Преизбират Боби, Баткоф в изпълкома

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Преизбират Боби, Баткоф в изпълкома

Мнениеот florentin_petre » 19 яну 2009 11:08

(извинявам се предварително за граматичните и правописни грешки но ме е яд на случващото се )БЪЛГАРИЯ винаги е била страна на чудеста, не е ли така. Много приказки се изприказваха от страна на началниците на бфс-то като например ......не на ЦСКА и ЛЕФФски в изпълкома, е да де но как може най заслужилия БЪЛГАРИН награден с ореден стара планина да не е в управата, и въпросът който ми се иска да задам е: дали на 1.02.2009 ще погребем българският футбол, тук вече нестава дума за цесекари и левскари и слависти и локомотиви и ботевисти и още знайни и незнайни клубове, тук вупросът опира ще успеем ли да се радваме не само на националния но и на клубния си футбол без да се обиждаме на свини и рогати да се бием по междуси да ни използват за цели които са в полза на УПРАВЛЯВАЩИТЕ, ние сме или футболни фенове или не сме, Боби, Сирака, Борат...Мъри, и кой ли още не, че за капак може би и Лупи това си е смъртна присъда, така както се пробвахме да преборим системата наречена "парламент" със 240 лумпела вътре няма значение от партийната им принадлежност те са вътре и са едно цяло те носят отговорноста за положението в странатаа не само една отделна партия, всички са МАСКАРИ, а сега всичко се повтаря и със футбола ни, за съжаление следващия път не бате и кака ами и детко ще ни олупка здраво, и тогава ще се молим да закрият футбола ни за да не ни е срам когато си покажем носа извън пределите на страната....
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Re: Преизбират Боби, Баткоф в изпълкома

Мнениеот GoDDeadman » 19 яну 2009 11:14

Виж се само колко си жалък....Искаш да не се обиждаме.Обясни ми,моля ти се,тогава защо пишеш Левски с 2Ф-та бе тъпо селско момче.Аман от лицемери,които се пишат загрижени за всички нас ,ама са пропуснали първите си седем години
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 19 яну 2009 11:20

това ли ти е най-големият проблем.. двете Ф-та ??? А не е ли по-голям проблем, че се подиграват с всички нас и само вие синичките си затваряте очите, щото така е по-лесно :)

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 19 яну 2009 11:28

отбелязъл съм най - отгоре за правописните и граматически грешки, ако проблема бях аз нямаше да пиша а щях да се откажа от това да гледам футбол и всичко щеше да е наред, а може би ако се махна и от страната депутатите ни ще станат по свестни, наистина е жалко, ако е това да си жалък
GoDDeadman написа:Виж се само колко си жалък....Искаш да не се обиждаме.Обясни ми,моля ти се,тогава защо пишеш Левски с 2Ф-та бе тъпо селско момче.Аман от лицемери,които се пишат загрижени за всички нас ,ама са пропуснали първите си седем години
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

aquilla
Контакти:

Мнениеот aquilla » 19 яну 2009 11:39

Абсолютно си прав и за футбола и за Парламента. Крайно време е да сме единни и да направим нещата по-добри. Пък за двете "Ф" - много яка грешка. И огрко на този, който обръща внимание на това как се пише "Гуведо" или "Уефски", а не вижда как се поругава българския футбол. Ама защо му е и да гледа. Нали любимия обор /грешка - отбор/ ще печели не защото играе добре, ами защото има "заслужил" човек в БФС.

Потребителски аватар
gabriel
Контакти:

Мнениеот gabriel » 19 яну 2009 11:45

аман от комплексирани прасета,дано ви закрият та да тръгне футбола ни напред!сашо,благодарим ти че положи основите!

