Фен тема за Димитър Иванков
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Син,син,син или просто Иванков!
Митко винаги е бил левскар и такъв ще си остане завинаги 

-
- Контакти:
Иванков завинаги един от нас.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
МИТКО е изрстнал и е гледал мачове в сектор Б и като футболист ТОЧКА.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

Винаги ми е било интересно мнението на левскарите, смятате ли, че е по-добър от Петков?
stenly написа:Придържайте се към темата, моля!
Това го напиши на ЛС на оня с червените тигрици...да не го злепоставиш, че и себе си
- metodito
- Контакти:
dafquezz написа:Винаги ми е било интересно мнението на левскарите, смятате ли, че е по-добър от Петков?
Ми аз не бих могъл да ги сравня. Иванков бе в по-добър отбор според мен, видя по-добри защитници пред себе си.В началото излизаше много досадно. После се оправи, но пък го продадоха. Петков ме дразнеше в Славия - предизвикателен, луд или просто добър... За разлика от Митко, Петков общо взето не видя две години подред едни същи хора пред себе си. Иванков можеше да разчита на Мъри, а той бе супер защитник (за мен) и млад Топчо. Гошо търка скамейката супер много време, докато заеме мястото на Митко (и в национала), но не се махна. Това е достойно поведение. Рефлекс - и двамата 6. Самообладание - и двамата 6. Намеса при центриране - тук Гошо води с малко, но Иванков не съм го гледал в Турция. Далечни удари - тук пък Митко сякаш се справяше по-добре.
И пак казвам, че и двамата попаднаха в различни състави и е трудно да се сравнява така. А и съм пристрастен

И двамата са страхотни играчи, които са ни измъквали в не един и два мача. Едно от малкото добри попадения на ръководството на клуба е да запазят възможно най-дълго непроменено статуквото между гредите, а не да си правят експерименти. За един експеримент в един мач с Вердер само се сещам, но... по-добре да не го правя май.
Надявам се, че питаш от искрен интерес, а не с цел създаването на излишни спорове?
Ако ме питаш кой е по-добър от Петков/Иванков и Ники Михайлов веднага ще ти кажа, ама между Митко и Гошо....

До zlatan: Иванков е част от Левски(въпреки че играе в друг отбор в момента). Частта не може да бъде по- голяма от цялото.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
Един от най-любимите ми сини футболисти
Браво на Митко

Браво на Митко

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Бижутера
- Контакти:
Дано завърши кариерата си в Левски, на колкото и да пази все ще е добре, а и синя България го обича!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
metodito написа:Ми аз не бих могъл да ги сравня. Иванков бе в по-добър отбор според мен, видя по-добри защитници пред себе си.В началото излизаше много досадно. После се оправи, но пък го продадоха. Петков ме дразнеше в Славия - предизвикателен, луд или просто добър... За разлика от Митко, Петков общо взето не видя две години подред едни същи хора пред себе си. Иванков можеше да разчита на Мъри, а той бе супер защитник (за мен) и млад Топчо. Гошо търка скамейката супер много време, докато заеме мястото на Митко (и в национала), но не се махна. Това е достойно поведение. Рефлекс - и двамата 6. Самообладание - и двамата 6. Намеса при центриране - тук Гошо води с малко, но Иванков не съм го гледал в Турция. Далечни удари - тук пък Митко сякаш се справяше по-добре.
И пак казвам, че и двамата попаднаха в различни състави и е трудно да се сравнява така. А и съм пристрастен. И двамата са правили мачове с главно "М".
И двамата са страхотни играчи, които са ни измъквали в не един и два мача. Едно от малкото добри попадения на ръководството на клуба е да запазят възможно най-дълго непроменено статуквото между гредите, а не да си правят експерименти. За един експеримент в един мач с Вердер само се сещам, но... по-добре да не го правя май.
Надявам се, че питаш от искрен интерес, а не с цел създаването на излишни спорове?
Ако ме питаш кой е по-добър от Петков/Иванков и Ники Михайлов веднага ще ти кажа, ама между Митко и Гошо....
Питам от искрен интерес, защото никога не съм разбирал напълно любовта ви към Митко, може би защото си е ваш юноша, не знам... просто за мен Петков е много по-добър. За далечните удари не съм съгласен, ще ти припомня три гола, за които се сещам на първо време - срещу Хърватска и Холандия, и двата от фаул, и срещу ЦСКА един гол на Сакалиев, и трите са идентични и според мен са негова вина. Държа да отбележа, че не припомням тези неща, за да се заяждам, просто изразявам мнение. И все пак впечатленията ми не са пълни, следил съл ви почти всички мачове в Европа, (българи сме все пак) както и мачовете с ЦСКА, и националния резбира се, а за останалите ви мачове нямам впечатления.
Има нещо друго, което никога няма да разбера - защо толкова упорито беше налаган в националния за сметка на Здравков, който едва ли някой ще възрази, е най-добрия ни вратар след ерата "Боби Михайлов"?