Най-добър Втори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Най-добър Втори
аз имам чуството че утре ще ги бием 3-0 или 3-1 ..... защото днес като гледах видях два равностойни отбора ....просто бразилците знаят как да печелят такива мачове затова са N 1 последните 10 години ....пък и те няма за какво да играят вече 

Последна промяна от Boogeyman на 09 юли 2010 00:34, променено общо 1 път.
Fool got a big advantage over educated man: he is always pleased with himself.
Ако нашите си оправят посрещането,дори със същия сервис ще победим утре 

- Бижутера
- Контакти:
аз мисля че сме се разбрали с бразилците и няма да си правим взаимно сечено - днес те ни биха, утре ние ще си вземем нужното и готово...тъй че не се косете, на финалите сме 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Cukyens написа:Ей вие сте много зле ! Кво нещо ви е яд , че никога няма да имаме толкова силен футбол ли ? Как целия свят ни признава , че сме супер сила , само вие футболните запалянковци решихте , че за нищо не ставаме ивсе някой ни дава мачовете ? Защо не замълчите като не можете да се радвате ? Нормалн ое Русия и Бразилия да са по-добри от нас , защото нито в Русия , нито в Сърбия децата не тренират на условията , на които се тренира в България ! Много рядко има клуб , който осигурява топла зала за през зимата , ама много рядко !!! Извън Левски , Цска , Разлог , Виктория и Лук Ойл на другите места е пълна мизерия !!! И все пак имаме страхотни таланти , които не остават вечните таланти като футболистие , а се превръщат в истински звезди ! Аре църкайте и яжте сулетки с тъпите си братовчеди , братовчедки , баби и дядовци !!!
Аз не следа футбол. Нашия футбол ми е пределно ясен!

Днес бяха много нервни още от началото .. На Тошко най-много му пролича ! Ако погледнем кои играчи пусна днес Резенде , ще разберем , защо ни биха ! Данте и Родригао !!! Много опит , шечелили са всичко ! Не ги държи на пейката в останалите мачове , защото може да победи всеки един отбор с 2-рия си състав , а защото и Данте и Родригао и Джиба и всички от отбора им през последните години , вече са за смяна ! Виждаме как се прави подмладяване ... Всички заедно , за да могат младите да се учат , а не рязка смяна ! Най-много да изкарат това световно и от другата Лига няма и да ги вика вече , но опита си е опит ! Наще са много млади , а те съумяха да ги изкарат от релсите . Единствената грешка според мен е присъствието на близнаците в този отбор !
-
- Контакти:
Ponko написа:Cukyens написа:Ей вие сте много зле ! Кво нещо ви е яд , че никога няма да имаме толкова силен футбол ли ? Как целия свят ни признава , че сме супер сила , само вие футболните запалянковци решихте , че за нищо не ставаме ивсе някой ни дава мачовете ? Защо не замълчите като не можете да се радвате ? Нормалн ое Русия и Бразилия да са по-добри от нас , защото нито в Русия , нито в Сърбия децата не тренират на условията , на които се тренира в България ! Много рядко има клуб , който осигурява топла зала за през зимата , ама много рядко !!! Извън Левски , Цска , Разлог , Виктория и Лук Ойл на другите места е пълна мизерия !!! И все пак имаме страхотни таланти , които не остават вечните таланти като футболистие , а се превръщат в истински звезди ! Аре църкайте и яжте сулетки с тъпите си братовчеди , братовчедки , баби и дядовци !!!
Аз не следа футбол. Нашия футбол ми е пределно ясен!Просто не разбрахте,че на волейбол неможем да се мерим с Бразилия,САЩ до преди няколко години,Русия, ПОЛША това е всичко!
Нямаме психика и манталитет и утре брачет ми пак ще е смазан и ще ми реве и ще му е зле,че не сме се класирали, аз още като излезе групата ми стана ясно ,че няма се класираме.
Ти си без психика и манталитет,а не момчетата! Те са се доказвали на голяма сцена,а ти разпространяваш само нихилизма си по темите. При еветуален успех на нашите утре ще ми бъде интересно какво ще ти кажат звездите,след като ти се провали предсказанието

Последна промяна от SHAKOMINATORA на 09 юли 2010 00:50, променено общо 2 пъти.
Ponko написа:Cukyens написа:Ей вие сте много зле ! Кво нещо ви е яд , че никога няма да имаме толкова силен футбол ли ? Как целия свят ни признава , че сме супер сила , само вие футболните запалянковци решихте , че за нищо не ставаме ивсе някой ни дава мачовете ? Защо не замълчите като не можете да се радвате ? Нормалн ое Русия и Бразилия да са по-добри от нас , защото нито в Русия , нито в Сърбия децата не тренират на условията , на които се тренира в България ! Много рядко има клуб , който осигурява топла зала за през зимата , ама много рядко !!! Извън Левски , Цска , Разлог , Виктория и Лук Ойл на другите места е пълна мизерия !!! И все пак имаме страхотни таланти , които не остават вечните таланти като футболистие , а се превръщат в истински звезди ! Аре църкайте и яжте сулетки с тъпите си братовчеди , братовчедки , баби и дядовци !!!
Аз не следа футбол. Нашия футбол ми е пределно ясен!Просто не разбрахте,че на волейбол неможем да се мерим с Бразилия,САЩ до преди няколко години,Русия, ПОЛША това е всичко!
Нямаме психика и манталитет и утре брачет ми пак ще е смазан и ще ми реве и ще му е зле,че не сме се класирали, аз още като излезе групата ми стана ясно ,че няма се класираме.
Полша много хубаво я подчертаваш , но не в смисъла , който си мислиш ... В Полша волейбола от поне 6-7 год. насам им стана национален спорт , вътрешното производство работи само и единствено за волейбола , наляха се страшно много пари за зали , реклами и т.н. Работи се с много пари на много високо ниво и всичко това дава резултат ! Полша стана европейски шампион без Влазли и Загумни , така че потенцияла им е много голям , именно заради всички тези неща , които изредих ! Ние няма да имаме този дух , докато не се работи спрямо приоритетите , защото сме малка страна като Полша ! Те си избраха приоритета за***ха футбола , играха финал на световно , станаха европейски шампиони , а най-силните им играчи играят във вътрешното първенство ! А докато тъпия ти братовчед спи , ти си направи сметка ние какво развиваме , дали футбол с бизнесменчета , като Галев , Локо Динев , Баткофф , Лупи и всички знайни и незнайни ... Ето от тук идва наталитета .
Понко и всички други турци дето ся си показаха главите могат само да се ебат с манафите! А бе Понко къде беше когато мачкахме бе депесар нещастен! Защо сега се появи бе олигофрен? Утре ако бием пак ли ще се скриеш бе говнар?
Опитаха се да ни убият, но това ни направи по - силни - СПАРТАК ПЛЕВЕН ЗАВИНАГИ!
И какъв е извода в крайна сметк,че трябва да се радваме,че имаме такъв отбор насреща на вложеното или не,трябва да ги плюем,че са паднали от Световния шампион ...
Хахаха забавни сте! Бил съм без психика. Не просто гледам РЕАЛНО на нещата не си мечтая и фантазирам до преди няколко дена половината тука баха надъхани за злато! А сега?
Не си правя илюзии,че ще бием Бразилия или Русия. Ние просто сме им подгласници и това е.Ще бием такива като Корея,Венецуела,Египет.Може би Япония и Китай и това е. Срещем ли Русия,Бразилия или Полша 3-ката ни е сигурна а вие всяка година таите надежда,че ги бием,но не става... това е...