Когато любовта не се купува със SMS-и ги биеш на техен терен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Когато любовта не се купува със SMS-и ги биеш на техен терен

Мнениеот Гуу » 10 юли 2010 10:21

Интересно ми е, защо всяко съревнование с нас го вземате толкова присърце ?
Понякога имам чувсвтото, че живеете за да се мерите с нас. Невъзможно е да се направи качествено преброяване... ето аз например имам приятели "левскари", които не могат да изброят трима футболисти в Левски, ама си казват, че са левскари, и като им падне такава анкета, ще си посочат клубната принадлежност, макар и да не съм сигурен дали някога през живота си са гледали футболен мач...Та мисълта ми беше, че е адски глупаво постянно да се мерите с "чорбата", онзи ден пак надникнах във форума ви и какво да видя, коментирате изявите на Даниел Младенов, вместо коментирате как ще бележи голове за Левски, ще допринесе за развитието на отбора ви и т.н и т.н... вие коментирахте "как щял да зашие чорбата"... на мен например въобще не ми пука дали например Грегъри Нелсън ще ви вкара гол, за мен мача срещу вас един от многото... при вас обаче положението очевидно не е така. :roll:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 10 юли 2010 10:32

turbogena написа:Защото ги храни Цска ;) :lol:
Не се изразих добре ,но просто исках да кажа ,че има и доста мангали от Цска ;) Въпреки ,че аз не броя черните за фенска маса ;)

Димитър Борисов и Иво Иванов ги хранят, пък и едва ли на циганите въобще знаят, че именно те са сосбтвеници на и ЦСКА... ;)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 юли 2010 10:35

Гуу написа:
Не се изразих добре ,но просто исках да кажа ,че има и доста мангали от Цска ;) Въпреки ,че аз не броя черните за фенска маса ;)

Димитър Борисов и Иво Иванов ги хранят, пък и едва ли на циганите въобще знаят, че именно те са сосбтвеници на и ЦСКА... ;)

Прав си ;) Просто ме издразни по-горния пост ,но както казах аз тези не ги броя за хора въобще ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 10 юли 2010 10:39

Мисля си че спрямо мангалите има малка расова дискриминация,поне на наще мачове,защото лично аз не съм видял един циганин сред нас(може и да ги е страх).Тепърва и сините феневе почнах а да си налагат циганите и да ги гонят един вид от стадиона,но това си е обречена казуза :mrgreen:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 юли 2010 10:42

Хайде да ми отговориш като съм привърженик на ЦСКА и нямам профил във фейсбук и не гласувам с смс-и и по сайтове какво правим аз и останалите, които не гласуваме. Се га мога си направя 100 профила във фейсбук и да гласувам масово и неанонимно.

Вярваш ли, че всички, които гласуват са привърженици на един от двата отбора и че са гледали повече от 10 техни мача. Тя и приятелката ми е за ПФК Левски, но никога не е гледала техен мач.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 10 юли 2010 10:55

ИСТИНСКОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА цска СЕ ПРОВЕДЕ ОТ ДУЧЕТО ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2008 Г. ТОГАВА НА ОНЗИ МИТИНГ В ПОДКРЕПА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА СЕ ЯВИХА И ПРЕБРОИХА ВСИЧКИТЕ ИМ ФЕНОВЕ .... НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 300-400 :) :) :)
ГОРНОТО ЗА КОЛИЧЕСТВОТО ИМ. ЗА КАЧЕСТВОТО ИМ РАЗБРАХМЕ ОТ МАЧА ИМ СЪС СВОГЕ ................ :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Мнениеот Mehanika » 10 юли 2010 10:59

