Имаме ли състав за такива подвизи, които предвещавате.
Остават шест дни, но не виждам избистряне на състава. А това хич не е добра новина, май. Ще берем ядове за кой ли път.
По 1:0 ще е успех, без майтап.
ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ IIкръг: ЛЕВСКИ - ДЪНДОЛК (остават 7дни)
Levskar_90 написа:shumnaliq написа:igor tomasic написа:Не си мислете , че са чак толкова слаби!
Много точно. Тези са явно някви дървета и едва ли са слаби дървета. Ако си спомняте ЦСКА миналата година игра с Дери Сити ( май са сънародници , или се бъркам ) И хич не бяха слаби. Все пак късмет и дано не ви е нужен
Мерси колега. Късмет и на вас
В такъв диалог и аз участвам. Щом няма псувни и нареждания искам да се вмъкна и да пожелая две победи за Левски /без значение резултата/
Що се отнася до Дери Сити...мисля, че са на ниво: Берое, когато заралий са отписали мача. Ако няма подценяване - реалното за мен е две победи - трудно навън и лесен мач в София
- maximalniq
- Контакти:
Състава е ясен според мен...
--------------Петков---------------
Мюлдер---Иванов---Милиев---Минев
---------------Гаджев-------------
---------------Йовов---------------
Младенов---Тасевски---Жо
-----------Дембеле---------------
В атака се включват всички без двамата централни защитници и Петков. При центрирания викаме Милиев и Ианов.
Дано тази година имаме голове от корнери, разполагаме със трима високи футболисти.
--------------Петков---------------
Мюлдер---Иванов---Милиев---Минев
---------------Гаджев-------------
---------------Йовов---------------
Младенов---Тасевски---Жо
-----------Дембеле---------------
В атака се включват всички без двамата централни защитници и Петков. При центрирания викаме Милиев и Ианов.
Дано тази година имаме голове от корнери, разполагаме със трима високи футболисти.

Спас Делев написа:Ами дано не са новите ... Бате , Жилина и т.н.... дано да биете
Още май няма говежда главичка в Ейре на оная карта с евроиздънките на Левски, време е

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Синият Болярин
- Контакти:
Стига глупости! Това не е някое аматьорско отборче! А и да беше по никакъв начин не означава, че сме се класирали! Нали видяхте на Реал Мадрид какво им се случи последния сезон? Целта е първия мач да не се допуска гол. Трудно ми е да повярвам, че като домакини няма да отбележим поне 1, така че просто не трябва да допускаме. Ако се отпушим още по-добре. Миналата година чорбата игра с някакви подобни и тук бая ги озориха, а там завърши 1:1.
Бъдете на стадиона и подкрепете Левски, но в никакъв случай да не се създава настроение, че едва ли ен сами ще се бият и ще ги разгромим. Същата простотия стана с Тампере, Бате Борисов и Дебрецен. Пресен пример е Локо Мз.
Само Левски!
Бъдете на стадиона и подкрепете Левски, но в никакъв случай да не се създава настроение, че едва ли ен сами ще се бият и ще ги разгромим. Същата простотия стана с Тампере, Бате Борисов и Дебрецен. Пресен пример е Локо Мз.
Само Левски!
Аз не съм такъв оптимист като повечето във форума. Дано не съм прав. Просто съм изумен как повтаряме за трети, повтарям за трети пореден път една и съща селекционна грешка да не привлечем опорен халф. Ясно е че Балтанов явно не става. Всеки един сериозен отбор играе с двама "твърди" халфа, който да гонят, да отнемат топка. При полужение че Тасевски е скаран със защитната игра, на Йовов също не му се отдава да гони, да влиза твърдо, още повече да вземе някоя висока топка, каквато бе ролята на Боримиров, остава само Гаджев А да не забравяме че и той не е типичен рабивач. Просто не виждам кой сериозен отбор няма да ни вкара два, три гола
Контролите го показват и затвърждават, още повече че не играхме срещу кой знае колко сериозни противници. Дано не сме спрели със селекцията и намерим футболист тип Боримиров. Ако един такъв футболист, с "два дроба",застане до Гаджев, тогава мисля, че можем да се представим равностойно срещу сериозни противници.
Все още не съм убеден в тактическите умения на Ясен. Дано греша. А и мисля, че Гонзо много му пречи с това, че не го оставя да работи самостоятелно и да се изяви напълно.
САМО ЛЕВСКИ!!!
Контролите го показват и затвърждават, още повече че не играхме срещу кой знае колко сериозни противници. Дано не сме спрели със селекцията и намерим футболист тип Боримиров. Ако един такъв футболист, с "два дроба",застане до Гаджев, тогава мисля, че можем да се представим равностойно срещу сериозни противници.
Все още не съм убеден в тактическите умения на Ясен. Дано греша. А и мисля, че Гонзо много му пречи с това, че не го оставя да работи самостоятелно и да се изяви напълно.
САМО ЛЕВСКИ!!!
Според мен с тия не трябва да имаме проблем(без да забравям на какво сме способни). Въпросът е какво правим след това?!!!
- maximalniq
- Контакти:
UL_Blue написа:Според мен с тия не трябва да имаме проблем(без да забравям на какво сме способни). Въпросът е какво правим след това?!!!
После идва ред на ЦСКА...

Re: ЛЕ IIкръг: ЛЕВСКИ - ДЪНДОЛК (15.07./20:45ч.)
Хахаха!!! Тея съм ги отписал. Срещу тях Иса, Станчев, Балтанов и Митрев да трупат опит

maximalniq написа:UL_Blue написа:Според мен с тия не трябва да имаме проблем(без да забравям на какво сме способни). Въпросът е какво правим след това?!!!
После идва ред на ЦСКА...![]()
Точно така !