Подкрепа за националния отбор по волейбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Подкрепа за националния отбор по волейбол

Мнениеот TodorT » 10 юли 2010 01:08

LaRgO написа:
Alex написа:Всички ли сме на мнение, че ЖиЖея пречи? Щото тоя е все едно некав прост фен в кръчма и оценките му пречат много според мен...

Само,че ако не е диджея да приканва публиката да подкрепя отбора ще си мълчат цял мач.

Които има желание ще пее и подкрепя отбора гласно цял мач.... днес, една до мен като не се провикна един път каква файда от DJ-я :? :evil:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 10 юли 2010 01:11

TodorT написа:
LaRgO написа:
Alex написа:Всички ли сме на мнение, че ЖиЖея пречи? Щото тоя е все едно некав прост фен в кръчма и оценките му пречат много според мен...

Само,че ако не е диджея да приканва публиката да подкрепя отбора ще си мълчат цял мач.

Които има желание ще пее и подкрепя отбора гласно цял мач.... днес, една до мен като не се провикна един път каква файда от DJ-я :? :evil:

Когато диджея извика Българи,тогава публиката се сеща да вика Българи Юнаци.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 юли 2010 01:16

Е не може да се създаде организация без него, нали ;) Дори и да не е точно тоя, пак трябва да има човек, които да се занимава с публиката :)

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 10 юли 2010 01:16

За мен публиката можеше да се представи доста по-добре.Вместо да ги освиркат при всеки сервис,атака и т.н.,хорицата си чакат диджея и ако само той каже тогава ще се вика.
Викане от начало до край и да им се разбие психиката на бразилетата

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 юли 2010 01:24

ЦСКА-83 написа:За мен публиката можеше да се представи доста по-добре.Вместо да ги освиркат при всеки сервис,атака и т.н.,хорицата си чакат диджея и ако само той каже тогава ще се вика.
Викане от начало до край и да им се разбие психиката на бразилетата

Само да ти кажа: бразилците бяха освирквани постоянно, когато топката бе у тях ;)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 10 юли 2010 01:25

TodorT написа:Е не може да се създаде организация без него, нали ;) Дори и да не е точно тоя, пак трябва да има човек, които да се занимава с публиката :)

Е как пък не се сетиха един път да извикат без да чакат диджея? Като губихме 1 гейм мълчаха, 2 гейм като губихме с 5 т. мълчаха.Като направим 3 т. последователно е лесно да се вика.В най-трудните моменти мълчаха.Публиката може да изиграе много важна роля в такива мачове

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 10 юли 2010 01:32

е айде сега, какво е виновен човекът диджей? не съм го чул да пуска азис :mrgreen: ако им пречи по някакаъв начин на националите да си кажат, публиката е в ролята на публика ;) мисля,че националите играят достатъчно добре,че да се говори за тях,а не за някакъв си модератор на хонорар

вие гледате ли и жените?

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 10 юли 2010 02:10

За нищо не става публиката във Варна!!!Когато националите играеха на "Нафтата" на стадиона всички ревяха ,че искат София.Може ли на химна на България да мълчат ?През цялото време да се чуват 2/3 момичета как викат..Това ако беше в София тея и точка нямаха да смеят да направят :x
Славия София

spartakPL
Контакти:

Мнениеот spartakPL » 10 юли 2010 02:19

Вярно, че диджея на момента дразни, но съм бил и на мачове от лигата няколко пъти във Варна и е факт, че там на живо е нищо общо с представите на някой. Иначе първо къде в София да играят като за момента няма готова зала? И второ публиката в голяма част е съставена от хора от цялата страна, така че не вярвам в София да има разлика, при положение, че пак ще е пълно с хора от цялата страна.
Опитаха се да ни убият, но това ни направи по - силни - СПАРТАК ПЛЕВЕН ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 10 юли 2010 02:23

spartakPL написа:Вярно, че диджея на момента дразни, но съм бил и на мачове от лигата няколко пъти във Варна и е факт, че там на живо е нищо общо с представите на някой. Иначе първо къде в София да играят като за момента няма готова зала? И второ публиката в голяма част е съставена от хора от цялата страна, така че не вярвам в София да има разлика, при положение, че пак ще е пълно с хора от цялата страна.

Като я направят и се изтупаме ние футболните фенове ще видите какво се казва подкрепа ;)
Славия София

Върни се в “Волейбол”