Велев: Черно море ни би, но ние ги надиграхме

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Re: Велев: Черно море ни би, но ние ги надиграхме

Мнениеот Levski_1914 forever » 10 юли 2010 17:45

зеления написа:Гуу, ти не се ли надяваш всяка година преди шампионата отборът ти да е шампион? Мисля, че да. И това е напълно нормално - иначе какъв фен си на червените.
Само едно нещо се надявам да разберете: хегемонията сини-червени вече е минало. Има нови цветове - зелено, оранжево, бургаско синьо и т.н. Мисля си, че в голямата си част феновете на ЦСКА го разбирате и това е добре за вас. Съжалявам за сините, които (по-голямата част) не искат да влязат в час. Ето кои са тези, които падат от високо, не ние. Нашето време сега започва. Ние тепърва ще има да се "възгордяваме" :mrgreen:
В заключение, колкото и да е неприятно на някои (не визирам теб Гуу) моряците в най-скоро време ще се борят за титлата. И което е най-важното - ще я и печелят!

В грешка си,за Черно море и дума неможе да става,какво направиха няколко добри мача и какво от това?Но за Берое и Чернморец мога да се съглася,дано се представят добре и 2-та тима,по-добре за футбола ни,макар,че и скрито се надявам Левски и ЦСКА също да се представят на ниво,а колкото до Литекс...нямам коментар,дано не съм останал неразбран! ;)
Левски завинаги в моето сърце!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 10 юли 2010 17:50

зеления написа:Гуу, ти не се ли надяваш всяка година преди шампионата отборът ти да е шампион? Мисля, че да. И това е напълно нормално - иначе какъв фен си на червените.
Само едно нещо се надявам да разберете: хегемонията сини-червени вече е минало. Има нови цветове - зелено, оранжево, бургаско синьо и т.н. Мисля си, че в голямата си част феновете на ЦСКА го разбирате и това е добре за вас. Съжалявам за сините, които (по-голямата част) не искат да влязат в час. Ето кои са тези, които падат от високо, не ние. Нашето време сега започва. Ние тепърва ще има да се "възгордяваме" :mrgreen:
В заключение, колкото и да е неприятно на някои (не визирам теб Гуу) моряците в най-скоро време ще се борят за титлата. И което е най-важното - ще я и печелят!

Надявам се, но не съм сигурен в успехите, не съм сигурен в победите над преките ни конкуренти, нито пък в печеленето на шампионска титла... когато пък оптимизмът ме удари силно и се разхвърча в облаците, гледам да се "самопреземя", просто защото е кофти впоследствие... не е много приятно, когато тръгнеш с голяма кошница, а после се окаже, че си бил просто един заблуден оптимист. Примери за това за това - много, като се започне от националния отбор на България, та се мине през клубните отбори, че и в спорта дори...

Иначе специално аз ще съм доволен Черно море да бъде силен отбор (както и останлите клубве) нямам причина да искам обратното, просто защото целия български футбол ще тръгне нагоре. Специално аз искам силни отбори, предпочитам да паднем с 3:0 от Миньор, почти всяко гостуване да губим или да правиме равен с Черно море, отколкото в безмсмлени мачове да бием с по 5:0 Рислки спортист (нищо против този отбор). На мен такива победи не ми носят родост, цялото гледане на футбол за мен се обезсмисля.

Искрено ще се радвам, ако Черно море "стане хегемон" ( пък и не само Черно море, тук включвам всеки друг клуб), от разчувамнето на двуполюсния модел на бг-футбола ще спечелят всички, не само вие, но и ние - "червени" и "сини". ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 юли 2010 18:04

Levski_1914 forever написа:

В грешка си,за Черно море и дума неможе да става,какво направиха няколко добри мача и какво от това?Но за Берое и Чернморец мога да се съглася,дано се представят добре и 2-та тима,по-добре за футбола ни,макар,че и скрито се надявам Левски и ЦСКА също да се представят на ниво,а колкото до Литекс...нямам коментар,дано не съм останал неразбран! ;)

Явно си доста далеч от реалната преценка за Черно море. Съгласен си за Берое и Черноморец, а за нас не? :lol: Що за логика? Нали все ми говорите за класирането - ами Берое са зад нас с 10 точки, а Черноморец с 3 точки пред нас. Ще сравняваш финансирането на Берое (нямам нищо против този отбор) с това на моряците?! :o :o :o Явно наистина не си в час. Не виждаш ли, че тази година най-добре комплектовани отбори в БГ първенството са Литекс и Черно море.
Ама нищо. Аз лично се радвам когато насреща си имам спортни слепци. Така по-лесно ще побеждаваме. Ха-ха-ха.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 юли 2010 18:37

Ще си говоря и мисля каквото ми кефне 8-) .Какъв ви е проблема с това,че се юрвате да ме оборвате?Ааааааа,сечем ви амбициите....еми...не ми пука бе :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 10 юли 2010 18:43

Май темата се изроди малко,..ама нейсе,..ще си дойде на място всичко, още на полусезона ;)
А относно Славия,... Венци никога не се е целил в евротурнирите, до колкото съм схванал?!!!! Неговите игрички са други и за това взима такива смешни треньорчета ,.... с малко акъл и големи усти ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 юли 2010 18:50

orkata8106 написа:Май темата се изроди малко,..ама нейсе,..ще си дойде на място всичко, още на полусезона ;)
А относно Славия,... Венци никога не се е целил в евротурнирите, до колкото съм схванал?!!!! Неговите игрички са други и за това взима такива смешни треньорчета ,.... с малко акъл и големи усти ;)

Дам , добре си ги схванал нещата , ако Венци искаше , без проблеми всяка година щяхме да сме в евротурнирите , тъй като за разлика от другите президенти е умен и има връзки (изключвам Гриша Ганчев) ;)
Изображение

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 10 юли 2010 19:16

Viktor4o_Rs написа:
orkata8106 написа:Май темата се изроди малко,..ама нейсе,..ще си дойде на място всичко, още на полусезона ;)

Дам , добре си ги схванал нещата , ако Венци искаше , без проблеми всяка година щяхме да сме в евротурнирите , тъй като за разлика от другите президенти е умен и има връзки (изключвам Гриша Ганчев) ;)

хахаха ,....Викторе,..не се изхвърляй толкова,..!!!! Нямате отбор за всяка година да сте в европа ;) ,..но лошото в Бг е, че не ти трябва само отбор ...а съдиите обикновенно са с решаваща роля 8-)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 юли 2010 19:51

Кокала е бил пиян,като кирка,сигурно. :lol: :lol: Ние да бием,нека другите,да си говорят.
Само Черно море.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 юли 2010 20:20

Моряци кога играем с вас?Голямата синя акула Черноморец иска да ви изхруска!

[offtopic]Мислех Велев за по-интелигентен треньор.След 3-0 да говориш такива просотии срам няма.[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 юли 2010 20:45

Parmalat написа:Моряци кога играем с вас?Голямата синя акула Черноморец иска да ви изхруска!

[offtopic]Мислех Велев за по-интелигентен треньор.След 3-0 да говориш такива просотии срам няма.[/offtopic]

Ще ни схрускате..... шнорхела. :lol: :lol: :lol: Шега, бе Уили. Но в действителност ако се отървете с по-малко от тройка трябва да черпите.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”