Най-добър Втори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Levski_Sf

Re: Най-добър Втори

Мнениеот Levski_Sf » 09 юли 2010 02:04

durex написа:
Levski_Sf написа:
durex написа:Утре бият ли,да не съм видял коментар от теб!!!!!

Презервативе, не му обръщай внимание на тоя Понко. Разбира се, че не е патриот, та на него в предния му коментар няма една дума на български. Утре ги мачкаме отначало до край без значение ще лягат ли, ще стават ли.

Ми ядосвам се че има такива хора! Няма значение,че Бразилия може да ни бие и 20 мача...работата е да подкрепим нашите, без значение дали играем с Бразилия или с Китай...

+1 Айде лека нощ и дано утре ги смачкаме. Ако ли не живота продължава, ще ги бием на световното. Важното е да подкрепяме момчетата. Лека нощ. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 09 юли 2010 02:05

Ponko къде беше като бихме Холандия 4-ри пъти с 3:0 ? Къде беше като станахме 3 на европейското и 4 на световното ? Във вторият мач ако бием Бразилия ще се скриеш нали ? Загубихме от най-добрия отбор в света и мача беше равностоен.И в 4-те гейма разликата беше 2 т.

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 02:09

LaRgO написа:Ponko къде беше като бихме Холандия 4-ри пъти с 3:0 ? Къде беше като станахме 3 на европейското и 4 на световното ? Във вторият мач ако бием Бразилия ще се скриеш нали ? Загубихме от най-добрия отбор в света и мача беше равностоен.И в 4-те гейма разликата беше 2 т.

Що да се крия?Аз казвам каквото мисля и хич не ме интересува какво мислите вие. :lol: Просто тей не разбахте,че нямат психика да се опрат на Бразилия и Русия в решителни моменти.Миналата година същото на полуфинала с Полша на Европейското...Когат ни фанат ни бъхтят... А вие много често след загуби обвинявате Жеков,Жеков и пак ЖЕКОВ! :lol:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 09 юли 2010 02:18

Ponko написа:
LaRgO написа:Ponko къде беше като бихме Холандия 4-ри пъти с 3:0 ? Къде беше като станахме 3 на европейското и 4 на световното ? Във вторият мач ако бием Бразилия ще се скриеш нали ? Загубихме от най-добрия отбор в света и мача беше равностоен.И в 4-те гейма разликата беше 2 т.

Що да се крия?Аз казвам каквото мисля и хич не ме интересува какво мислите вие. :lol: Просто тей не разбахте,че нямат психика да се опрат на Бразилия и Русия в решителни моменти.Миналата година същото на полуфинала с Полша на Европейското...Когат ни фанат ни бъхтят... А вие много често след загуби обвинявате Жеков,Жеков и пак ЖЕКОВ! :lol:

Ти не разбираш ли,че отбора трябва да се подкрепя,независимо дали печели или губи ? Отборът играе много добре засега и трябва да се подкрепя,а не само да се критикува.Още преди да започне световната лига направи тема "Ще се изложим и във волейбола" За теб това излагация ли е ? Не са много отборите,които могат да ни бият !

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 02:25

Значи не сме достатъчно добри! Бием Венецуела,Египет,Япония,Китай,Корея,Италия са ни абонати,но дойдат ли отборите пред нас в световната Като Русия,САЩ,Бразилия,Полша или те ни бият с чисто 3:0 или ние тях с мъки 3:2 сега сме 6-си в света с 78.75 а зад нас са Италия с 76.00 те се класираха напред,а ние при евентуално пропускане на финалите пропадаме надоло и скоро ще сме 7,защото ако Италия направи силни финали, нас ни няма ще ни изместят.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 09 юли 2010 02:36

Ponko написа:Значи не сме достатъчно добри! Бием Венецуела,Египет,Япония,Китай,Корея,Италия са ни абонати,но дойдат ли отборите пред нас в световната Като Русия,САЩ,Бразилия,Полша или те ни бият с чисто 3:0 или ние тях с мъки 3:2 сега сме 6-си в света с 78.75 а зад нас са Италия с 76.00 те се класираха напред,а ние при евентуално пропускане на финалите пропадаме надоло и скоро ще сме 7,защото ако Италия направи силни финали, нас ни няма ще ни изместят.

