Повечето плитки мозъци ли сте, неразбрах?!
С декларацията ЗА бойкота се твърди,че хората,които организират това нещо са твърдо против ръководството, бавноразвиващи ли сте? Правите ли разлика между ПРИЧИНА и ПОВОД.
Повод беше даден - поскъпването на картите, и сега мошеннически трик от страна на боклуджийте( Изобщо как може да имате доверие на такива "хора", та там е ИШКОВ - познат като един от най-големите мошенници в историята на бг футбола ),които свалят цената на "Г" като си мислят,че хората създали декларацията са толкова дребнави души,че за 30лв. горница ще се откажат от интересите... ами това сме ние българите!
Сигурен съм,че хората направили тази декларация имат съвсем друго впредивд,и намекват за ОЧЕВАДНОТО( ВАДНО ) мошенничество от страна на КАЗАН АД - свързано със спортни бази,ДЮШ,стадион и т.н.
Уж се определяте за интелектуалците на ЦСКА, а те са лумпените - ами замислете се малко дали от ръководството на цска не ви е*аха тотално майката, и сега едва ли не виновни са ви авторите на декларацията,които обаче остават единствените прави в случая, а шепата пернишки мутрафончета успяха да разпокъсат, и настроят против, другата част от феновете на цска...
И сега сигурно ще кажете,че това нещо е запланувано преди месеци и аз съм се регистрирал тогава уж съм от ЧМ, и сега съм някакъв провокатор,застъпник за гамените(които наричате,те не са фенове, те са на всеки мач в СФ и извън а вие си гледате цска по тв-то, и ходите от време на време на мачовете в левски, и тук там на някой мач в ЕКТ та да се тупнете по гърдите колко велики фенове сте).