Литекс шокира Европа - стадионът готов на 48-ия ден
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс шокира Европа - стадионът готов на 48-ия ден
Ясно е как се печелят много пари за кратко време, този фим го гледахме стотина пъти досега. Въпроса е после кой какво направи с парата. Гришата, както повечето състезатели по борба, стана бизнесмен (милионер), по втория начин, обаче чест му прави че дава нещо за умрелия ни футбол. Можеше да си прибере парата , да построи някой друг хотел на морето и айде У чужбина на купон, пък тук все някой ще върши черната работа. Но той постъпи правилно , според мен. Щом се хванал с тази работа, ще я бута до края и добре че не му е омързнало да налива пари в тази черна дупка наречена БГ футбол. Доколкото чух ремонта няма да приключи и евентуално по нататък след няколко месеца ще се строи отново. ДАНО. По добре да се направи кокенто стадионче за 12-15 хиляди отколкото някакво бунище като националния което погълна много пара а си е морално остаряло. Даже няма да се учуда ако до 4-5 години остане без лиценз. А на тези които злобеят от другите отбори, ще кажа само гледайте си кочините. Гришата доказа че може да стане шампион и по двата начина. Миналогодишният определено е по хубав. Жалко че Ловеч е малък град и често играят като наказани, пред празни трибуни
naskocska написа:PFC Litex написа:
Нещо като "Българска армия" ли?
Пич знам те че си много запознат със стадионите в БГ и особенно в ловеч, та да те питам нещо.Ти неказваше ли че стадиончето в Ловеч ще е на 3(три) етажа ??? Къде са те ??? Мислиш ли че стадиона ще приема мачове от 1/4 финалната фаза(не говоря дали Литекс ще се класира) от ШЛ ??? Колко според теб билета ще бъдат отпуснати на отбора гост в тази фаза на турнира и кой отбор от Европа ще е съгласен да гостува на 10 хил. стадион(незнам колко точно му е капацитета,ама един етаж с 7-10 реда едва ли е 100 хил.) та колко билета ще отпуска отбора-гост(10 % от всичкия капацитет) . На мен ми изглежда малко несериозно да се играе на този стадион дори в груповата фаза на ШЛ,та какво остава за след това.
Не се притеснявай на колко етажа ще е стадиона в Ловеч ! Те поне стадион си имат за разлика от вас

naskocska написа:PFC Litex написа:
Нещо като "Българска армия" ли?
Пич знам те че си много запознат със стадионите в БГ и особенно в ловеч, та да те питам нещо.Ти неказваше ли че стадиончето в Ловеч ще е на 3(три) етажа ??? Къде са те ??? Мислиш ли че стадиона ще приема мачове от 1/4 финалната фаза(не говоря дали Литекс ще се класира) от ШЛ ??? Колко според теб билета ще бъдат отпуснати на отбора гост в тази фаза на турнира и кой отбор от Европа ще е съгласен да гостува на 10 хил. стадион(незнам колко точно му е капацитета,ама един етаж с 7-10 реда едва ли е 100 хил.) та колко билета ще отпуска отбора-гост(10 % от всичкия капацитет) . На мен ми изглежда малко несериозно да се играе на този стадион дори в груповата фаза на ШЛ,та какво остава за след това.
Мненията са ми във форума и сам може да провериш какво съм писал след 11.05.2010 когато започна ремонта на стадиона, хайде да не ми преписваш думички.
Изискванията не ги определя ПФК Литекс, а ги определят онези от УЕФА и те дават лиценз и разрешение или Гриша Ганчев вербува и централата в Нион?

kokic1986 написа:Не се притеснявай на колко етажа ще е стадиона в Ловеч ! Те поне стадион си имат за разлика от васОтивай да събираш пари за вечното дерби , или и ти си от бойкотиращите мача
Кой се притеснява на колко етажа е ?? Аз питам само щото имаше едни фанфари като почваше ремонта,подобни на тези сега.Няма 2-ри етаж,няма и мачове от 1/4 финал в ШЛ ама карай.
Ние стадион си имаме,скоро и нов ще имаме

Ти ще идваш ли -15 лв имаш ли или ще предаваш хартия
naskocska написа:kokic1986 написа:Не се притеснявай на колко етажа ще е стадиона в Ловеч ! Те поне стадион си имат за разлика от васОтивай да събираш пари за вечното дерби , или и ти си от бойкотиращите мача
Кой се притеснява на колко етажа е ?? Аз питам само щото имаше едни фанфари като почваше ремонта,подобни на тези сега.Няма 2-ри етаж,няма и мачове от 1/4 финал в ШЛ ама карай.
Ние стадион си имаме,скоро и нов ще имаме![]()
![]()
А за дербито споко,нито съм от стачкуващите,нито пък трябва да сабирам пари за един мач
![]()
![]()
![]()
Ти ще идваш ли -15 лв имаш ли или ще предаваш хартия
Може и на заем да взема , но ще дойда

naskocska написа:Ние стадион си имаме,скоро и нов ще имаме![]()
![]()
![]()
Нов стадион само на картинка в календара - между страниците с голия задник на Маркиньош и надървената пишка на Тиеро

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
urkoto написа:naskocska написа:Ние стадион си имаме,скоро и нов ще имаме![]()
![]()
![]()
Нов стадион само на картинка в календара - между страниците с голия задник на Маркиньош и надървената пишка на Тиеро
[rimg]http://www.winner.bg/img/emotions/img051.gif[/rimg]
Браво на Ловеч.А относно заигравката с ЦСКА..ми всеки се мери с големите.Защо не се мерят с Левски, а защо Левски не се мерят с Ловеч...?, защото ЦСКА винаги им е бил мерилото, стандарта към който така отчаяно се стремят и който винаги им убягва...32 ПЪТИ ще станат тази година
Абе дайте да викнеме бригадата от Ловеч в София и за има няма месец-два ще имаме нов национален стадион.
Дано ако не влезнат в ШЛ Литекс поне да играе в ЛЕ. 

Зад вратата трибуната ми изглежда много кофти (не се заяждам)
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.