ЦСКА намали цените за сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Re: ЦСКА намали цените за сектор Г

Мнениеот ЦСКА-83 » 08 юли 2010 17:40

Дучко ще нагласи нещата,защото е специалист в тия работи.Карти ще има за всички-най много да излезат с 5лв повече,което не ми се вярва.
Лошо е ако ги нямаш всичките пари за карта,защото тогава вече става дебело

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 08 юли 2010 17:42

ВАЖНО! Председателите на юридически регистрираните фен клубове могат да закупят необходимите им абонаментни карти само срещу документ, удостоверяващ тяхното създаване и списък на феновете, които ще бъдат ползватели на картите.

Под този текст аз разбирам, че председателите на фен клубове, ще съберат имената желащите да си закупят карти, като впоследствие ще вземат въпросните карти от офисите на ЦСКА, и ще ги раздадат на закупилите си ги фенове, тоест закупуването ще става само чрез посредничестото на председателите на фен клубове... което прави взимането на карта с намаление, без да участваш във фен клуб, напълно невъзможно.

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 08 юли 2010 17:45

А цялата схема с намалението идва от това че на мача с левски е нямало да се пускат фенове в сектор Г (до незнам си коя минута).
И все пак се видя, че има смисъл от цялата бутафория.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 08 юли 2010 18:01

Всички абонаментни карти за сектор Г ще струват по 58 лева ... Такива за по 90 лева няма да има ... Само че абонаментните карти ще бъдат поименни и със снимка ... С чужда карта няма да можеш да влизаш . Това ще се прави най - вероятно , за да се знае кой вандалства и съответно да си носи последствията от хулиганските си прояви ... 8-)
Последна промяна от viroglav на 08 юли 2010 18:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 08 юли 2010 18:01

Мисля си че нещата са много тясно свързани между дудучето и боклуците...жалко за феновете.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 юли 2010 18:04

POPCORN написа:абе нямам думи, в момента съм много ядосън направо съм изтрещел иде ми да счупя нещо.то човек търпи търпи до време после вече му писва.писна ми да ме правят на маймуна.. за ,мене ЦСКА е еедно то най-вжните неща в живота ми като цяло, а тия боклуци се гаврят с мене и с другите хора!няма да имходя на мачовете докато не го направят равнопоставенно.лелел не мога да повярвам !!!!!!!!!!!!!!!!

Спокойно,колега,ще се оправят нещата!Според мен тая цена от 90 лева ще я премахнат иначе няма как да стане :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 юли 2010 18:05

от mertezaker на 08 Юли 2010 16:29

да видим тези на които им бяха скъпи билетите и правят бойкоти, какво ще правят сега

Ще си намерят друга причина да мрънкат,а другите да злорадстват ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Simo Smurfa
Контакти:

Мнениеот Simo Smurfa » 08 юли 2010 18:15

Това е безобразие.Незнам ако аз бях от ЦСКА щеше много да ме е срам,зашото не може вашите шефове да клякат пред наркоманчетата на Дучето,а да не създават условия на нормалните хора.Ето това е политика на клуба да върнем изродите на стадиона да останат все по-малко нормални хора!!!А тъкмо си мислехме че феновете в сектор Г може да станат по-малко,но наистина по-интелигентни и истински фенове.Поклон пред политиката на Титан :(
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 юли 2010 18:43

delqnski47 написа:
POPCORN написа:абе нямам думи, в момента съм много ядосън направо съм изтрещел иде ми да счупя нещо.то човек търпи търпи до време после вече му писва.писна ми да ме правят на маймуна.. за ,мене ЦСКА е еедно то най-вжните неща в живота ми като цяло, а тия боклуци се гаврят с мене и с другите хора!няма да имходя на мачовете докато не го направят равнопоставенно.лелел не мога да повярвам !!!!!!!!!!!!!!!!

Спокойно,колега,ще се оправят нещата!Според мен тая цена от 90 лева ще я премахнат иначе няма как да стане :)

eма колега кога да чакам.. то почнаха евротурнирите и мачовете от първенстото.аз искам да си изкарам карта.кога най-после ще обявят една сигурна цена и няма да е променят за да знам какво да правя
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 08 юли 2010 18:47

Това е безобразие.Незнам ако аз бях от ЦСКА щеше много да ме е срам,зашото не може вашите шефове да клякат пред наркоманчетата на Дучето,а да не създават условия на нормалните хора.Ето това е политика на клуба да върнем изродите на стадиона да останат все по-малко нормални хора!!!А тъкмо си мислехме че феновете в сектор Г може да станат по-малко,но наистина по-интелигентни и истински фенове.Поклон пред политиката на Титан :(

Пич,доста си притеснен нещо.Давай го по-леко.
Ти кога беше в сектор Г и видя наркоманчетата.Факт е че има,както има и в Суходол,Люлин,Младост,Перник... ,но те са една шепичка хорица които просто нямат думата.
Разкажи малко за отсрещния сектор,защото от приятели знам и от великия ви фен клуб Запад(знаеш за какво ти говоря),че там било нещо страшно.Клиенти и продавачи-заедно.
Това е проблема,говорим си кои са по-зле,а не че мястото им просто не е там.

Върни се в “ЦСКА”