Амкар обяви Жеан Карлос за продан?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Re: Амкар обяви Жеан Карлос за продан?

Мнениеот zap_lv » 09 юли 2010 17:56

Грешката в малкото голове не беше в Жеан Карлош,а в ръководството на Левски по онова време.Не може да се вземе футболист от Бразилия,който се адаптирва около година и на всичкото отгоре да го слагат на пост,който му е непривичен.Жеан Карлош играе като крило в Бразилия,а не като таран.Все едно Жо сега да го сложим резерва на Дембеле и да искаме да е гол майстор,е няма как да стане.Слагането му на тази позиция обърка още повече адаптацията му,която не е лека.Нека да дойде в Левски за заместник на Жо и след един полусезон адаптация(казвам полувин ,защото вече има опит в Европа и ще му е по-леко) и ще видите ,че ще се окажа черната перла на Левски,заедно с Дембеле.Друг проблем за нападателите на Левски е схемата на игра 4-3-3 ,която на практика вдига скоростта ,но намалява успеваемостта пред гола,защото схемата предразполага към непрестанни центрирания на точката на дузпата и от там срещу полувин отбор е трудно да играеш сам,а при 4-4-2 двата крайни халфа правят пак центрирания ,но вероятността топката да попадне в някой нападател е по-голяма от там повече положения и повече голове.Ако някой по-слаб играе като таран а най-добрия нападател играе като плеймейкър зад нападателите(при 4-3-3),то слабия нападател ще ангажира защитата да го пази и по този начин се освобождава пространство за плеймейкъра,който по-лесно ще вкара гола.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 09 юли 2010 17:59

zap_lv написа:Грешката в малкото голове не беше в Жеан Карлош,а в ръководството на Левски по онова време.Не може да се вземе футболист от Бразилия,който се адаптирва около година и на всичкото отгоре да го слагат на пост,който му е непривичен.Жеан Карлош играе като крило в Бразилия,а не като таран.Все едно Жо сега да го сложим резерва на Дембеле и да искаме да е гол майстор,е няма как да стане.Слагането му на тази позиция обърка още повече адаптацията му,която не е лека.Нека да дойде в Левски за заместник на Жо и след един полусезон адаптация(казвам полувин ,защото вече има опит в Европа и ще му е по-леко) и ще видите ,че ще се окажа черната перла на Левски,заедно с Дембеле.Друг проблем за нападателите на Левски е схемата на игра 4-3-3 ,която на практика вдига скоростта ,но намалява успеваемостта пред гола,защото схемата предразполага към непрестанни центрирания на точката на дузпата и от там срещу полувин отбор е трудно да играеш сам,а при 4-4-2 двата крайни халфа правят пак центрирания ,но вероятността топката да попадне в някой нападател е по-голяма от там повече положения и повече голове.Ако някой по-слаб играе като таран а най-добрия нападател играе като плеймейкър зад нападателите(при 4-3-3),то слабия нападател ще ангажира защитата да го пази и по този начин се освобождава пространство за плеймейкъра,който по-лесно ще вкара гола.

А аз си мислих, че разбирам от футбол... :) Ти ме разби с тия тактики. :lol:
Изображение

Южната трибуна
Контакти:

Мнениеот Южната трибуна » 09 юли 2010 18:07

Аве стига сме ги връщали! Аман от такива. Един път ги гоним, после ги прибираме. А пък тоя е уникален некадърник, няма 1 изигран мач като титуляр нито при нас, нито в Русия. Не ни е нужен като нападател, даже и за водоноска не става!
Изображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 09 юли 2010 18:07

Абе дефанзивен халф ни трябва - с нападателите сме добре .

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 09 юли 2010 18:47

maximalniq написа:
zap_lv написа:Грешката в малкото голове не беше в Жеан Карлош,а в ръководството на Левски по онова време.Не може да се вземе футболист от Бразилия,който се адаптирва около година и на всичкото отгоре да го слагат на пост,който му е непривичен.Жеан Карлош играе като крило в Бразилия,а не като таран.Все едно Жо сега да го сложим резерва на Дембеле и да искаме да е гол майстор,е няма как да стане.Слагането му на тази позиция обърка още повече адаптацията му,която не е лека.Нека да дойде в Левски за заместник на Жо и след един полусезон адаптация(казвам полувин ,защото вече има опит в Европа и ще му е по-леко) и ще видите ,че ще се окажа черната перла на Левски,заедно с Дембеле.Друг проблем за нападателите на Левски е схемата на игра 4-3-3 ,която на практика вдига скоростта ,но намалява успеваемостта пред гола,защото схемата предразполага към непрестанни центрирания на точката на дузпата и от там срещу полувин отбор е трудно да играеш сам,а при 4-4-2 двата крайни халфа правят пак центрирания ,но вероятността топката да попадне в някой нападател е по-голяма от там повече положения и повече голове.Ако някой по-слаб играе като таран а най-добрия нападател играе като плеймейкър зад нападателите(при 4-3-3),то слабия нападател ще ангажира защитата да го пази и по този начин се освобождава пространство за плеймейкъра,който по-лесно ще вкара гола.

А аз си мислих, че разбирам от футбол... :) Ти ме разби с тия тактики. :lol:

Да, направо не остана място да ти кажа, че се пише ПОЛОВИН, а не полувин, както упорито казваш
Отделно, че се чудя какво търсиш у форума, ми не си в щаба на Ясен Петров

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юли 2010 19:51

А Демба-Нирен случайно да е налице?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юли 2010 20:19

Този бразилец може и да има качества, но в Левски играта му не се получи, така че няма смисъл да го връщат. Аз предпочитам да налагаме Георги Христов, отколкото Жеан Карлос, ситуацията е горе-долу същата :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юли 2010 20:58

Жеан е играч, с доста добри качества !
Просто не беше използван правилно при престоя си в Левски.
Сега обаче ..... нямам представа как е като играч ..... още повече, че пртърпя тежка контузия в Русия ( някво счуване )
Против съм връщането на бивши играчи ... ( в това число и Ричи ) !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 09 юли 2010 22:58

maximalniq написа:
vladitol написа:
maximalniq написа:Предпочитам да дададем шанс на Иса, все пак вкара 10 гола миналия сезон с фланелката на Мездра.

?
Защо си ме цитирал във подписа си, наистина си мислих,че Бижутера е С.Стаменов :)

Предполагам,че нямаш нищо против,ако греша кажи да го махна !Еми стана ми много смешно,защото въпросния Стаменов има уникална брада :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: http://www.vbox7.com/play:acd6888f можеш да я видиш :lol: :lol: :lol: :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 09 юли 2010 23:14

Не ни е нужен.
Имаме си достатъчно нападатели.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,