България-Бразилия (Официална Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: България-Бразилия (Официална Тема)

Мнениеот LaRgO » 09 юли 2010 21:25

А бе ясно е ,че ние трябваше да си бием Бразилия и да не ни пука от другите мачове.Не обвинявам изцяло Италия.Ние сме си главните виновници.Ама искам честна игра ! Както и да е,дано на световното да се представят много по-добре

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 21:59

Бразилците се избъзикаха с нас дадаха ни 2 гейм и си взеха тайбрека! По-силни са от нас определно водихме 2 гейм с 8:4 то стана 9:12 какво да говорим а 3 гейм го взехме едва,едва... ;) Добре,че съм си реалист аз... ;)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 юли 2010 22:14

Бразилия сме ги били и то много лошо с 3:0, мисля че беше 2007 година. Как? С мощна атака и никакъв страх. Какво видяхме вчера и днес. Наще излезнаха със "свалени гащи" (психика му е майката), добавяме не до там убедителната игра на капитана и болестта на Матей, един Жеков нестига... съдийски подпирания, циркаджийски номера на бразилците(най-силният отбор в света), теглим черата и правим равносметка. Загуби с по 1:3, 2:3 с минимални разлики като точково съотношение в геймовете.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 юли 2010 22:24

SHAKOMINATORA написа:Ебати хейтърите! :shock:
Вие сте жалки бе :!:
Тръгнали да ми се подиграват на хора като Матей и Пранди,смешковците :shock:
КАКВИ СТЕ ВИЕ БЕ?

И аз много се ядосвам,като гледам вчера и днеска, колко кирякстефчовци са излезнали и тръгнали да обиждат,хората които защитават честта на България и са донесли толкова щастие за всички истински българи. В такива моменти, винаги се сещам, защо в Ада, само пред казана на българите няма дявол.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 09 юли 2010 22:24

Ponko написа:Бразилците се избъзикаха с нас дадаха ни 2 гейм и си взеха тайбрека! По-силни са от нас определно водихме 2 гейм с 8:4 то стана 9:12 какво да говорим а 3 гейм го взехме едва,едва... ;) Добре,че съм си реалист аз... ;)

БИЛИ НИ ДАЛИ ДВА ГЕЙМА :shock: Това ли ти е реализма? Ти нормален ли си? Ти българин ли си? Такива като теб ги няма при победите,защото нямат какво да кажат. Ти се появяваш само след загубите,за да напишеш "Казах ви аз,казах ви"..

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 юли 2010 22:29

SHAKOMINATORA написа:
Ponko написа:Бразилците се избъзикаха с нас дадаха ни 2 гейм и си взеха тайбрека! По-силни са от нас определно водихме 2 гейм с 8:4 то стана 9:12 какво да говорим а 3 гейм го взехме едва,едва... ;) Добре,че съм си реалист аз... ;)

БИЛИ НИ ДАЛИ ДВА ГЕЙМА :shock: Това ли ти е реализма? Ти нормален ли си? Ти българин ли си? Такива като теб ги няма при победите,защото нямат какво да кажат. Ти се появяваш само след загубите,за да напишеш "Казах ви аз,казах ви"..

И вчера един Киряк Стефчов беше се появил от някъде и викаше "Утре Бразилия ляга и всички Вие ще се радвате на измислената победа". Всички ние ще се радваме,а той милия, ще плачи,че българите победили :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юли 2010 22:40

mistreated написа:
blue avalanche написа:Бразилия показа как световния шампион играе в мач без значение!Бий,за да те уважават!С резерви,с титуляри-това е положението!Да благодарим,все пак,на нашите волейболисти.Направиха каквото можаха,но силите стигат за почетна загуба от Бразилия.Това е реалността.Другото щеше да е сензация.

Що не идеш да цункаш съдията по устата, че подари победата на Бразилия, а? Разбирам, че ти е кеф, разбирам, че си комплексар, че си се родил българин. Не е редно обаче така да говориш в бъгарски форум.

Я ми припомни как съдията "подари" победата на Бразилия?Само не ми казвай,че топката не се ударила в Братоев,ами излязла в аут,щото щете питам:как позна?
Това,че се съобразявам с реалноста ме прави реалист,не комплексар.Ти,явно,живееш в някакъв си твой,приказен,свят,в който България днес победи Бразилия и ще играе в Световната лига.И стига с това,какво били направили Италия и Сърбия!Ние като не можем сами да си решим класирането,другите ли трябва да го направят вместо нас?

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 22:45

SHAKOMINATORA написа:

Не професоре просто знаех,че НЯМА ДА УСПЕЕМ ДА СЕ КЛАСИРАМЕ НА ФИНАЛИТЕ,а не като вас да се надявам бразилците да легнат! ;) Казах ли ви,че ще загубим и че няма да се класираме казах ви го. Бием Италия,Холандия,Корея,Франция,Китай,Япония,Куба до някъде,Арженти,Германия,но сме ЗАД БРАЗИЛИЯ,РУСИЯ И ПОЛША РАЗБЕРЕТЕ ГО!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 юли 2010 22:53

Защо отпаданме при положение, че сме най-добрият втори? :shock:

http://www.fivb.org/EN/volleyball/compe ... urn=WL2010
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юли 2010 22:55

Mourinio написа:Защо отпаданме при положение, че сме най-добрият втори? :shock:

http://www.fivb.org/EN/volleyball/compe ... urn=WL2010

Щото не сме!Сърбия:9 победи,3 загуби;България 8 победи,4 загуби.Капиш?

Върни се в “Волейбол”