Най-добър Втори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ponko

Re: Най-добър Втори

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 01:43

rebelheartous написа:
Ponko написа:Явно не ти е ясно,че ако Бразилия реши ще ни изхвърли като мръсна котка. Утре ако излязат с резервите ще се радваш ли,че титулярите на България бият резервите на Бразилия? И всички ще сте доволни... нали? ГОляма работа! Това ще значи,че са легнали,че има някаква уговорка.
Резенде: ''Гоним 2 победи, абсурд е да се договорим с България''
;)

Ами много хубаво цитираш Резенде, казал си го е човекът. Така че недей да говориш за лягания и ставания. И двата отбора ще се хвърлят утре, а кой ще победи - остава да разберем. Те и днес бразилците бяха с резервите, ма ти гледаш волей от кога беше... 1-2 години? :oops:

Нали това казвам е брат,че няма да легнат и няма да се класираме за финалите! Ех,че сте и вие едни... :mrgreen:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 юли 2010 01:49

Ponko написа:Хахаха забавни сте! Бил съм без психика. Не просто гледам РЕАЛНО на нещата не си мечтая и фантазирам до преди няколко дена половината тука баха надъхани за злато! А сега? :lol: Не си правя илюзии,че ще бием Бразилия или Русия. Ние просто сме им подгласници и това е.Ще бием такива като Корея,Венецуела,Египет.Може би Япония и Китай и това е. Срещем ли Русия,Бразилия или Полша 3-ката ни е сигурна а вие всяка година таите надежда,че ги бием,но не става... това е...

Ей Понко ли си монко ли си що не си лягаш вече а? Ти българин ли си? а? Дори и да си прав в това,което казваш (в което се съмнявам) неможе ли да си патриот и да подкрепяш нашите,ами си тръгнал да оплюваш наляво надясно? НАСРАНКО СИ ГОЛЯМ ТИ КАКТО ПРЕД КОМПА ТАКА И В ЖИВОТА - ПАЛЯК!!!

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 01:53

durex написа:
Ponko написа:Хахаха забавни сте! Бил съм без психика. Не просто гледам РЕАЛНО на нещата не си мечтая и фантазирам до преди няколко дена половината тука баха надъхани за злато! А сега? :lol: Не си правя илюзии,че ще бием Бразилия или Русия. Ние просто сме им подгласници и това е.Ще бием такива като Корея,Венецуела,Египет.Може би Япония и Китай и това е. Срещем ли Русия,Бразилия или Полша 3-ката ни е сигурна а вие всяка година таите надежда,че ги бием,но не става... това е...

Ей Понко ли си монко ли си що не си лягаш вече а? Ти българин ли си? а? Дори и да си прав в това,което казваш (в което се съмнявам) неможе ли да си патриот и да подкрепяш нашите,ами си тръгнал да оплюваш наляво надясно? НАСРАНКО СИ ГОЛЯМ ТИ КАКТО ПРЕД КОМПА ТАКА И В ЖИВОТА - ПАЛЯК!!!

Аз гледам реално на нещата! И си казвам мнението,а това ,че вие не го одобрявате не ми дреме! Седа и казвам товая което мисля! ;) А не да се заблуждавам и след мача да ми е зля кат на скапания ми брачед! :lol: И все още си мисли,че утре ще бием... и ако паднем пак ще е зля! Аз не допускам тива неща при мен! Гледам реално и разсъждавам трезво! Това мисля,това казвам! ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 юли 2010 01:55

Утре бият ли,да не съм видял коментар от теб!!!!!

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 01:58

durex написа:Утре бият ли,да не съм видял коментар от теб!!!!!

Их! :lol: Ми ако паднем? Какво ще правим тогава? :mrgreen:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 юли 2010 01:59

Ponko написа:

Тогава може да си пишеш,но ако бием НЕ! Защото ти знае много устата

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 09 юли 2010 02:00

Презервативе, не му обръщай внимание на тоя Понко. Разбира се, че не е патриот, та на него в предния му коментар няма една дума на български. Утре ги мачкаме отначало до край без значение ще лягат ли, ще стават ли.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 юли 2010 02:02

Levski_Sf написа:

Презервативе, не му обръщай внимание на тоя Понко. Разбира се, че не е патриот, та на него в предния му коментар няма една дума на български. Утре ги мачкаме отначало до край без значение ще лягат ли, ще стават ли.

Ми ядосвам се че има такива хора! Няма значение,че Бразилия може да ни бие и 20 мача...работата е да подкрепим нашите, без значение дали играем с Бразилия или с Китай...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 юли 2010 02:03

Ponko написа:Явно не ти е ясно,че ако Бразилия реши ще ни изхвърли като мръсна котка. Утре ако излязат с резервите ще се радваш ли,че титулярите на България бият резервите на Бразилия? И всички ще сте доволни... нали? ГОляма работа! Това ще значи,че са легнали,че има някаква уговорка.
Резенде: ''Гоним 2 победи, абсурд е да се договорим с България''
;)

Ние имаме последните години няколко победи над бразилците(вкл. една и в Рио де Жанейро). Утре искам да бием бразилците без значение с какво ще излезнат-титуляри,резерви, деца и т.н. Въпреки,че в най-силния отбор в света, трудно може да откриеш резерви,като те играят в най-силните тимове на Планетата. И да, всички НИЕ ще се радваме, за разлика от всички ВИЕ Изображение Изображение Изображение
Последна промяна от Madridist на 09 юли 2010 02:10, променено общо 3 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 02:03

durex написа:
Ponko написа:

Тогава може да си пишеш,но ако бием НЕ! Защото ти знае много устата

Прав си! Ех каква уста имам! По точно пръсти! :mrgreen: Пак ще си пиша какъв епроблема другите колеги ще кажат,че са крия... ако бием пак ще съм тук може да сте спокойни само да се прибера от работа и съм във форума! :twisted: Интересно ми е как ще подходът бразилските маймуни утре.

Върни се в “Волейбол”