Равносметката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Re: Равносметката

Мнениеот Dani » 07 юли 2010 17:42

1. Рууни, Франция
2.Гана
3.Мюлер
4.КНДР
5. Франция
6.Доменек
7.Снайдер

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 07 юли 2010 17:47

Молотов,питаш,значи отговарям,формирайки призова тройка:
1.Най-голямо разочарование(единично и отборно)-3.К.Роналдо,2.Руни,1.Рибери;3.Португалия(вкараха само на тоталният аутсайдер),2.Англия/Аржентина,1.Франция(изключвам Италия,понеже показаха желание в последния мач)
2.Най-голяма изненада(отборно)-3.КНДР(въпреки че падаха,не изпадаха в окопна защита,евалата),2.Нова Зеландия(с малко късмет и ставаха сензация на 1/8 финал),1.Гана(с рядко срещана в Африка тактическа грамостност)
3.Най-голямо откритие(единично)-3.Гиан,2.Хонда,1.Йозил
5.Най-грозно играещ отбор-3.Швейцария,2.Гърция,1.Франция
6.Най-некадърен треньор-3.Дунга,2.Марадона,1.Доменек
7.Най-добре представил се футболист-3.Вия(едва ли не той класира Испания дотук),2.Снайдер,1.Форлан
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 07 юли 2010 17:51

merdanski,мерси за добре обоснования отговор ! ;)
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 07 юли 2010 17:59

ivkoni_1 написа:1.Руни и Англия
2.Нова Зеландия
3.Асамоа Гиан
4.Франция
5.Парагвай
6.Доменек
7.Снайдер
Колко съм лаконичен и изчерпателен. :) :) :)

Потребителски аватар
face.ctrl
Контакти:

Мнениеот face.ctrl » 07 юли 2010 18:40

1.Най-голямо разочарование(единично и отборно)
- Торес-не можа да разкрие огромния потенциал, който има. Определено не му върви играта на това световно, за което според мен вина има и треньорът на испанците. Надявам се, все пак довечера срещу Германия да се отпуши!
- Отборно разочарование
- Англия. Толкоква много добри футболисти на едно място и да отпаднеш в групите...!?!? Не показаха игра и логичното бе да догледат световното по телевизията.
2.Най-голяма изненада(отборно)
- Гана - показаха много добър футбол, както тактически, така и физически. Определено симпатийте ми бяха на тяхна страна.
3.Най-голямо откритие(единично)
- Асамоа Гиан - много малко бяхме чували за това момче преди световното, но съм сигурен, че съвсем скоро ще заиграе в по-силен тим от Рен.
4.Най-слаб отбор
- Хондурас, КНДР, много бяха, за това и всички коментари в началото бяха, че световното е слабо и безинтересно.
5.Най-грозно играещ отбор
- Франция - никакви ги нямаше. Поне на терена да си бяха говорили по малко, пък извън него да си се сърдят.
6.Най-некадърен треньор
- Липи - не извика футболисти, а анонимни антифутболисти.
7.Най-добре представил се футболист
- Давид Вия - "виновникът" за доброто представяне на Испания до този момент

