Мисля, че е крайно време вече Гонзо и Ясен да проумеят, че по този начин като снощи просто не бива...И, че е необходимо да погледнат реално на ситуацията в отбора, като търсят начини за промяна на облика му към много по- добро. А да не повтарят грешките на други преди тях, които търсеха вината и причините за неуспехите на Левски навсякъде другаде, но не и в собствения ни двор...Защото пътя, по който са тръгнали е добре познат на всички ни, и този път доведе любимия ни отбор до почти пълна разруха...С такова поведение, постъпки и игри на Левски спомена за "синята приказка" все повече ще избледнява...
Все още има време нещата да потръгнат, просто е редно да се вземат в ръце и да преосмислят кой наистина заслужава да носи свещената синя фланелка, а от не подходящите да се освобождават.Нямаме нужда от играчи, които не могат да победят един посредствен кипърски или румънски тим...
Гонзо, Ясене- така не бива!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Гонзо, Ясене- така не бива!
Станаха за посмешище. Колко ниско са паднали. Та това е контрола. Тъкмо щяха да отренират игра с 10 човека, защото с тези нервни играчи това ги очаква. И как се обесняват като ученички. Дали ще ги разберат истинските фенове.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=144667
http://gong.bg/view_article.php?article_id=144667
Последна промяна от invader10 на 07 юли 2010 16:59, променено общо 1 път.
- Бижутера
- Контакти:
Struma написа:КЗЛ оле!
бегай бе, розов!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- blue magic
- Контакти:
Не мисля, че сме напълно наясно със ситуацията за да обвиняваме нашия щаб. Все пак днес Ясен разказа как сме приели претенциите на противника за промяна на началния час, за смяна на техен състезател, подлежащ на санкциониране и т.н. И на единственото наше желание се реагира грубо и ултимативно. Е стига вече! Националният ни нихилизъм може да е вродено чувство, но в крайна сметка всеки има достойнство. Ако бяха немци или англичани съм сигурен, че този неизвестен сърбин Кръчмаревич щеше да се счупи от чупки в кръста. Но нали сме българи - веднага искат да ни се качат на главите. На какъв се прави тоя сульо - контролен мач, обиграват се играчи, пробват се схеми. Явно столът му се клати, та сега иска да впише във визитката си че е бил ЛЕВСКИ в контрола през първото полувреме.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
* Докладвай
* Отговори с цитат
Ново мнениеот blue magic на 07 Юли 2010 12:02
Не мисля, че сме напълно наясно със ситуацията за да обвиняваме нашия щаб. Все пак днес Ясен разказа как сме приели претенциите на противника за промяна на началния час, за смяна на техен състезател, подлежащ на санкциониране и т.н. И на единственото наше желание се реагира грубо и ултимативно. Е стига вече! Националният ни нихилизъм може да е вродено чувство, но в крайна сметка всеки има достойнство. Ако бяха немци или англичани съм сигурен, че този неизвестен сърбин Кръчмаревич щеше да се счупи от чупки в кръста. Но нали сме българи - веднага искат да ни се качат на главите. На какъв се прави тоя сульо - контролен мач, обиграват се играчи, пробват се схеми. Явно столът му се клати, та сега иска да впише във визитката си че е бил ЛЕВСКИ в контрола през първото полувреме
споделям казаното от теб ,но губещите вчера бяхме ние.Първия мач чука на вратата.
* Отговори с цитат
Ново мнениеот blue magic на 07 Юли 2010 12:02
Не мисля, че сме напълно наясно със ситуацията за да обвиняваме нашия щаб. Все пак днес Ясен разказа как сме приели претенциите на противника за промяна на началния час, за смяна на техен състезател, подлежащ на санкциониране и т.н. И на единственото наше желание се реагира грубо и ултимативно. Е стига вече! Националният ни нихилизъм може да е вродено чувство, но в крайна сметка всеки има достойнство. Ако бяха немци или англичани съм сигурен, че този неизвестен сърбин Кръчмаревич щеше да се счупи от чупки в кръста. Но нали сме българи - веднага искат да ни се качат на главите. На какъв се прави тоя сульо - контролен мач, обиграват се играчи, пробват се схеми. Явно столът му се клати, та сега иска да впише във визитката си че е бил ЛЕВСКИ в контрола през първото полувреме
споделям казаното от теб ,но губещите вчера бяхме ние.Първия мач чука на вратата.
LEVSKI_FOREVER
Съгласен съм с мнението на преждеписалия.
Напълно!
Ние да сме коректни, а другите да ни се качват на главите...
Кога ще спрем да бъдем толерантни към сульо и пульо и ще започнем да отстояваме собствените си интереси.
В първата контрола три минути по-рано край на мача и неотсъдена дузпа, сега пак изцепки, аре писна ми!
Все другите са по-важни и по-добри.
Който си пази интересите все е лош за другите, но е добър за себе си!
Стоичков риташе съдиите в Испания и го уважаваха!
Имаше и картони, но с него внимаваха, внимават и сега.
Пак повтарям, който си пази интересите, все е лош за другите, защото не могат да го яздят!
Напълно!
Ние да сме коректни, а другите да ни се качват на главите...
Кога ще спрем да бъдем толерантни към сульо и пульо и ще започнем да отстояваме собствените си интереси.
В първата контрола три минути по-рано край на мача и неотсъдена дузпа, сега пак изцепки, аре писна ми!
Все другите са по-важни и по-добри.
Който си пази интересите все е лош за другите, но е добър за себе си!
Стоичков риташе съдиите в Испания и го уважаваха!
Имаше и картони, но с него внимаваха, внимават и сега.
Пак повтарям, който си пази интересите, все е лош за другите, защото не могат да го яздят!
Защо Тевия на играе в мачовете? - Защото имаме много хора на тоя пост.
а, в същото време търсим на пожар деф. халф. Ама, това беше проблема ни и предния сезон, много посредствени играчи на един пост.

[center]
[/center]

-
- Контакти:
Alex написа:Защо Тевия на играе в мачовете? - Защото имаме много хора на тоя пост.![]()
![]()
а, в същото време търсим на пожар деф. халф. Ама, това беше проблема ни и предния сезон, много посредствени играчи на един пост.
Да , да , да. За съжаление си напълно прав!
Бижутера написа:Struma написа:КЗЛ оле!
бегай бе, розов!
Трай бе турско син!