Когато любовта не се купува със SMS-и ги биеш на техен терен
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Когато любовта не се купува със SMS-и ги биеш на техен терен
Да не ми се обижда автора на темата,но е комплексиран смешник !
Това е чувството,което в нас гори ..

- Синият Болярин
- Контакти:
pomiqrat написа:Хайде да ми отговориш като съм привърженик на ЦСКА и нямам профил във фейсбук и не гласувам с смс-и и по сайтове какво правим аз и останалите, които не гласуваме. Се га мога си направя 100 профила във фейсбук и да гласувам масово и неанонимно.
Вярваш ли, че всички, които гласуват са привърженици на един от двата отбора и че са гледали повече от 10 техни мача. Тя и приятелката ми е за ПФК Левски, но никога не е гледала техен мач.
Точният въпрос в случая е ти колко човека познаваш без FB?
Като нямаш профил, просто се регистрирай. От бившия ми клас профил няма май само една. От университета знам само двама без FB. Кой активен, кой неактивен, 90% от познатите ми имат, така че говорим за достатъчно голям % хора. А като искаш и 1000 профила си направи. За всеки трябва да регистрираш по една поща и да намериш едно прокси като за начало

- Синият Болярин
- Контакти:
Yanev написа:Да не ми се обижда автора на темата,но е комплексиран смешник !
Що отговаряш на комплексари

