спартак варна
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
спартак варна
да ми обясни някои защо ще играят в /В/ ГРУПА като нямат право вземат лиценза на ВЛАДИСЛАВ които са на 2-място а от Варненскиа регион влиза 1 ДЕВНЯ от всеки регион влиза само по 1 отбор а от Варна 2 това не е ли незаконо или защото РАКОВОДСТВОТО Е ВЬВ ВАРНА
Re: спартак варна
vasko1376 написа:да ми обясни някои защо ще играят в /В/ ГРУПА като нямат право вземат лиценза на ВЛАДИСЛАВ които са на 2-място а от Варненскиа регион влиза 1 ДЕВНЯ от всеки регион влиза само по 1 отбор а от Варна 2 това не е ли незаконо или защото РАКОВОДСТВОТО Е ВЬВ ВАРНА
Пич , така си го написал , че надали някой ще те разбере какво питаш . Сложи си точки и запетаи - направи си изречения - това твоето е купчина букви и нищо не се разбира !
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Не знам, ама много зле стана там работата, а вече ми липсват 

Единия не взе лиценз и бе запратен във "В" група. Другия стартира участието си от там със закупени документи. А "Владислав" са влезли, защото има отказал се отбор. От другите регионални групи не е имало желаещи. Това е.
И още нещо: във "В" група няма лиценз, а заявка за участие след подаване на молба до Зоналния съвет. Та от новосформирания отбор са откупили молбата.
И още нещо: във "В" група няма лиценз, а заявка за участие след подаване на молба до Зоналния съвет. Та от новосформирания отбор са откупили молбата.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
Спартак взема лиценза на Владислав който завърши втори в А окръжна и игра бараж който взе и по този начин влпзоха в А група. 

В група де 

а ДЕВНЯ ОТ КОИ РЕГИОН ЩЕ ИГРАЕ ОТ ПРОВАДИИСКИА ЛИ
Щом "Владислав" са завършили втори, значи първия отбор също ще играе в Североизточната "В" група. Става така: "Девня" си влиза като първи, а новосформирания "Спартак" все едно влиза като втори след изигран бараж.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
За Североизточната В баражи не са проведени, поради липса на достатъчно отбори - по документи първоначално бяха приети Девня и Белица (Силистренско).
- Nevertheless
- Контакти:
Според мен ще е добре за Варна Спартак да се върне в елита възможно най-бързо. Това да стане по напълно законен начин, без да е в ущърб на други клубове.
[offtopic]Авторът,
Чети какво си написал преди да го изпратиш. Звучи все едно го е сътворил турист от Мадагаскар след 2-месечен престой в България.[/offtopic]
[offtopic]Авторът,
Чети какво си написал преди да го изпратиш. Звучи все едно го е сътворил турист от Мадагаскар след 2-месечен престой в България.[/offtopic]
Върни се в “Футбол - България”