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 19 яну 2009 11:56

Абе хора ,глупака си е глупак,без значение от цвета му.Проблема не са нито Левски,нито ЦСКА,а тези дето са хванали **гювеча** покрай тях.
Ако искате да ни върви футбола ,приемайте отборите си само и единствено като ФУТБОЛНИ ОТБОРИ,а не като начин на живот,идея или друга подобна глупост.Иначе се обричате да ви приебават и подиграват такива типове ,като Батета ,Каки,Луповци,Борати и разни други Христоловци. :twisted:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 19 яну 2009 12:01

florentin_petre написа:(извинявам се предварително за граматичните и правописни грешки но ме е яд на случващото се )БЪЛГАРИЯ винаги е била страна на чудеста, не е ли така. Много приказки се изприказваха от страна на началниците на бфс-то като например ......не на ЦСКА и ЛЕФФски в изпълкома, е да де но как може най заслужилия БЪЛГАРИН награден с ореден стара планина да не е в управата, и въпросът който ми се иска да задам е: дали на 1.02.2009 ще погребем българският футбол, тук вече нестава дума за цесекари и левскари и слависти и локомотиви и ботевисти и още знайни и незнайни клубове, тук вупросът опира ще успеем ли да се радваме не само на националния но и на клубния си футбол без да се обиждаме на свини и рогати да се бием по междуси да ни използват за цели които са в полза на УПРАВЛЯВАЩИТЕ, ние сме или футболни фенове или не сме, Боби, Сирака, Борат...Мъри, и кой ли още не, че за капак може би и Лупи това си е смъртна присъда, така както се пробвахме да преборим системата наречена "парламент" със 240 лумпела вътре няма значение от партийната им принадлежност те са вътре и са едно цяло те носят отговорноста за положението в странатаа не само една отделна партия, всички са МАСКАРИ, а сега всичко се повтаря и със футбола ни, за съжаление следващия път не бате и кака ами и детко ще ни олупка здраво, и тогава ще се молим да закрият футбола ни за да не ни е срам когато си покажем носа извън пределите на страната....

Аз лично ще се абстрахирам от правописните грешки,макар че като човек който много обича страната си,историята й и клуба си в частност ще ми е трудно да подмина двете "фф"-та,но да речем,че не ми правят впечатление ;) Тази тема иначе много сме я коментирали.Ясно е,че Държавата трябва да даде базите на клубовете,защото не може да ги подържа,след което мастити бизнесмени да купят клубовете (по възможност Българи) и да налеят пари в тях,след което да влезнат в БФС и тогава нещата ще тръгнат нагоре ! Разбира се това е много общо казано,има много други въпроси на който трябва да се обърне внимание :) Само не разбрах две неща : Първо - Сираков и Мъри обвиняваш ли ги ? Иначе за Перуци дотук се изложи,но ще го видим за напред кво ще направи ;) А на Глупи мястото му е в Затвора при Коце Маца ;) Селския трябва някой да го гръмне или сам да си умре - друг изход за Ботевистите не виждам ! Борат определено има нужда от доктори ,но направи и някои добри неща - все пак не го оправдавам,за мен той няма място в Левски и в спорта ни като цяло,но кажи ми кой ще ги махне,при положение че нямаме Държава ? Второ : Какво можем да направим по въпроса с БФС ? Не можем да гласуваме,няма кой да протестира...ако имаш идеи кажи ;) Ама ако си против Перуци,дай и алтернатива ;) Отностно феновете...точно те трябва да са най-активни в гражданските протести,защото са организарни,повечето са националисти и са готови да действат крайно ! А се видя,че с мирни протести нищо не става ;) Това какво говорят продажните медий е друг въпрос ;) Айде спирам по тая тема,че "Всичко е разработка на Държавата" - в Русия съм :D :D :D Дано си ме разбрал правилно пич ;)
Изображение

