Подкрепа за националния отбор по волейбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ponko

Re: Подкрепа за националния отбор по волейбол

Мнениеот Ponko » 10 юли 2010 00:25

LaRgO написа:Представиха се достойно.Мачовете с Бразилия бяха равностойни,жалко,че не се класирахме.Трябва да ги подкрепим,а не да ги критикуваме.От цял свят само Бразилия и Русия са по-добри от нас.Това малко ли е ? Публиката наистина е трагична.

Забвавяш Полша,която също не се класира,но сме им абонати на ''дружина полска''. Мисля,че ако бяхме тая година с Куба от 4 мача щяхме да вземем 3,но шанс паднахме се с Бразилия... чакаме световното.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 10 юли 2010 00:32

Alex написа:Всички ли сме на мнение, че ЖиЖея пречи? Щото тоя е все едно некав прост фен в кръчма и оценките му пречат много според мен...

До преди да го "поканят" в залата, никога не беше виждал волейбол. Ако не се лъжа, пробваха го и с баскетбол. Не става, братче, не става. То трябва някой, който си има и понятие.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 юли 2010 00:33

mertezaker написа: ами значи проблема е във варненската публика?! Тя е по-възпитана и културна, ама в София са лудите глави :)

Не. Проблема е в публиката, която посещава мероприятията на националните отбори. В София на мачовете на националния е същото. Искаме гол :| :| Трагедия...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 юли 2010 00:37

Xamy , ако не сме максималисти , то какъв е смисъла въобще от професионалния спорт ... А при положение , че в момента националния ни отбор по волейбол е един от най - силните отбори в света и не се реализира , като спечели титли и медали , с което да повдигне самочувствието и класата си за години напред , то кога да стане това ... Днес Бразилия ни би с името си ... С титлите си , с рутината и класата натрупани във времето , със спечелените турнири , не толкова с играта си ... Там е разликата между тях и нас. Въобще не сме с по - лоши качества от тях ... Само че класата не е толкова във физиката и уменията - те са на сравнително едно ниво ... класата е в главата , в мисленето , в подхода ни към самата игра , в манталитета ... Там отстъпваме ... Вчера всичките ни волейболисти се изредиха да ни обясняват , колко добри били бразилците и защо било логично да паднем от тях ... Само дето това не ми се вижда да е точно така , като гледам мачовете ни , ама нейсе ... така го мислят , така го приемат и затова ще си бършем сополите като се паднем пак с тях ... Няма го манталитета на Ицо да се изправи пред германците и да каже - айн цу цвайн цу драй цу дрън без да му пука , защото знае , че и те са хора , и те имат по два крака и по две ръце ... А ние едва ли не сме второ качество хора , като се предаваме предварително. ;)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 юли 2010 00:39

Alex написа:Всички ли сме на мнение, че ЖиЖея пречи? Щото тоя е все едно некав прост фен в кръчма и оценките му пречат много според мен...

Лично аз откачам , като го слушам ...

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 10 юли 2010 00:41

viroglav написа:Xamy , ако не сме максималисти , то какъв е смисъла въобще от професионалния спорт ... А при положение , че в момента националния ни отбор по волейбол е един от най - силните отбори в света и не се реализира , като спечели титли и медали , с което да повдигне самочувствието и класата си за години напред , то кога да стане това ... Днес Бразилия ни би с името си ... С титлите си , с рутината и класата натрупани във времето , със спечелените турнири , не толкова с играта си ... Там е разликата между тях и нас. Въобще не сме с по - лоши качества от тях ... Само че класата не е толкова във физиката и уменията - те са на сравнително едно ниво ... класата е в главата , в мисленето , в подхода ни към самата игра , в манталитета ... Там отстъпваме ... Вчера всичките ни волейболисти се изредиха да ни обясняват , колко добри били бразилците и защо било логично да паднем от тях ... Само дето това не ми се вижда да е точно така , като гледам мачовете ни , ама нейсе ... така го мислят , така го приемат и затова ще си бършем сополите като се паднем пак с тях ... Няма го манталитета на Ицо да се изправи пред германците и да каже - айн цу цвайн цу драй цу дрън без да му пука , защото знае , че и те са хора , и те имат по два крака и по две ръце ... А ние едва ли не сме второ качество хора , като се предаваме предварително. ;)

Съгласен съм с всяка една дума.По-точно няма как да го кажа.Мене ме е толкова яд за отбора,точно защото се вижда,че не отстъпваме по нищо на другите,ама все нещо не ни достига.Дано нещата се променят и на световното,септември месец,най-накрая направим тази решителна крачка и се класираме сред първите два :!:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 10 юли 2010 00:50

Ponko написа:
LaRgO написа:Представиха се достойно.Мачовете с Бразилия бяха равностойни,жалко,че не се класирахме.Трябва да ги подкрепим,а не да ги критикуваме.От цял свят само Бразилия и Русия са по-добри от нас.Това малко ли е ? Публиката наистина е трагична.

Забвавяш Полша,която също не се класира,но сме им абонати на ''дружина полска''. Мисля,че ако бяхме тая година с Куба от 4 мача щяхме да вземем 3,но шанс паднахме се с Бразилия... чакаме световното.

Да Полша преди бяха по-добри от нас.Не ги казах,защото си мисля,че сега не са по-добри от нас и можем да ги бием

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 10 юли 2010 00:52

Варненската публика е No.1. И това го признават и всички противникови отбори гостували в ДКС! Само който не е присъствал на такива мачове във Варна на живо, той няма представа за какво става въпрос. Така,че тези които критикуват да се сетят какво направи публиката на София в Арена Самоков на мачовете на ЦСКА по волей от ШЛ : хвърлиха димки в залата-прекратиха мача и наказаха отбора на ЦСКА без публика :oops:
P.S.Що се отнася до ди джея в залата наистина дразни и повече пречи отколкото помага.
Последна промяна от Sole на 10 юли 2010 01:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 юли 2010 00:54

Жалко за днешния мач... както каза колегата по-горе, Бразилците ни биха повече с името си... По нищо не им отстъпихме цял мач! Те, обаче, успяха да наложат своя стил и игра... къде с децата с кърпите, къде с уменията си... :oops: И все пак, този нац. отобр с тези млади момчета има бъдеще. Пранди го знае това и ще се опита да извлече максимума, сигурен съм :)

П.П. Евала на публиката, с която днес драхме гърла близо 3 часа! :)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 10 юли 2010 00:55

Само,че ако не е диджея да приканва публиката да подкрепя отбора ще си мълчат цял мач.

Върни се в “Волейбол”