ФИФА въвежда технологиите за Мондиал 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ФИФА въвежда технологиите за Мондиал 2014

Мнениеот vaskonti » 08 юли 2010 22:05

fabregas_949 написа:Да направят като в ЛЕ, да има по още двама съдии при наказателните полета.

Е да, ама това е по-скъп вариант. Едва ли ще се приеме, въпреки, че се оказа доста удачен.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 юли 2010 22:09

vaskonti написа:
fabregas_949 написа:Да направят като в ЛЕ, да има по още двама съдии при наказателните полета.

Е да, ама това е по-скъп вариант. Едва ли ще се приеме, въпреки, че се оказа доста удачен.

И защо мислиш,че се е оказал удачен. Фулъм-ЦСКА(несвирена чиста дузпа за армейците) и Бенфика-Ливърпул(когато за мен англичаните бяха доста ощетени). Колкото и съдии да сложат, грешки ще има-неволни или не ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юли 2010 22:11

Madridist написа:
vaskonti написа:

И защо мислиш,че се е оказал удачен. Фулъм-ЦСКА(несвирена чиста дузпа за армейците) и Бенфика-Ливърпул(когато за мен англичаните бяха доста ощетени). Колкото и съдии да сложат, грешки ще има-неволни или не ;)

Е, никой не очаква, че грешките ще се изчистят на 100%. Дори с технологиите това няма да стане. Въпроса е да се намалят до минимум и най-вече да се избегнат фрапантните грешки от рода на гола на Лампард.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 09 юли 2010 12:27

Чуде се на хората, които са против технологиите. Чиповете няма да правят футбола, а ще пречат на такива като Малката и Голямата Банички, Каубоят и т.н. да си свирят каквото им отърва. Ако ФИФА и УЕФА въведат технология за проверка, това един ден ще дойде и в нашия шампионат. Затова съм твърдо "ЗА".
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 09 юли 2010 12:32

JohnnieWalker написа:
Roger_Federer написа:Лично аз съм съгласен с теб и съм на същото мнение.Който иска технологии има си наука,това е спорт,футбол.

+1

+1
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 09 юли 2010 14:30

Технология има и в тениса,не виждам да е станало по-лошо :) Нищо не пречи да гледаме малко по-честна игра :roll:
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 юли 2010 21:09

Molotov написа:Технология има и в тениса,не виждам да е станало по-лошо :) Нищо не пречи да гледаме малко по-честна игра :roll:

явно на някои им пречи...ако всичко се вижда никой няма да може да върти далавери, не и по стария начин ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 09 юли 2010 22:02

Бижутера написа:
Molotov написа:Технология има и в тениса,не виждам да е станало по-лошо :) Нищо не пречи да гледаме малко по-честна игра :roll:

явно на някои им пречи...ако всичко се вижда никой няма да може да върти далавери, не и по стария начин ;)

За тези някои ясно,но не разбирам как може да има фенове,които да защитават сегашните правила ? Романтиката във футбола ? Каква романтика има в отменен редовен гол ? Или пък такъв въобще незачетен ? Според мен колкото по-скоро въведат някакви промени,толкова повече нерви ще спестят на фенове,съдии и играчи !
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”