Никой не е казал,че сме много голяма световна сила и че мачкаме всичко наред.САЩ къде ги слагаш ? Ако сега ги срещнем ще ги бием.Да Русия,Полша и Бразилия са по-добри и ни бият,но от цял свят само на тях не можем да се опрем още.Малко ли е това ?

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 02:42

Еми значи тъпчим на едно и също място... Няма психика. Явно за това няма да видим финал я... бием тругите с 3:0 и се радваме и накрая срещем ли Русия и Бразилия край на висчко,а то няма начин да не ги срещаме. И малко по малко пропадаме в световната ранглиста... на това световно първенство трябва поне да си защитим 3-тото място. В световната лига най-доброто ни класиране е 4 място! Три 4-ти места и четири 5-ти места имаме в Световната Лига... ако не искаме да пропадаме още в световната ранглиста трябва да направим силно световно първенство. Малко не ми стана ясно,защо след бронза в Турция паднахме с 2 места от 4 на 6,но както да е!

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 09 юли 2010 02:46

Ponko написа:Значи не сме достатъчно добри! Бием Венецуела,Египет,Япония,Китай,Корея,Италия са ни абонати,но дойдат ли отборите пред нас в световната Като Русия,САЩ,Бразилия,Полша или те ни бият с чисто 3:0 или ние тях с мъки 3:2 сега сме 6-си в света с 78.75 а зад нас са Италия с 76.00 те се класираха напред,а ние при евентуално пропускане на финалите пропадаме надоло и скоро ще сме 7,защото ако Италия направи силни финали, нас ни няма ще ни изместят.

Аи млъквай, че ме изнервяш!!! Нашите момчета заслужават уважение за начина по който играят... Дори и да не се класират, в което се съмнявам, аз като българин съм горд, че същите тези момчета защитиха достойно името на България! Нас цял свят ни признава като една от водещите волейболни сили, само ти се праиш на големия разбирач.
п.п. Да видим утре като бием как ще се измъкваш!!!
1916'

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 02:50

burnstz написа:

Аи млъквай, че ме изнервяш!!! Нашите момчета заслужават уважение за начина по който играят... Дори и да не се класират, в което се съмнявам, аз като българин съм горд, че същите тези момчета защитиха достойно името на България! Нас цял свят ни признава като една от водещите волейболни сили, само ти се праиш на големия разбирач.
п.п. Да видим утре като бием как ще се измъкваш!!!

И като се класираме кво? За съжаление няма да земат златото,защото нямат психика за мене! Ако ме опровергаят ще е много добре,но за съжаление малко трудно.Утрешния мач е голям тест за тях.Интересно ми е ако отпаднем утре кой ли ще е виновника в отбора? Жеков мобе би :?: :!: :mrgreen:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 09 юли 2010 02:51

Ponko написа:Еми значи тъпчим на едно и също място... Няма психика. Явно за това няма да видим финал я... бием тругите с 3:0 и се радваме и накрая срещем ли Русия и Бразилия край на висчко,а то няма начин да не ги срещаме. И малко по малко пропадаме в световната ранглиста... на това световно първенство трябва поне да си защитим 3-тото място. В световната лига най-доброто ни класиране е 4 място! Три 4-ти места и четири 5-ти места имаме в Световната Лига... ако не искаме да пропадаме още в световната ранглиста трябва да направим силно световно първенство. Малко не ми стана ясно,защо след бронза в Турция паднахме с 2 места от 4 на 6,но както да е!

Срещу Бразилия и Русия не е толкова заради психиката.Може би е и до качества.Не сме ги стигнали още,но все пак волейбола си остава най-успешният спорт през последните години.Това което са направили не е малко.Нямаме кой знае какви успехи в спорта,затова трябва да се радваме на това,което правят волейболистите.

Върни се в “Волейбол”