Бижутера написа:с тая игра тия ще ни смажат....дано не съм прав, но имам лошо предчувствие...
на теб трябва със закон да ти забранат да влизаш в този форум вече !!!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Бижутера написа:с тая игра тия ще ни смажат....дано не съм прав, но имам лошо предчувствие...
Red Hot написа:Ако играете както очаквам резултата ще е отново отрицателен. Със Столипиновския циганин Гондзьо и Ореденоносеца начело, само беди ви чакат. Сори ама истината е горчива...
blue_wind написа:Големи трагедии направихте от тази контрола.Нима очаквате Левски да заиграе като Интер,че дори и там Мауриньо не постигна успехите веднага.От изгледания репортаж видях добри комбинации в атака ,но в защита и при статични положения допускаха много грешки.
Относно правилността на решението на Г. Иванов да извади отбора може да се спори,но в приятелски мачове,където се търси обиграване ,а не резултати е нормално изгонените футболисти да бъдат заменяни с други.Дали е имало някакви договорки предварително ние не знаем и няма смисъл да коментираме при неясната за нас фактическа обстановка.Няма смисъл да се играе с човек по- малко цяло полувреме,като резултатът няма никакво значение.Само може да се получат контузии от допълнителното натоварване и от тази гледна точка решението на Гонзо е правилно.Освен това тази сутрин е обявено ,че има наказания за провинилите се футболисти,което пък премахва обвиненията за липса на дисциплина в отбора.
И спрете с песимистичните сценарии,няма смисъл да се настройваме негативно.Едва ли някой смята ,че Левски ще се превърне в някаква непобедима машина, като вземем на предвид нивото на българския футбол и необиграността на новите единици които влязоха в отбора.
Бижутера написа:като гледам как са изнервени футболистите ни....явно нещо работата не върви...
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino и 22 госта