Да поиграем покер на живо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Да поиграем покер на живо
Здравейте, аз съм от Варна и си търся съмишленици да си спретнем една масичка на покер. Имам чипове, с терена имам малък проблем. Ако някой има желание да играем да ми пише на лични. Не играя електронни маси защото смятам че нареждат картите за по-голям рейк.
Re: да поиграем покер на живо
Доста си далечко - чак във Варна - иначе бих поиграл с удоволствие срещу реални хора 

- Sagittarius
Аз съм навит за покер.Само казваш кога и къде
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
И аз така,ама морето си е далечко 

Който иска за Варна да ми пише на скайп Heroboy1986 и можем да се уговаряме. мен само терена ми е проблем иначе чипове и карти имам.
Е ти къде подгони пасажите, у форума на гонг.....
Айде поне кажи вида на играта и лимит, че иначе ще е голяма веселба с една Омаха на 1к лимит в Морската ......

Айде поне кажи вида на играта и лимит, че иначе ще е голяма веселба с една Омаха на 1к лимит в Морската ......

хехе не нещо по любителско да си пием питието и да се влиза с 10-20 лева кеш игра и така като се разиграе играта да има едни 200-300 лева да се разделят накрая, нещо такова.
- thehellriser
- Контакти:
kokic1986 написа:Доста си далечко - чак във Варна - иначе бих поиграл с удоволствие срещу реални хора
Никой не те е канил....
-
- Контакти:
Re: Да поиграем покер на живо
някой ще може ли да ми каже през юли турнири по покер къде и кога има и какъв е входа...благодаря!!! 

Върни се в “Игри и забавления”