителна бързина.Технични външни халфове,които да си сменят местата периодично.Бърз и техничен десен бек.
Ето какво можеше да се опита според мен–

Петков
---------Мюлдер-----------Иванов------------Милиев-----------Минев

-----Йовов(Жо)---------Гаджев-----------Тасевски---------Жо(Йовов)

------------------------Младенов---------Дембеле------------------------

Ми холандците,пък, с 4-3-3 се класираха на финал на световното,така че,айде по-леко с обобщенията.Важно е дали разполагаш с качествени играчи.

nikit0o_ndn
Контакти:

Мнениеот nikit0o_ndn » 09 юли 2010 22:55

Dano e titulqt dani e mn dobyr vidqh go o6te v pirin mn dobre driblira i ima to4en i silen udar .Perfektniqt igra4 za levski

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 10 юли 2010 19:04

Така се надъхвахте и след открадването на Христов и миналата година , след като Антонов подписа с вас.Видяхме ги и двамата.А головата суша не се дължи на нападателите, а на това, че не ги захранваха с пасове, голови пасове.Средната линия на отбора беше трагична,а вие обвинихте Христов и Антонов..В малкото срещи , които изигра, Антонов се включи много добре.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 11 юли 2010 17:57

balef написа:Новото попълнение от Пирин (Благоевград) Даниел Младенов затвърди добрите впечатления срещу Аустрия и даде сериозна заявка за титулярно място, след като в началните минути имаше добри изяви както в предни позиции, така и в задни. Перфектно игра Дани Младенов, който асистира за гола на Дембеле, и създаде всичко по-интересно в атака. БРАВО ! Още отсега съм сигурен че ще накаже чорбата !!!

Дано си прав и да изригне още в четвъртък!

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 11 юли 2010 18:01

Верно че е добър ама Ясен Петров знае ли ,май не щом си пуска титуляр оня пияница Мечо

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 юли 2010 11:26

TPAtkov написа:Така се надъхвахте и след открадването на Христов и миналата година , след като Антонов подписа с вас.Видяхме ги и двамата.А головата суша не се дължи на нападателите, а на това, че не ги захранваха с пасове, голови пасове.Средната линия на отбора беше трагична,а вие обвинихте Христов и Антонов..В малкото срещи , които изигра, Антонов се включи много добре.

Не е точно така.
От години Левски е .... отборът който създава най много положения в България !
Нападателите на Левски .... нямат никакво основание да се оплакват, че не са имали шанс пред вратата на съперника.
Просто обаче, "Сините" са и отборът с най много чисти пропуски !
Като, голяма част от тия пропуски ..... се дължат на Жоро ( > Пропуска < ) Христов !
Да не споменавам пропуските пред гола и на ..... Зе Соареш .... и на разбира се > "Класика" - Ицо Йовов.
Иначе ..... Антонов верно не е изспускал много .... но и не е играл толкова често.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Левски”