Велев: Черно море ни би, но ние ги надиграхме
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Simo Smurfa
- Контакти:
Re: Велев: Черно море ни би, но ние ги надиграхме
Абе феновете на Черно море.Нямам нищо против вашият отбор даже ми е симпатичен.Ама вие вече се уливате много здраво.Бихте 2 контроли и вече газите,машини сте тази година няма кой да ви спре???????
А Жардел вкара гол в ДВУСТРАННА игра и вие го обявихте едва ли не за голмайстор на шампионата с Почна се.Пожелавам ви успехи,но докато не ги постигнете не мисля че това е начина на дива радост след всеки гол в двустранна игра и величаене след победа в контрола на отбора ви като непобедим.

На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!
blue avalanche написа:Те,сега,Ч.море на високо ли са?Такива ги слушахме и преди пролетния мач,пък тя каква стана?Гледам и класирането от миналия сезон и,някак си,все не ми става страшно.Някой,май,си живее в свой си,приказен свят,в който Ч.море са "жестоки",щото са били Славия в контрола.
Взизирах изказването на Sagittarius. Според теб, с това изкаване не лети ли в облаците ?
Ето, пак ще го постна.
Sagittarius написа:Чакайте,само чакайте да чуете изказванията на клоуните Рензо,Борат,онези двамата разплутите 200 кг. торби от ТИТАН и прочее гении след като се сблъскат със зелено-бялото цунами!БЕЗ ИЛЮЗИИ ТОЗИ СЕЗОН МИЛИ МОИ,НЕ МИ ПУКА КАКВО ИСКАТЕ,КЪДЕ СЕ ЦЕЛИТЕ И Т.Н.,ТОЗИ СЕЗОН ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ МАЧКА!!!Или лягате доброволно като Славия днес да ви прегазим и после да си бръщолевите,или споделяте съдбата на Рензо от миналия декември,когато не щеше да легне кротко и беше брутално изнасилен с 4:1
Всеки път, когато изпадна в състояние, подобно на неговото, гледам да си избия мислите за "червеното могъщество" от главата, просто защото впоследствие "падането" на земята е доста неприятно... Винаги съм казвал, че е по-добре да си здраво стъпил на земята, като очакванията ти да не са големи, а евентуално отбора ти да те изненанда, отколкото още от началото да тръгваш с голяма кошница.

- blue avalanche
- Контакти:
Гуу написа:blue avalanche написа:Те,сега,Ч.море на високо ли са?Такива ги слушахме и преди пролетния мач,пък тя каква стана?Гледам и класирането от миналия сезон и,някак си,все не ми става страшно.Някой,май,си живее в свой си,приказен свят,в който Ч.море са "жестоки",щото са били Славия в контрола.
Взизирах изказването на Sagittarius. Според теб, с това изкаване не лети ли в облаците ?
Ето, пак ще го постна.Sagittarius написа:Чакайте,само чакайте да чуете изказванията на клоуните Рензо,Борат,онези двамата разплутите 200 кг. торби от ТИТАН и прочее гении след като се сблъскат със зелено-бялото цунами!БЕЗ ИЛЮЗИИ ТОЗИ СЕЗОН МИЛИ МОИ,НЕ МИ ПУКА КАКВО ИСКАТЕ,КЪДЕ СЕ ЦЕЛИТЕ И Т.Н.,ТОЗИ СЕЗОН ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ МАЧКА!!!Или лягате доброволно като Славия днес да ви прегазим и после да си бръщолевите,или споделяте съдбата на Рензо от миналия декември,когато не щеше да легне кротко и беше брутално изнасилен с 4:1
Всеки път, когато изпадна в състояние, подобно на неговото, гледам да си избия мислите за "червеното могъщество" от главата, просто защото впоследствие "падането" на земята е доста неприятно... Винаги съм казвал, че е по-добре да си здраво стъпил на земята, като очакванията ти да не са големи, а евентуално отбора ти да те изненанда, отколкото още от началото да тръгваш с голяма кошница.
Моето допълва твоето.
- 4eRn0m0r4y
- Контакти:
blue avalanche спокойно брато,нашият сезон.ще дойде тогава само да не се скриите като мишки и да се чудите защо аджаба така малко ви боли от 3ки 4ки и 5ки.Питаите леwски как им беше 4:1 и се наядоха със снежни топки 

САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ
-
- Контакти:
И този се води професионален треньор 

Щом когато ни надиграват бием с 3:0, какво ли ще става когато ние надиграваме съперниците си?!? 

Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
Какво му обръщате внимание на кокала,че и тема сте му посветили. 

- lionel_messi
- Контакти:
Sagittarius написа:Чакайте,само чакайте да чуете изказванията на клоуните Рензо,Борат,онези двамата разплутите 200 кг. торби от ТИТАН и прочее гении след като се сблъскат със зелено-бялото цунами!БЕЗ ИЛЮЗИИ ТОЗИ СЕЗОН МИЛИ МОИ,НЕ МИ ПУКА КАКВО ИСКАТЕ,КЪДЕ СЕ ЦЕЛИТЕ И Т.Н.,ТОЗИ СЕЗОН ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ МАЧКА!!!Или лягате доброволно като Славия днес да ви прегазим и после да си бръщолевите,или споделяте съдбата на Рензо от миналия декември,когато не щеше да легне кротко и беше брутално изнасилен с 4:1
Хаха, забавен.. за кои се взехте? Успокой се малко.. макс 4 място.

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
- Fridtjof Nansen
- Контакти:
Ха-ха-ха!
Цунами, мачкане, изнасилване!
Типични изхождания на комплексирани фенове на средняшки отбор, насъбрали много неудовлетвореност и злоба в себе си!
После - отново извън шестицата и отново с подвити опашки! 

Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
Гуу, ти не се ли надяваш всяка година преди шампионата отборът ти да е шампион? Мисля, че да. И това е напълно нормално - иначе какъв фен си на червените.
Само едно нещо се надявам да разберете: хегемонията сини-червени вече е минало. Има нови цветове - зелено, оранжево, бургаско синьо и т.н. Мисля си, че в голямата си част феновете на ЦСКА го разбирате и това е добре за вас. Съжалявам за сините, които (по-голямата част) не искат да влязат в час. Ето кои са тези, които падат от високо, не ние. Нашето време сега започва. Ние тепърва ще има да се "възгордяваме"
В заключение, колкото и да е неприятно на някои (не визирам теб Гуу) моряците в най-скоро време ще се борят за титлата. И което е най-важното - ще я и печелят!
Само едно нещо се надявам да разберете: хегемонията сини-червени вече е минало. Има нови цветове - зелено, оранжево, бургаско синьо и т.н. Мисля си, че в голямата си част феновете на ЦСКА го разбирате и това е добре за вас. Съжалявам за сините, които (по-голямата част) не искат да влязат в час. Ето кои са тези, които падат от високо, не ние. Нашето време сега започва. Ние тепърва ще има да се "възгордяваме"

В заключение, колкото и да е неприятно на някои (не визирам теб Гуу) моряците в най-скоро време ще се борят за титлата. И което е най-важното - ще я и печелят!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!