Пренасяне на номерата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Пренасяне на номерата

Мнениеот zyto » 07 юли 2010 13:39

Моя въпрос е как точно да разбера кой номер на кой оператор е като след това обяснение:
Когато извършвате обаждане към номер, който е пренесен в друга мрежа, GLOBUL ще ви информира чрез звуков сигнал с продължителност от 3 секунди. След сигнала, ще ви бъде осигурена още една секунда, в която да решите дали да осъществите обаждането или да се откажете. Времето на звуковия сигнал и едната секунда след него не се таксуват. GLOBUL таксува единствено обаждания с успешно осъществена връзка.

Звуковият сигнал е одобрен от Комисия за регулиране на съобщенията и може да бъде прослушан онлайн.

всичко хубаво ок, но ето го и случая. Имам 200 безплатни минути към глобул демек номерата 089, случайно ако някой с номер 089 се е прехвърлил към мтел или виваком ще се чуе този сигнал и аз ще разбера че не е към глобул ище бъда таксуван ок дотук всичко е наред, но да кажем че някой с мтелски номер 088 се е прехвърлил към глобул и си е запазил номера то следователно ако говоря с него няма да бъда таксуван с пари а от безплатните минути, но как ще разбера дали е към глобул пак ли с този звуков сигнал? Същото ако от виваком се е прехвърлил към глобул и званя на номер 087 как ще разбера дали си е на виваком или се е прехвърлил на мтел или глобул. Дано сте ми разбрали питането и благодаря за отговора
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Дидо

Re: Пренасяне на номерата

Мнениеот Дидо » 07 юли 2010 13:53

мисля че би трябвало след като набереш такъв номер оператор да ти съобщи за промяната
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 07 юли 2010 14:04

Мисля, че трябва да се обадиш на Център за обслужнане на клиенти на съответния мобилен оператор и да не пускаш безсмислени теми

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 07 юли 2010 16:34

Преди година аз си прехвърлих номера от Мтел на Глобул.Когато ми звънят,първо чуват някакво кратко съобщение,че този номер вече не е на Мтел,а е прехвърлен.
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 07 юли 2010 22:48

Sleepwalker написа:Преди година аз си прехвърлих номера от Мтел на Глобул.Когато ми звънят,първо чуват някакво кратко съобщение,че този номер вече не е на Мтел,а е прехвърлен.

Объркал си рейса пич! Как може да ходиш в Глобул овъобще? Не работя в към никой оператор но тия не ги търпя. В момента дори съм завел жалба в КЗП защото Март месец на всеки кръгъл час бях таксуван по 2.08лв. Това беше само 8 дена, представи си каква сметка имах? Другото интересно беше че кредитния ми лимит е само 150лв бях го минал с над 4 пъти!!! Гаранция ти давам че и ще ги съдя!!! <- това беше едно лирическо отклонение от темата
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 08 юли 2010 16:19

TPAKTOP написа:
Sleepwalker написа:Преди година аз си прехвърлих номера от Мтел на Глобул.Когато ми звънят,първо чуват някакво кратко съобщение,че този номер вече не е на Мтел,а е прехвърлен.

Объркал си рейса пич! Как може да ходиш в Глобул овъобще? Не работя в към никой оператор но тия не ги търпя. В момента дори съм завел жалба в КЗП защото Март месец на всеки кръгъл час бях таксуван по 2.08лв. Това беше само 8 дена, представи си каква сметка имах? Другото интересно беше че кредитния ми лимит е само 150лв бях го минал с над 4 пъти!!! Гаранция ти давам че и ще ги съдя!!! <- това беше едно лирическо отклонение от темата

Накваси ги хубаво :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Върни се в “Свободна зона”