Rodn1 написа:Преди месец говореха с моят мениджър и казаха ,че съм идеален за позицията дефанзивен халф....Явно не ми харесват изискването в съблекалнята да има казан за ракия!
[offtopic]Ти сега футболист ли ще ставш или министър председател

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Rodn1 написа:Преди месец говореха с моят мениджър и казаха ,че съм идеален за позицията дефанзивен халф....Явно не ми харесват изискването в съблекалнята да има казан за ракия!
csimeon8103 написа:Момчета, спокойно.
Мисля, че утре е крайбия срок само за картотекирането в предварителните кръгове.
И от форума някой да застане на тази позиция до Влади Гаджем ще се справи.
unist_gp написа:мачът е бил прекратен заради залози от страна на Батков и Забески за победа на ФК Батков. сами знаете,че и за приятелските срещи може да се залага в интернет. по този начин интересчиите са искали да си избият парите за лагера, а заложената сума е била е сериозна. Гонзю е бил принуден да прекрати мача, иначе шефът му е щял да ги изкорми заедно с Яската....
kokic1986 написа:unist_gp написа:мачът е бил прекратен заради залози от страна на Батков и Забески за победа на ФК Батков. сами знаете,че и за приятелските срещи може да се залага в интернет. по този начин интересчиите са искали да си избият парите за лагера, а заложената сума е била е сериозна. Гонзю е бил принуден да прекрати мача, иначе шефът му е щял да ги изкорми заедно с Яската....
На хората им писна от твоите глупости . На интересен ли се правиш не мога да разбера ?
unist_gp написа:kokic1986 написа:unist_gp написа:мачът е бил прекратен заради залози от страна на Батков и Забески за победа на ФК Батков. сами знаете,че и за приятелските срещи може да се залага в интернет. по този начин интересчиите са искали да си избият парите за лагера, а заложената сума е била е сериозна. Гонзю е бил принуден да прекрати мача, иначе шефът му е щял да ги изкорми заедно с Яската....
На хората им писна от твоите глупости . На интересен ли се правиш не мога да разбера ?
1. да, на интересен се правя.
2. има система за предварително извстяване на залози над 10 000 евро
3. Валката наистина прекалява със своите симпатии и не казва истината. След ФК Левски е напът да си отиде и ФК Батков
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта