ASOTO написа:По-добре да изтърве някое положение, от колкото да няма грам такива /визирам специално Торес/.
Това, че са го пуснали титуляр, е въпрос на конкретна виизя на мениджъра за тактиката, а не нещо друго. Навас примерно игра в началото на шампионата и беше предпочетен пред Педро. Последният впрочем, освен че се скъса да пропуска, като цяло направи слаб мач и не показа с нищо, че заслужава титулярното място. Пак ти казвам - разсъждаваш по фенски.
fcb_bg, разбирам те и съм съгласен с теб. Твоята теза обаче не отрича моята - че играчите от Барса са силно НАДЦЕНЕНИ. Аз не оспорвам това, че има отбори, които дават луди пари, просто твърдя, че играчите са нереално надценени. Дос Сантос ми се стори като много добър пример, защото приказките за това как бил нереално талантлив бяха най-тиражираното нещо по медиите. Той беше "произведен" като име от испанските (каталунските) медии, приближени до отбора и шефовете му. Днес ако го съпоставим с Карлос Вела, който бе взет за някаква символична сума, трябва да ти кажа, че Вела с нищо не му отстъпва, но за разлика от Дос Сантос не получи толкова шансове за изява в клубния си отбор. Сега питането е ако Сити реши да купува Вела, дали Арсенал ще надуе така цената, както го правят Барса. Как мислиш?