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 07 юли 2010 18:45

1.Най-голямото отборно разочарование за мен са всъщност два отбора Сърбия и Португалия.Първите биха Германия, но с лекота можеше да го направят и срещу Австралия и да се калсират, но ..... Португалците ами споделям мнението на Мердански. Французите си беше очаквано поне според мен, че съдбата ще си го върне за нечестното класиране на Мондиала. Индивидуалните разочарования за мен са Руни и Рибери. Руни направи страхотен сезон с МЮ, но на това първенство си мисля, че по-полезен щеше да е на скамейката, а не на терена. Рибери - също се представи трагично. На моменти прекаляваше с лакомията си, но това е може би заради скандалите в отбора.
2.Най-приятната изненада за мен са Гана и Уругвай. Африканците, въпреки че се скъсаха да пропускат, играеха приятен футбол и стигнаха доста надалеч. Урусите ме изненадаха със стигането си чак до полуфинал, но попаднаха в по-лекия поток. Очаквах да са в тежкия поток на Аржентина и Германия, но късмет може би и ето че с приятна игра стигнаха до финала за 3/4 място.
3. Откритията според мен са Мюлер, Йозил и Хонда. Мюлер и Йозил са креативната част от двигателя на Маншафта и без тях Германия едва ли щеше да мине групите камо ли 1/8 финал. Хонда сам почти класира Япония до 1/8 финал. Показа, че може да играе като нападател, зад нападателя и като атакуващ халф.
4. Най-слабия отбор на Мондиала според статистиката е КНДР, но според мен това са Хондурас, Англия и Франция. Хондурас бяха трагични в защита и само късмета ги спаси от разгромни резултати. Защитата им бе слабо подредена. Откъдето тръгнеше противника да атакува от там минаваше. Англия бяха безбожно безидейни. Нито Лампард, нито Джерард, нито Бари, нито Милнър бяха креативни. В група, в която трябва да биеш всеки противник с завидна разлика, може би без САЩ, да направиш два Х и една минимална победа срещу "гиганта" Словения (не подценявам Словения, но все пак говорим за Англия, които се водят силен отбор) и след това младия и надъхан Бундестим да те разкрие с едно 4-1 (2) (заради незачетения гол на Лампард) е просто жалко за тим, който ще се бори за световна титла. Французите същите като Англия - безидейни и трагични. При тях поне треньора обре пешкира и дойде новия, който уж ще ги стегне и приведе в приличен вид.
5. Най - грозно играещите отбори бяха Швейцария, Гърция и Бразилия. Швейцарците и гърците играеха почти идентичен футбол. Защита, защита и пак защита. Аз все пак съм привърженик на по-откритата игра и не ми допадна техния стил. Бразилците просто не беше онази Бразилия, която помня от Мондиалите през 2002 и 2006. Нямаше я магията и красотата в играта им просто.
6. Некадърниците на този Мондиал бяха много Доменек, Липи, Марадона, Дунга и нататък да не продължавам. Доменек може би не стегна отбора, защото съдбата му беше ясна още преди краха. Липи е доказан специалист, но сякаш много си повярва за този Мондиал и сбърка повиквателните. Логично Италия си тръгна още в групите. Марадона си мисли, че е хванал Господ за ч..а и той му шепнел как Аржентина са шампиони. Грешните повиквателни и недоразоменията в отбора бяха бързо разкрити от Германия и логично след студения душ 4-0 и имаше "Не плачи Аржентина!". Дунга тръгна да прави революция в начина на игра на Бразилия и логично не сполучи. Магьосниците с топка никога не са играли добре тактически, а са разчитали на гения на повечето играчи в отбора. Така кариоките се прибраха с увесени глави изпратени от РЮА само от едно смейство с 3 деца.
7. Най - постоянно представящите се играчи на това световно за мен са Снайдер, Форлан и Швайни. Снайдер неслучайно се превърна в голмайстор на тима си. Вкара първия гол с глава в карирата си. Форлан сам определи това като най-добрия сезон в кариерата му. Швайни се представя страхотно с бялата фланелка на гърба си и логично е един от основните играчи на Льов.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 07 юли 2010 19:01

face.ctrl , fr3ak_boy и на вас благодаря за хубавите обосновани отговори :P
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Denchev
Контакти:

Мнениеот Denchev » 07 юли 2010 19:19

Руни-Англия
Италия-много слаби
Гана-нямаха късмет срещу Уругвай
Асамоа Гиян
КНДР
Хондурас и КНДР
Липи
Хонда

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 07 юли 2010 19:21

1.Най-голямо разочарование - Франция,Англия и Италия
2.Най-голяма изненада - Уругвай,Гана и Парагвай
3.Най-голямо откритие - Месут Йозил,Томас Мюлер и Кевин Принс Боатенг
4.Най-слаб отбор - КНДР,Хондурас и Камерун
5.Най-грозно играещ отбор - Нова Зеландия,Хондурас и Австралия
6.Най-некадърен треньор - Доменек и Кейруш
7.Най-добре представил се футболист - Снайдер,Форлан и Швайнщайгер

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 юли 2010 19:22

1. Джилардино и Франция
2.Нова Зеландия
3.Коентрао
4.КНДР
5.Алжир
6.Доменек
7.Форлан
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “World Cup 2010”