Гуу написа:Интересно ми е, защо всяко съревнование с нас го вземате толкова присърце ?
Понякога имам чувсвтото, че живеете за да се мерите с нас. Невъзможно е да се направи качествено преброяване... ето аз например имам приятели "левскари", които не могат да изброят трима футболисти в Левски, ама си казват, че са левскари, и като им падне такава анкета, ще си посочат клубната принадлежност, макар и да не съм сигурен дали някога през живота си са гледали футболен мач...Та мисълта ми беше, че е адски глупаво постянно да се мерите с "чорбата", онзи ден пак надникнах във форума ви и какво да видя, коментирате изявите на Даниел Младенов, вместо коментирате как ще бележи голове за Левски, ще допринесе за развитието на отбора ви и т.н и т.н... вие коментирахте "как щял да зашие чорбата"... на мен например въобще не ми пука дали например Грегъри Нелсън ще ви вкара гол, за мен мача срещу вас един от многото... при вас обаче положението очевидно не е така. :roll:

Това са най-точните думи. Щом толкова време търсите съревнование, означава че сте зад нас ;)

пелинат

Мнениеот пелинат » 10 юли 2010 11:22

Феновете се видяха по време на мачовете за Лига Европа.В София и чужбина превъзходството явно бе на страната на ЦСКА.Има и друг момент, какъв бе интересът към ЦСКА и Левски когато бяха гости от страна на чуждите фенове.И тъй като обичам точните неща и какво показаха фактите Рома- ЦСКА-15000 зр.,Базел-ЦСКА-15255 зр.,Фулъм-ЦСКА-23604 зр. или общо 62859 зрители в чужбина са проявили интерес към ЦСКА.Ето справката и за Левски,Виляреал-Левски-2000 зр.,Залцбург-Левски-15000 зр.,Лацио-Левски-2000 зр. или общо 19000 зр.Когато фактите говорят и В.Грънчаров трябва да мълчи.Има и един друг интересен момент, тези цифри ги вземам от сайта на Гонг и знам,че там бяха отразени каква е посещаемостта на срещите.Какво беше учудването ми когато днес видях ,че на тези мачове където Левски има слаба посещаемост някой "услужливо" е изтрил данните и трябваше да се поровя из интернета за да съм сигурен.Така са свикнали някои хора да пренаписват историята.Разчитат ,че времето минава и всичко се забравя.Сега и с това да докажете ,че Левски има повече фенове.След като загубихте с есемеси ,сега трябва да спечелите във Фейсбук ,не може някой дори и да си помисли ,че Левски може да е с по-малко фенове от ЦСКА.След като решихте,че сте отбор на народа,че Гунди е по-голям футболист от носителя на Златна топка Стойчков,че влизане в групите на Шампионска лига и 0 т. и 1:17 гол.разлика е по-голямо постижение от два полуфинала за КЕШ ,аз няма какво да добавя.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 10 юли 2010 11:31

Гуу написа:

Може да се дискутира дали Димитър Борисов и Иво Иванов ги хранят или те хранят Димитър Борисов и Иво Иванов. Както и за клубните пристрастия на представителите на етническата общност с вродена склонност към присвояване на недостатъчно добре охранявана чужда собственост. Според мен не е необходимо да се извършва и подобно преброяване. Не че е невъзможно. Въпреки, че повечето от тях произнасят и пишат (който може) "СеСиКА и "ЛеФски".

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 10 юли 2010 11:37

Писна ми да чета такива теми...където само си чешате езиците...нито едните са прави,нито другите. Но като чета мисля, че най-важното е да си има заяждане :) И искам само да кажа.....че няма как да се сравняват ...нещата от сега и от преди 50 години ! Гунди си е бил номер 1 за България тогава...а онзи кюрд за преди 10 години си е бил номер 1.Това са си простите факти ! Неможеш да кажеш тоя е бил по-добър от онзи. Все едно да кажеш Бекенбауер е по кофти футболист от Меси. Не и двамата са еднакво велики в различни векове и години. Единственото което няма да се промени са титлите на цска...взети през "онези години, всички знаем как" ! То това колкото и да се отрича ...няма да се промени цесекарчета !

Върни се в “Левски”