Ман Сити прибира Дрогба, ако Челси успее с Торес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Pro.Daeg
Контакти:

Ман Сити прибира Дрогба, ако Челси успее с Торес

Мнениеот Pro.Daeg » 09 юли 2010 11:50

Най-активният клуб на трансферния пазар в Англия Манчестър Сити е на път да направи нов удар с привличането на звездата на Челси Дидие Дрогба, твърди "Сън". Според информациите "гражданите" са готови да броят 20 милиона паунда за голмайстора на Премиър лийг. Ако приеме предложението, 32-годишният котдивоарец, който има още две години от настоящия си контракт с Челси, ще прибере над 18 милиона паунда за три години.Определящо условие за възможността на подобна сделка обаче е звездата на Ливърпул Фернандо Торес, който според английските медии е много близо до трансфер на "Стамфорд Бридж". До момента Манчестър Сити похарчи около 60 милиона паунда за привличането на Давид Силва, Джером Боатенг и Туре Яя.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Ман Сити прибира Дрогба, ако Челси успее с Торес

Мнениеот UltraBlue » 09 юли 2010 11:59

Това няма как да стане... трябва да са луди от Челси да продават Дрогба, още повече при тази форма, в която е той, и формата на Торес в момента...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 юли 2010 12:01

Този сезон Манчестър Сити влиза в топ 4 на Англия.До няколко сезона са шампиони и ще мачкат и в Шампионската лига.Обзалагам се че ще станат и по-силни от Челси.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 юли 2010 12:03

UltraBlue написа:Това няма как да стане... трябва да са луди от Челси да продават Дрогба, още повече при тази форма, в която е той, и формата на Торес в момента...

Ако Манчестър сити искат ще го вземат.Тяхните собственици не си знаят парите.И ако наистина Челси вземе Торес,то най-вероятно ще го продадът Дрогба.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 09 юли 2010 12:06

Parmalat написа:
Ако Манчестър сити искат ще го вземат.Тяхните собственици не си знаят парите.И ако наистина Челси вземе Торес,то най-вероятно ще го продадът Дрогба.

И Абрамович не си знае неговите, така че 20 милиона паунда едва ли ще го заинтригуват, при положение че този сезон единствената цел пред Челси ще е ШЛ 8-) А и както казах с тази форма, в която е Торес, това ще бъде уникална глупост, която няма как да допуснат в Челси...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 09 юли 2010 12:11

Ман Сити може би във момента имат най-добри футболисти ако ги гледаме чисто като единици :
Гивън,Туре,Боатенг,Ричардс,Тевес,Адебайор,Райт Филипс,Робиньо,Санта Круз,Де Йонг,Виера, Яя Туре,Бари Давид Силва Белъми. Притежават огромен потенциал но им липсва едно и най-важното във тази игра а именно колектива !!!
За мен Ман .Сити не е отбор който се подчинява на колектива особено след идването на ,Шейховете'. Взимат се най-добрите играчи който са на пазара независимо дали на мениджъра (във случай Манчини, преди Хюз) ще му свършат работа. Ето примерно защо взеха играчи като Виера и Яя Туре при положение ,че си имат един страхотен според мен талант като Айрлънд? Защо продължават да търсят нападатели при положение ,че притежават Тевес, Аде, Круз,Робиньо ,ШРФ,Белъми ? Докато Манчини не подчини отбора на колектива ... Сити ще си продължават да си взимат ,големи имена' и само ще си говорат как искат слава,трофей и величие......пък и преди да ги купят Шейховете Сити нямаше основа върху която да гради своя мултимилионен проект.Дет се вика преди да ги купят ,богаташите' Сити не са били ,между шамарите' а бяха след 8,9 то място във таблицата....

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 09 юли 2010 12:16

Pro.Daeg написа:Ман Сити може би във момента имат най-добри футболисти ако ги гледаме чисто като единици :
Гивън,Туре,Боатенг,Ричардс,Тевес,Адебайор,Райт Филипс,Робиньо,Санта Круз,Де Йонг,Виера, Яя Туре,Бари Давид Силва Белъми. Притежават огромен потенциал но им липсва едно и най-важното във тази игра а именно колектива !!!
За мен Ман .Сити не е отбор който се подчинява на колектива особено след идването на ,Шейховете'. Взимат се най-добрите играчи който са на пазара независимо дали на мениджъра (във случай Манчини, преди Хюз) ще му свършат работа. Ето примерно защо взеха играчи като Виера и Яя Туре при положение ,че си имат един страхотен според мен талант като Айрлънд? Защо продължават да търсят нападатели при положение ,че притежават Тевес, Аде, Круз,Робиньо ,ШРФ,Белъми ? Докато Манчини не подчини отбора на колектива ... Сити ще си продължават да си взимат ,големи имена' и само ще си говорат как искат слава,трофей и величие......пък и преди да ги купят Шейховете Сити нямаше основа върху която да гради своя мултимилионен проект.Дет се вика преди да ги купят ,богаташите' Сити не са били ,между шамарите' а бяха след 8,9 то място във таблицата....

Аз пък не съм много съгласен че имат кой знае какви играчи... Повечето от изброените играчи не стават за големи мачове(изключвам Адебайор, Тевез и Робиньо)... за Английското първенство ми се струва че са долу горе от класата(малко над нея) на играчите на Ливърпул и (донякъде) на Арсенал, но нямат потенциала да се борят с Челси и Юнайтед. За Европа да не говорим...

Потребителски аватар
lestat
Контакти:

Мнениеот lestat » 09 юли 2010 12:19

Не ми се вярва Челси да се разделят с Дрогба,дори и да вземат Торес.
По вероятно е да се разделят с Анелка.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 юли 2010 12:21

Pro.Daeg единственото нещо което куца на Манчестър сити е ,че треньорът им Манчини не е за такъв клуб.Един Дел Боске,Мауриньо,Ван Гал и Гуардиола могът да сглобят тези единици в отбор.А и без треньор от светоено ниво много трудно може да постигнеш някакви успехи в най-силното футболно първенство Висшата лига и клубно като Шампионската лига.
[center]R.I.P[/center]

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 09 юли 2010 12:32

Да тук е така аз също мисля ,че Манчини не е нищо особено и неможе да бъде сравняван по-никакъв начин със светила като : Фъргюсън,Моуриньо,Хидинк и т.н. Въпреки успехите му начело на Интер и спечелените ,Скудета' Манчини си е слаб треньор и тактик. А и Милан и Юве бяха доста закъсали по-онова време след ,Калчополи'. Но пък Манчини беше прекрасен футболист.

Върни се в “Челси”