Най-добър Втори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Най-добър Втори

Мнениеот captain_drifuss » 09 юли 2010 00:02

абе вие се насрахте да плюете по отбора! искам да ви замоля, утре ако бием нито един от вас да няма наглостта да се показва по форуми... та дори с приятели не коментирайте волейбол! вие сте празни душици без вяра и дух! тоя отбор не е заслужил такова отношение, а вие не залужавате такъв отбор!

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 00:06

captain_drifuss написа:абе вие се насрахте да плюете по отбора! искам да ви замоля, утре ако бием нито един от вас да няма наглостта да се показва по форуми... та дори с приятели не коментирайте волейбол! вие сте празни душици без вяра и дух! тоя отбор не е заслужил такова отношение, а вие не залужавате такъв отбор!

Какво искаш като тапия ми брачед,faerabless ли да се надявам утре Бразилия да ни пусне мача! Ако бием 100% са ни дали мача. Видяхте ли в Турция как Русия ни даде бронза са остави а? И ся тъпия ми братовчед му стана зле стана му лошо след мача и стана от компа и седнах на негово мячсто да чета глупостите ви. По-слаби сме от Бразилия и Русия и Полша! ТОЧКА

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 09 юли 2010 00:08

Ponko написа:
captain_drifuss написа:абе вие се насрахте да плюете по отбора! искам да ви замоля, утре ако бием нито един от вас да няма наглостта да се показва по форуми... та дори с приятели не коментирайте волейбол! вие сте празни душици без вяра и дух! тоя отбор не е заслужил такова отношение, а вие не залужавате такъв отбор!

Какво искаш като тапия ми брачед,faerabless ли да се надявам утре Бразилия да ни пусне мача! Ако бием 100% са ни дали мача. Видяхте ли в Турция как Русия ни даде бронза са остави а? И ся тъпия ми братовчед му стана зле стана му лошо след мача и стана от компа и седнах на негово мячсто да чета глупостите ви. По-слаби сме от Бразилия и Русия и Полша! ТОЧКА

ти си идиот бе! олио за теб!

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 09 юли 2010 00:09

Видяхте ли ги как бавеха всеки път играта? :evil:
Наберем ли скорост привикват децата или водят двучасови спорове със съдията! :evil:
Страх ги беше! Личи си що за стока са,след като прибягват до такива методи :!: :evil:

Ако утре загубим ще отпаднем заслужено. Не може да загубим четирите мача и да имаме претенции. Въпреки всичко вярвам,че можем да ги победим. Днес ни куцаха доста компоненти,но бяхме равностойни всички геймове. Въпрос на мотивация. Момчетата трябва да се стегнат и ще победят :!:

Българи юнаци :!:

пс; тоя диктор,диджей или какъв е там - много дразнещ. Нямам търпение да го разкарат.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 09 юли 2010 00:12

Ponko ти си болен резак, а майка ти сигурно е с гнуясала пут.ка с мустак, а баща ти те чука всяка нощ. Айде отивай тате да ти тегли курО !!!
Последна промяна от Levskar_90 на 09 юли 2010 00:13, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 00:12

captain_drifuss написа:
Ponko написа:

ти си идиот бе! олио за теб!

Що бе? Да не би да лъжа нещо. :lol: Гледам реално а не се заблуждавам като вас! Утре пак едно 1:3 за Бразилия и това е. На световното може да прескочим групота с Франция,Чехия и Китай, но после... :mrgreen:

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 00:13

Levskar_90 написа:Ponko ти си болен резак, а майка ти сигурно е с гнуясала ***** и мустак, а баща ти те чука всяка нощ. Айде отивай тате да ти тегли курО !!!

Ми братле да ти кажа само че гледам реално на нещата! Утре ще си говориме! ;)

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 09 юли 2010 00:21

Първо идва самочувствието и вярата,а после победата. Тука тръгнали да ми говорят,как вече сме загубили на следващия ден. То и за това хора като вас никога не могат да успеят :!:

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 09 юли 2010 00:26

Споко,незнам,но си мисля(вътрешно чувство),че сякаш бразилците утре няма да си дават много зор,все си мисля,че ни уважават много като отбор и ще искат ние да сме заслужено на финалите,Резенде е пич,поне така си мисля де,но го има и варианта,както винаги става наще да се спекат от задължителната победа.....Но колегата е прав,футбола ни и волейбола не могат да се сравняват,във волея сме нещо като Холандия,Испания на футбол,просто няма и капка сравнение,а момчетата са герои,както каза Резенде,би искал половината отбор на БГ да играе за Бразилия,това малко ли говори бе,келеши дето плюете,дори и да отпаднат,ще ни боли,но пак ще са си най-добри.Колко от нас реалистите,като чухме жребия за Световната лига си мислеха,че сега ще спорим до последно с бразилците за 1-то място-малко сме били,именно затова нашите са герои,групата беше тежка,няма как да е по друг начин щом вътре са Бразилия.Успех утре на наще и напред към Аржентина,да мажем жабарчетата,с кеф ще гледам,ако сме срещу тях :mrgreen:
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 09 юли 2010 00:28

Ей вие сте много зле ! Кво нещо ви е яд , че никога няма да имаме толкова силен футбол ли ? Как целия свят ни признава , че сме супер сила , само вие футболните запалянковци решихте , че за нищо не ставаме ивсе някой ни дава мачовете ? Защо не замълчите като не можете да се радвате ? Нормалн ое Русия и Бразилия да са по-добри от нас , защото нито в Русия , нито в Сърбия децата не тренират на условията , на които се тренира в България ! Много рядко има клуб , който осигурява топла зала за през зимата , ама много рядко !!! Извън Левски , Цска , Разлог , Виктория и Лук Ойл на другите места е пълна мизерия !!! И все пак имаме страхотни таланти , които не остават вечните таланти като футболистие , а се превръщат в истински звезди ! Аре църкайте и яжте сулетки с тъпите си братовчеди , братовчедки , баби и дядовци !!!

Върни се в “Волейбол”