Литекс шокира Европа - стадионът готов на 48-ия ден

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

SHAKOMINATORA
Контакти:

Re: Литекс шокира Европа - стадионът готов на 48-ия ден

Мнениеот SHAKOMINATORA » 07 юли 2010 13:54

dodo7271 написа:Представям си как в Европа изживяват шока от този ултрамодерен стадион :) :) :) Направо са се побъркали от завист в УЕФА. Те, понеже, в Европа ритат още на сгурия и нямат нито един свестен стадион, са дали за пример Ловеч. Хубаво, Гришата е ремонтирал стадиона и дайте сега всички да му правим услуги без ръце, както го прави Владо Зарков. Ами ремонта на стадиона е най-естественото нещо, след като 10 години управляваш този клуб. Обратното би било срамно.

+1

Някои "хора" и десет стадиона до построят,пак няма да си изчистят името. Защо ли?

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 07 юли 2010 13:55

Зa дa имa кaтeгория 3 cтaдионa, трябвa в близоcт до нeго дa имa пaркомecтa зa 400 aвтобyca и 150 гaрaнтирaни ВИП пaркомecтa. Оcвeн товa трябвa дa имa ложи зa 750 дyши зa домaкинитe и зa 200 мecтa зa гоcтитe. То хyбaво имa трибyни c козиркa, aмa имa и дрyги изиcквaния. Нe cъм зaпознaт c мecтоположeниeто нa cтaдионa в Ловeч и прилeжaщaтa мy инфрacтрyктyрa или възможноcтитe зa изгрaждaнeто й, но ми e любопитно оcобeно въпроcът c пaркомecтaтa кaк e рeшeн, имa ли ги рeaлно, a aко ги нямa нa кaкво оcновaниe YEФA прaви компромиc?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 юли 2010 13:58

Klaatu написа:Зa дa имa кaтeгория 3 cтaдионa, трябвa в близоcт до нeго дa имa пaркомecтa зa 400 aвтобyca и 150 гaрaнтирaни ВИП пaркомecтa. Оcвeн товa трябвa дa имa ложи зa 750 дyши зa домaкинитe и зa 200 мecтa зa гоcтитe. То хyбaво имa трибyни c козиркa, aмa имa и дрyги изиcквaния. Нe cъм зaпознaт c мecтоположeниeто нa cтaдионa в Ловeч и прилeжaщaтa мy инфрacтрyктyрa или възможноcтитe зa изгрaждaнeто й, но ми e любопитно оcобeно въпроcът c пaркомecтaтa кaк e рeшeн, имa ли ги рeaлно, a aко ги нямa нa кaкво оcновaниe YEФA прaви компромиc?

След като не си запознат тогава как може да коментираш нещата около стадиона?
Всичките тези неща който си ги описал в момента ги ИМА. :!:
Изображение

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 07 юли 2010 14:16

marmi52 написа: При това на стадиона си плащаш, за да влезеш !

Е, много ясно, че ще си плащаш, за да гледаш мач. Българите сме много странен народ - хем не искаме да си плащаме, хем искаме отборите да вървят. Е, как да стане? Ти като отидеш на Бернабеу, Ноу Камп, Сан Сиро, Емиратс, Олд Трафорд и т.н да не би да не си плащаш? Да не искаш на теб да ти платят, за да гледаш мача? Футболът би трябвало да е бизнес, а не пералня за пари. Колкото по-бързо го превърнем в ИСТИНСКИ бизнес - с компетентно ръководство, визия за бъдещето и способност да се самоиздържа, толкова по-рано ще гледаме ИСТИНСКИ футбол по нашите географски ширини, а не настоящата пародия. Когато някой направи нещо, вместо да го залеете със задължителната помия, помислете дали то не е положително. Честито, дано Литекс да има късмет в Европа.
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 07 юли 2010 14:19

PFC Litex написа:
unist_gp написа:стадионът построен за 48 дни с парите, крадени от народа и държавата 10 години.... това е моят кратък коментар...

Крадени от народа и вложени за народа, къде е проблема?
Представям си след година като се появи завода за автомобили какви клинични коментари ще има в интернет пространството от задкомпа прокурорите.

Еми, ако не можеш да си отговориш сам, никой човек на тоя свят няма да ти отоговори...
[center]Изображение[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 07 юли 2010 14:35

bonedeep написа:
kiko75 написа:направо е страшен особено ВИП салона които е оборудван с столове за два и веисет :lol: :lol: но то какъвто випа такива и столовете

Абе чорбе голяма завист има в теб.

ми първо виш как е написано заглавието и тогава ми говори за завис на мене това ми мяза на сеновал не на стадион :mrgreen:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 07 юли 2010 14:38

Даите ми чук и пирони,и за месец съм сковал по-хубав! :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 юли 2010 14:39

kiko75 написа:
bonedeep написа:
kiko75 написа:направо е страшен особено ВИП салона които е оборудван с столове за два и веисет :lol: :lol: но то какъвто випа такива и столовете

Абе чорбе голяма завист има в теб.

ми първо виш как е написано заглавието и тогава ми говори за завис на мене това ми мяза на сеновал не на стадион :mrgreen:

Нещо като "Българска армия" ли?
Изображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 07 юли 2010 15:18

kiko75 написа:
PFC Litex написа:ми първо виш как е написано заглавието и тогава ми говори за завис на мене това ми мяза на сеновал не на стадион :mrgreen:

Това , ако е сеновал :lol: - не знам "армията" какво трябва да е дето мирише на урина от километър ...

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 07 юли 2010 15:20

PFC Litex написа:

Пич знам те че си много запознат със стадионите в БГ и особенно в ловеч, та да те питам нещо.Ти неказваше ли че стадиончето в Ловеч ще е на 3(три) етажа ??? Къде са те ??? Мислиш ли че стадиона ще приема мачове от 1/4 финалната фаза(не говоря дали Литекс ще се класира) от ШЛ ??? Колко според теб билета ще бъдат отпуснати на отбора гост в тази фаза на турнира и кой отбор от Европа ще е съгласен да гостува на 10 хил. стадион(незнам колко точно му е капацитета,ама един етаж с 7-10 реда едва ли е 100 хил.) та колко билета ще отпуска отбора-гост(10 % от всичкия капацитет) . На мен ми изглежда малко несериозно да се играе на този стадион дори в груповата фаза на ШЛ,та какво остава за след това.

Върни се в “Литекс”