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 19 яну 2009 12:09

Пълно с идиоти в тоя форум.Много сте жалки.Автора на темата първо се извинява за грешките,които умишленно прави.После се опитва да ми наложи мнението си ,че само бившите левскари в БФС са виновни са дережето на българския футбол.Защо не сложи малко червени за цвят бе селски.Лечков не е ли в БФС или може би е от Луната.Порточанов да не е от Марс,ама той не е ни син ,ни червен.И накрая си ми сложил за цвят малко от парламента.Депутатите му били виновни.Ами да не си ги избирал. На мен защо нищо не ми пречи да живея като БЪЛГАРИН?А? Ами ще ти кажа на теб и онея стотици ,които само плюят по форумите по когото им падне.Защото за разлика от теб не обвинявам някой друг за проблемите си ами си ги решавам сам.Разбра ли ? САМ. Стига си чакал държавата или татко или мама или чичо владика да те оправи.Знаеш ли преди 11 години когато се уволних от казармата колко лева ми беше първата заплата? 180лв. Смешно нали?С някакво смешно образование и без никаква квалификация.А сега 11 години по късно знаеш ли колко получавам в град като Дряново с 8000 жители-1200лв.И съм програмист на машини с ЦПУ които най-дъртата от които е на 3 години.Ама знаеш ли сега съм вишист знам 3 езика. Ходил съм два пъти в Германия на специализация.И да ти кажа ли колко ми е помогнала държавата? Ни най-малко.Ама не съм и искал.Не съм молил за помощи и да скачам по митинги понеже някой не се е уредил в живота понеже го мързи.А на всеки 4 години гласувам за да мога да кажа след време "Да аз гласувах за тях. Да аз съм виновен понеже са избрани с моя глас".И на следващите избори им давам червен картон, когато не правят това за което съм ги избрал

Aquilla ,защо не дадеш пример как се пише червена свиня или цецка в европа.Опс забравих вие в европа не играете.Играхте в индийската шампионска лига.От тая година ще ритате с мангалите на сметището
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 19 яну 2009 12:23

[quote="GoDDeadman"]Пълно с идиоти в тоя форум.Много сте жалки.Автора на темата първо се извинява за грешките,които умишленно прави.После се опитва да ми наложи мнението си ,че само бившите левскари в БФС са виновни са дережето на българския футбол.Защо не сложи малко червени за цвят бе селски.Лечков не е ли в БФС или може би е от Луната.Порточанов да не е от Марс,ама той не е ни син ,ни червен.И накрая си ми сложил за цвят малко от парламента.Депутатите му били виновни.Ами да не си ги избирал. На мен защо нищо не ми пречи да живея като БЪЛГАРИН?А? Ами ще ти кажа на теб и онея стотици ,които само плюят по форумите по когото им падне.Защото за разлика от теб не обвинявам някой друг за проблемите си ами си ги решавам сам.Разбра ли ? САМ. Стига си чакал държавата или татко или мама или чичо владика да те оправи.Знаеш ли преди 11 години когато се уволних от казармата колко лева ми беше първата заплата? 180лв. Смешно нали?С някакво смешно образование и без никаква квалификация.А сега 11 години по късно знаеш ли колко получавам в град като Дряново с 8000 жители-1200лв.И съм програмист на машини с ЦПУ които най-дъртата от които е на 3 години.Ама знаеш ли сега съм вишист знам 3 езика. Ходил съм два пъти в Германия на специализация.И да ти кажа ли колко ми е помогнала държавата? Ни най-малко.Ама не съм и искал.Не съм молил за помощи и да скачам по митинги понеже някой не се е уредил в живота понеже го мързи.А на всеки 4 години гласувам за да мога да кажа след време "Да аз гласувах за тях. Да аз съм виновен понеже са избрани с моя глас".И на следващите избори им давам червен картон, когато не правят това за което съм ги избрал

Приятелю ,по-спокойно!Глупаците сме много,ама не се опитвай и ти да ни правиш на такива.Знаем как стават тия работи с високите заплати и обученията в чужбина.Гледай си работата и не забрявай да се подмажеш на шефа днеска,че може да получиш червен картон.Дряново си е малко градче найстина и няма голям избор на работа. ;)
А аз не гласувам за никой , щото не искам после да поемам вина за която не нося вина.Когато се появят хора ,които ме убедят ,че в края на мандата ще са само за един жълт картон,може да дойда с теб да гласувам.

Върни се в “ЦСКА”