НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ Е СЪЗДАЛ ТОЗИ ОТБОР!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 яну 2009 15:38

Не ме интересува кой е създал този отбор!!!Не ме интересуват тъпите комплексарски изказвания!!!Интересува ме единствено че този отбор има най много титли и успехи!!!Интересува ме че през този отбор са играли и развивали хиляди звезди!!!Това е ЦСКА!!!Това е отборът на моето сърце!!!Да го духа всеки който мрази този велик отбор :!: :!: :!:
Последна промяна от delqnski47 на 18 яну 2009 15:40, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Armagedon

Re: Не ме интересува кой е създал този отбор!

Мнениеот Armagedon » 18 яну 2009 15:39

delqnski47 написа:Не ме интересува кой е създал този отбор!!!Не ме интересуват тъпите комплексарски изказвания!!!Интересува ме единствено че този отбор има най много титли и успехи!!!Интересува ме че през този отбор са играли и развивали хиляди звезди!!!Това е ЦСКА!!!Това е отборът на моето сърце!!!Да го духа всеки който мрази този велик отбор :!: :!: :!:

Спри с дрогата - много си се напушил нещо!!! Толкова звезди изгряха от цдна, че имаме една нова Вселена.... :D :D :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Не ме интересува кой е създал този отбор!

Мнениеот delqnski47 » 18 яну 2009 15:41

Armagedon написа:
delqnski47 написа:Не ме интересува кой е създал този отбор!!!Не ме интересуват тъпите комплексарски изказвания!!!Интересува ме единствено че този отбор има най много титли и успехи!!!Интересува ме че през този отбор са играли и развивали хиляди звезди!!!Това е ЦСКА!!!Това е отборът на моето сърце!!!Да го духа всеки който мрази този велик отбор :!: :!: :!:

Спри с дрогата - много си се напушил нещо!!! Толкова звезди изгряха от цдна, че имаме една нова Вселена.... :D :D :D :D :D :D :D :D

Така е.....за разлика от вАС!!! :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Armagedon

Re: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ Е СЪЗДАЛ ТОЗИ ОТБОР!

Мнениеот Armagedon » 18 яну 2009 15:44

Аз не искам да имаме хиляди звезди! На мен ми стига отбор, който като излезе срещу вас да ви победи!!! А кой, колко струвал и къде бил отишъл да играе, меко казано ми е през паламарката!!! Важното е, когато е играл за Левски, да е дал всичко от себе си и да е излизал победител в дербито!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 яну 2009 15:50

Armagedon написа:Аз не искам да имаме хиляди звезди! На мен ми стига отбор, който като излезе срещу вас да ви победи!!! А кой, колко струвал и къде бил отишъл да играе, меко казано ми е през паламарката!!! Важното е, когато е играл за Левски, да е дал всичко от себе си и да е излизал победител в дербито!!!

Естествено че не ти е през паламарката.......нали си левскар!!! ;) Тука говорим за ЦСКА!!!За разлика от тебе на мен ми е през паламарката за Гунди и там другите ви звезди,не защото са играли за Левски,а защото са БЪЛГАРИ!!!И още повече щеше да ми е през паламарката за вашите звезди ако имаха поне една златна обувка или топка!!! ;)
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 яну 2009 15:52

Много ясно евалата брато.да не мислиш, че някога ме е било срам кой ни е създал и такива работи.Те комунистите и ЦСКА Москва са ги създали ама гледай какво правят.Стяула и тях ама гледай какво правят.Това няма нищо общо.Най-ме дразни, че говорят че ЦСКА винаги са ги подкрепяли ала бала а в същото време и Левски с били подкрепяни от кака Цола!Като излезнаха от терена срещу Славия какво стана тогава, зашо нямаше наказания.Все много пискат против ЦСКА, а те винаги са ощетените.Не ми пука кво мисли всеки.Факт е ЦСКА е най-успелия клуб в България.Има най-много титли.Единствения отбор който има по добра ралзика в Европа.Яд ги е сините, че сме на 60 години а те на 100 и имат по малко титли от нас, това е!ЦСКА е ЦСКА!Да не говорим за продажба на играчи.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 18 яну 2009 16:08

И 100 титли да имате, не виждам смисъл от това съчинение... изгледате един клип във vbox-а срещу Леверкузен или Ливърпул и почвате да се тресете от екстаз, да се надъхвате и да пускате идиотски теми.

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 18 яну 2009 16:09

Това че ЦСКА е създаден с указ на БКП е долна клевета от комплексираните левскари. Ак има такъв указ той щеше да се намери. На базата на обединението на два или повече отбора са създадени стотици отбори в Европа- Манчестър Ю, Нюкасъл, Рома, Шефилд Ю да не говорим за отбори у нас и източна Европа. Във всяка социалистическа държава преди промените има отбор на Армията, както и отбор на Милицията и тайните служби. Всички отбори са ведомствени, частни няма. ЦСКА е продължение на армейския АС 23. Няма от какво да се срамуваме. Левски да спре с мнимата си опозиционност към тоталитарния режим, тъй като беше част от него и то в първите редици. Справка-призива на Васил Спасов- Валяка че всички от отбора ще гласуват с листите на Отечествения фронт. Това става малко след 9 септември.

CTAЛИH
Контакти:

Мнениеот CTAЛИH » 18 яну 2009 16:10

TO4NO TAKA NAPLANO SAM SAGLASEN S TWB ;)

lkt

Мнениеот lkt » 18 яну 2009 16:11

* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот delqnski47 на 18 Яну 2009 16:38
Не ме интересува кой е създал този отбор!!!Не ме интересуват тъпите комплексарски изказвания!!!Интересува ме единствено че този отбор има най много титли и успехи!!!Интересува ме че през този отбор са играли и развивали хиляди звезди!!!Това е ЦСКА!!!Това е отборът на моето сърце!!!Да го духа всеки който мрази този велик отбор :!: :!: :! I ENI4ARITE SA MISLI TAKA ZA OSMANSKATA IMPERIA I SA I SA RADVALI 4E E VELIKA A NE SA MISLILI KOLKO STRADANIA E PRI4INILA NA XORATA OKOLO TIAX.......

Върни се в “ЦСКА”