Samoyl написа:Писна ми да чета такива теми...където само си чешате езиците...нито едните са прави,нито другите. Но като чета мисля, че най-важното е да си има заяжданеИ искам само да кажа.....че няма как да се сравняват ...нещата от сега и от преди 50 години ! Гунди си е бил номер 1 за България тогава...а онзи кюрд за преди 10 години си е бил номер 1.Това са си простите факти ! Неможеш да кажеш тоя е бил по-добър от онзи. Все едно да кажеш Бекенбауер е по кофти футболист от Меси. Не и двамата са еднакво велики в различни векове и години. Единственото което няма да се промени са титлите на цска...взети през "онези години, всички знаем как" ! То това колкото и да се отрича ...няма да се промени цесекарчета !
Цял свят знае ,че Стойчков е българин и му имат респект и уважение,а в България разни комплексари и неудачници му казват кюрд.Колкото до титлите на ЦСКА в миналото ,прочети книгите на Иван Славков и ще разбереш истината за така наречения "репресиран" син отбор.Председател на който дълги години е бил зетя на Тодор Живков.Има една крилата фраза на Батето казана в съблекалнята на Левски.."Докарах Ви Гочев,сложих Ви Жежов за съдия ,сега за вратар дядо си ли да сложа за да можете да биете..."Живей си в своя измислен свят и поне като си лягаш си сваляй сините очила.
НКВД- написа:ИСТИНСКОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА цска СЕ ПРОВЕДЕ ОТ ДУЧЕТО ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2008 Г. ТОГАВА НА ОНЗИ МИТИНГ В ПОДКРЕПА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА СЕ ЯВИХА И ПРЕБРОИХА ВСИЧКИТЕ ИМ ФЕНОВЕ .... НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 300-400![]()
![]()
![]()
ГОРНОТО ЗА КОЛИЧЕСТВОТО ИМ. ЗА КАЧЕСТВОТО ИМ РАЗБРАХМЕ ОТ МАЧА ИМ СЪС СВОГЕ ................
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
Гуу написа:Интересно ми е, защо всяко съревнование с нас го вземате толкова присърце ?
Понякога имам чувсвтото, че живеете за да се мерите с нас. Невъзможно е да се направи качествено преброяване... ето аз например имам приятели "левскари", които не могат да изброят трима футболисти в Левски, ама си казват, че са левскари, и като им падне такава анкета, ще си посочат клубната принадлежност, макар и да не съм сигурен дали някога през живота си са гледали футболен мач...Та мисълта ми беше, че е адски глупаво постянно да се мерите с "чорбата", онзи ден пак надникнах във форума ви и какво да видя, коментирате изявите на Даниел Младенов, вместо коментирате как ще бележи голове за Левски, ще допринесе за развитието на отбора ви и т.н и т.н... вие коментирахте "как щял да зашие чорбата"... на мен например въобще не ми пука дали например Грегъри Нелсън ще ви вкара гол, за мен мача срещу вас един от многото... при вас обаче положението очевидно не е така.
А добро утро! Те от години се опитват да се сравняват с ЦСКА, правят анкети, проучвания, изследвания все в името на заветната цел - поне в едно отношение да са първи! Тая тема е типичен пример за тяхната компексираност - тоя юнак се е ровил по какви ли не сайтове до сред нощ с цел накрая да възкликне, че броят гласували във фейсбук е по-голям за Левски от тези за ЦСКА! От тук веднага е направил и генерално заключение за цяла България! И какво следва от това, освен един среднощен душевен оргазъм? Точно едно НИЩО не следва, както и "анкетата" на Нощен Труд не промени факта кой е най-великият български футболист! А кой е той в действителност знае и признава ЦЯЛ СВЯТ, не няколко акаунта във ФБ!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
vaskonti написа:Гуу написа:Интересно ми е, защо всяко съревнование с нас го вземате толкова присърце ?
Понякога имам чувсвтото, че живеете за да се мерите с нас. Невъзможно е да се направи качествено преброяване... ето аз например имам приятели "левскари", които не могат да изброят трима футболисти в Левски, ама си казват, че са левскари, и като им падне такава анкета, ще си посочат клубната принадлежност, макар и да не съм сигурен дали някога през живота си са гледали футболен мач...Та мисълта ми беше, че е адски глупаво постянно да се мерите с "чорбата", онзи ден пак надникнах във форума ви и какво да видя, коментирате изявите на Даниел Младенов, вместо коментирате как ще бележи голове за Левски, ще допринесе за развитието на отбора ви и т.н и т.н... вие коментирахте "как щял да зашие чорбата"... на мен например въобще не ми пука дали например Грегъри Нелсън ще ви вкара гол, за мен мача срещу вас един от многото... при вас обаче положението очевидно не е така.
А добро утро! Те от години се опитват да се сравняват с ЦСКА, правят анкети, проучвания, изследвания все в името на заветната цел - поне в едно отношение да са първи! Тая тема е типичен пример за тяхната компексираност - тоя юнак се е ровил по какви ли не сайтове до сред нощ с цел накрая да възкликне, че броят гласували във фейсбук е по-голям за Левски от тези за ЦСКА! От тук веднага е направил и генерално заключение за цяла България! И какво следва от това, освен един среднощен душевен оргазъм? Точно едно НИЩО не следва, както и "анкетата" на Нощен Труд не промени факта кой е най-великият български футболист! А кой е той в действителност знае и признава ЦЯЛ СВЯТ, не няколко акаунта във ФБ!
"Те от години се опитват да се сравняват с ЦСКА, правят анкети, проучвания, изследвания все в името на заветната цел - поне в едно отношение да са първи!..."
Аз мога да те осветля за няколко аспекта,в които сме преди вас,ама нейсе...
blue avalanche написа:vaskonti написа:Гуу написа:Интересно ми е, защо всяко съревнование с нас го вземате толкова присърце ?
"Те от години се опитват да се сравняват с ЦСКА, правят анкети, проучвания, изследвания все в името на заветната цел - поне в едно отношение да са първи!..."
Аз мога да те осветля за няколко аспекта,в които сме преди вас,ама нейсе...
Ти пак не вдяваш за какво точно ви се говори. Въпроса е не дали има или няма аспекти, в които сте първи или десети! Въпроса е, че нонстоп се опитвате да си мериме.... в опит да се изкарате че сте "най-"! Само един комплексиран човек непрекъснато се сравнява с другите и се опитва да извърта как ли не нещата, "доказвайки"(пред кого обаче), че е най-най-най! Според теб тази тема не е ли изтъкана и пропита от мощни комплекси?
[center]I'll be the savior of you all
НКВД- написа:НКВД- написа:ИСТИНСКОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА цска СЕ ПРОВЕДЕ ОТ ДУЧЕТО ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2008 Г. ТОГАВА НА ОНЗИ МИТИНГ В ПОДКРЕПА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА СЕ ЯВИХА И ПРЕБРОИХА ВСИЧКИТЕ ИМ ФЕНОВЕ .... НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 300-400![]()
![]()
![]()
ГОРНОТО ЗА КОЛИЧЕСТВОТО ИМ. ЗА КАЧЕСТВОТО ИМ РАЗБРАХМЕ ОТ МАЧА ИМ СЪС СВОГЕ ................
То горе-долу и същото количество българи са участвали в осовбодителната война
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
gugushito написа:само повдигането на такъв въпрос вече говори за комплекс.... а това е доста тъжно !!! хората по света не си броят привържениците , а титли ,купи ,финали и т.н.,но само в България гледаме друго.... просто на подуенци не им изнася другата статистика![]()
![]()
И статистиката за мачовете м/у двата отбора, май няма да ти "изнася". Или само в Бг някои пишат без да четата