Амкар обяви Жеан Карлос за продан?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Амкар обяви Жеан Карлос за продан?
Грешката в малкото голове не беше в Жеан Карлош,а в ръководството на Левски по онова време.Не може да се вземе футболист от Бразилия,който се адаптирва около година и на всичкото отгоре да го слагат на пост,който му е непривичен.Жеан Карлош играе като крило в Бразилия,а не като таран.Все едно Жо сега да го сложим резерва на Дембеле и да искаме да е гол майстор,е няма как да стане.Слагането му на тази позиция обърка още повече адаптацията му,която не е лека.Нека да дойде в Левски за заместник на Жо и след един полусезон адаптация(казвам полувин ,защото вече има опит в Европа и ще му е по-леко) и ще видите ,че ще се окажа черната перла на Левски,заедно с Дембеле.Друг проблем за нападателите на Левски е схемата на игра 4-3-3 ,която на практика вдига скоростта ,но намалява успеваемостта пред гола,защото схемата предразполага към непрестанни центрирания на точката на дузпата и от там срещу полувин отбор е трудно да играеш сам,а при 4-4-2 двата крайни халфа правят пак центрирания ,но вероятността топката да попадне в някой нападател е по-голяма от там повече положения и повече голове.Ако някой по-слаб играе като таран а най-добрия нападател играе като плеймейкър зад нападателите(при 4-3-3),то слабия нападател ще ангажира защитата да го пази и по този начин се освобождава пространство за плеймейкъра,който по-лесно ще вкара гола.
- maximalniq
- Контакти:
zap_lv написа:Грешката в малкото голове не беше в Жеан Карлош,а в ръководството на Левски по онова време.Не може да се вземе футболист от Бразилия,който се адаптирва около година и на всичкото отгоре да го слагат на пост,който му е непривичен.Жеан Карлош играе като крило в Бразилия,а не като таран.Все едно Жо сега да го сложим резерва на Дембеле и да искаме да е гол майстор,е няма как да стане.Слагането му на тази позиция обърка още повече адаптацията му,която не е лека.Нека да дойде в Левски за заместник на Жо и след един полусезон адаптация(казвам полувин ,защото вече има опит в Европа и ще му е по-леко) и ще видите ,че ще се окажа черната перла на Левски,заедно с Дембеле.Друг проблем за нападателите на Левски е схемата на игра 4-3-3 ,която на практика вдига скоростта ,но намалява успеваемостта пред гола,защото схемата предразполага към непрестанни центрирания на точката на дузпата и от там срещу полувин отбор е трудно да играеш сам,а при 4-4-2 двата крайни халфа правят пак центрирания ,но вероятността топката да попадне в някой нападател е по-голяма от там повече положения и повече голове.Ако някой по-слаб играе като таран а най-добрия нападател играе като плеймейкър зад нападателите(при 4-3-3),то слабия нападател ще ангажира защитата да го пази и по този начин се освобождава пространство за плеймейкъра,който по-лесно ще вкара гола.
А аз си мислих, че разбирам от футбол...

-
- Контакти:
Аве стига сме ги връщали! Аман от такива. Един път ги гоним, после ги прибираме. А пък тоя е уникален некадърник, няма 1 изигран мач като титуляр нито при нас, нито в Русия. Не ни е нужен като нападател, даже и за водоноска не става!

Абе дефанзивен халф ни трябва - с нападателите сме добре .
maximalniq написа:zap_lv написа:Грешката в малкото голове не беше в Жеан Карлош,а в ръководството на Левски по онова време.Не може да се вземе футболист от Бразилия,който се адаптирва около година и на всичкото отгоре да го слагат на пост,който му е непривичен.Жеан Карлош играе като крило в Бразилия,а не като таран.Все едно Жо сега да го сложим резерва на Дембеле и да искаме да е гол майстор,е няма как да стане.Слагането му на тази позиция обърка още повече адаптацията му,която не е лека.Нека да дойде в Левски за заместник на Жо и след един полусезон адаптация(казвам полувин ,защото вече има опит в Европа и ще му е по-леко) и ще видите ,че ще се окажа черната перла на Левски,заедно с Дембеле.Друг проблем за нападателите на Левски е схемата на игра 4-3-3 ,която на практика вдига скоростта ,но намалява успеваемостта пред гола,защото схемата предразполага към непрестанни центрирания на точката на дузпата и от там срещу полувин отбор е трудно да играеш сам,а при 4-4-2 двата крайни халфа правят пак центрирания ,но вероятността топката да попадне в някой нападател е по-голяма от там повече положения и повече голове.Ако някой по-слаб играе като таран а най-добрия нападател играе като плеймейкър зад нападателите(при 4-3-3),то слабия нападател ще ангажира защитата да го пази и по този начин се освобождава пространство за плеймейкъра,който по-лесно ще вкара гола.
А аз си мислих, че разбирам от футбол...Ти ме разби с тия тактики.
![]()
Да, направо не остана място да ти кажа, че се пише ПОЛОВИН, а не полувин, както упорито казваш
Отделно, че се чудя какво търсиш у форума, ми не си в щаба на Ясен Петров
- blue avalanche
- Контакти:
А Демба-Нирен случайно да е налице?
Този бразилец може и да има качества, но в Левски играта му не се получи, така че няма смисъл да го връщат. Аз предпочитам да налагаме Георги Христов, отколкото Жеан Карлос, ситуацията е горе-долу същата 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
Жеан е играч, с доста добри качества !
Просто не беше използван правилно при престоя си в Левски.
Сега обаче ..... нямам представа как е като играч ..... още повече, че пртърпя тежка контузия в Русия ( някво счуване )
Против съм връщането на бивши играчи ... ( в това число и Ричи ) !
Просто не беше използван правилно при престоя си в Левски.
Сега обаче ..... нямам представа как е като играч ..... още повече, че пртърпя тежка контузия в Русия ( някво счуване )
Против съм връщането на бивши играчи ... ( в това число и Ричи ) !
- vladitol
- Контакти:
maximalniq написа:vladitol написа:maximalniq написа:Предпочитам да дададем шанс на Иса, все пак вкара 10 гола миналия сезон с фланелката на Мездра.
?
Защо си ме цитирал във подписа си, наистина си мислих,че Бижутера е С.Стаменов![]()
Предполагам,че нямаш нищо против,ако греша кажи да го махна !Еми стана ми много смешно,защото въпросния Стаменов има уникална брада

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
-
- Контакти:
Не ни е нужен.
Имаме си достатъчно нападатели.
Имаме си достатъчно нападатели.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,