Дани Младенов е най-добрия нападател в Левски !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Дани Младенов е най-добрия нападател в Левски !

Мнениеот Blue_Girl » 09 юли 2010 11:33

Определено Дани Младенов заслужава да е титуляр, а "Мечо" резерва.
В тези 5 контроли показа добра игра на терена.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 09 юли 2010 11:36

Определено съм оптимист . Дани Малденов има всички шансове и предпоставки да стане новия любимец на сектора (преди него помните ли кой носеше 17-ката ??? :P ). Много бях притеснен като трансферирахме Гарата - да не се окаже поредния Йофу или Демба Нирен , за сега ме опровергава - дано да разпори червените ;) Сега трябва един дефанзивен халф да привлечем и сме готови за атака ...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 юли 2010 11:51

Много ме е яд че Демблеле не дойде в Черноморец Бургас.Точно от такъв тип таран имахме нужда като вземе топката и да мачка в атака.Дембеле е изключително здрав физически.Личи си как минава през защитниците с лекота,а и е доста трудно да го фаулират.Дани Младенов е продукт на школата на Пирин,а знаем тя какви таланти е изкарала досега.И двамата са много добри футболисти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юли 2010 12:12

Младенов се включи добре ..... при него явно добре играе ентусиазма да се докаже.
Ще го видим обаче в сериозните мачове .... едно са контролите - съвсем друго официалните мачове.
Очаквам разбира се, добра и силна игра от него срещу ирландците от Дъндолк !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 09 юли 2010 16:05

Мисля че е рано за оценки защото все още не са дошли официалните мачове а там каквото е,това е.Но това което видях срещу Аустрия Виена ми дава надежди.Такава атака ( за гола ) не сме правили сигурно от 2 години :? ,което от друга страна е много лошо.Но на зад няма смисъл да гледаме.Мисля че от нивото на миналия сезон по лошо не може да се представим така че, очаквам този да е по добър.Отделно е това че толкова са ни занижени претенциите ( за БГ отборите) че порсто няма на къде.Въобще дойдоха трудни времена да си фен на български отбор....но пък истинския фен е фен завинаги!!!Само Левски!!!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 09 юли 2010 17:51

Само да не се разболее от болестта "Студентски град"! Иначе е с пъти по-добър от Прас Делев!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 09 юли 2010 17:54

pehopeho написа:Само да не се разболее от болестта "Студентски град"! Иначе е с пъти по-добър от Прас Делев!

Няма място за сравнение със Делев. Изглежда ми сериозно момче и едва ли си пада чалгар. Дано ни радва много !
Изображение

Южната трибуна
Контакти:

Мнениеот Южната трибуна » 09 юли 2010 18:13

Качествена селекция тази година, спор няма. Особено Дани Младенов и Иво Иванов очаквам да са основни фигури както в Левски, така и в националния!!!
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 юли 2010 21:00

maximalniq написа:
pehopeho написа:Само да не се разболее от болестта "Студентски град"! Иначе е с пъти по-добър от Прас Делев!

Няма място за сравнение със Делев. Изглежда ми сериозно момче и едва ли си пада чалгар. Дано ни радва много !

Интересно в каква връзка вкарахте сравнение с Делев, та даже и заключение извадихте след 1-2 мача? Един спринт и край - най-добър е!? Самонавивате ли се, какво? Делев според теб чалгар ли е??
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 09 юли 2010 21:09

vaskonti написа:
maximalniq написа:

Интересно в каква връзка вкарахте сравнение с Делев, та даже и заключение извадихте след 1-2 мача? Един спринт и край - най-добър е!? Самонавивате ли се, какво? Делев според теб чалгар ли е??

Не съм казал, че Делев е чалгар, отговорих на pehopeho. Спас Делев е само на 20 години и има още много хляб да яде и това се вижда. Затова не можем да ги сравняваме двамата.
Изображение

Върни се в “Левски”