Ще остане ли сектор Г наполовина празен на дербито?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Ще остане ли сектор Г наполовина празен на дербито?

Мнениеот kokic1986 » 07 юли 2010 00:34

sizif написа:Става въпрос за големите групировки в сектора бе "хулиганче".Чудя се ако вземем решение да влезем на стадиона как ще се държите?Ще дойдете ли да ни кажете тези "мили"думи в очите а ;) ???

Точно така пребийте ги да се научат един път за винаги кои са по-големите цесекари :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 07 юли 2010 00:34

Супер!!! Още няма официален мач вече се разцепихме! Жална ни майка! Аз бойкота не го подкрепям защото обичам ЦСКА. Не ми пука ни за Титан нито пък за Дучето. Някъде четох мнение как Партизан не ходили на мач цял полусезон. Аз пък ще дам пример с Ливърпул и Ман Юн. Мразят собствениците но мачовете са им пълни В крайна сметка ЦСКА е начин на живот. Титан са ени много тъпи парчета ама си личи че няма кой да издържа ЦСКА в момента! Утре няма да ги има - здраве да е! Много ми е мъчно че се разцепихме като тензухени гащи! Като не дойдете на мача какво ще постигнете? На ония не им дреме! Моля Ви подкрепяйте ЦСКА!!! След време тия никой няма да ги помни но ЦСКА може да пише история! Ако се издъним срещу Левски и губиме точки като са ни празни стадионите(не че се пълнят но поне Г винаги е имало достатъчно хора) кел файда че са паднали цените на билетите. Като (недай боже) не станем шампиони ще почнете за кво да ходя да ги гледам като дори не станаха шампиони! Винаги човек може да си намери причина да "бойкотира" нещо... ЦСКА си е ЦСКА! Напред Армейци!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 07 юли 2010 00:41

Добре де аз не мога да ви разбера, хем не искате да давате по 20 лева на месец за любимия си отбор хем изисквате от президента си да дава по 1 000 000 на месец , е как става така незнам. Трябва всички да сте съпричастни за клаузата дето ушким се борите. От цска остана единствено емблемата (стадиони и бази вече нямате), ако продължавате в същия дух скоро като ботев ще си мислите нова емблема.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 07 юли 2010 01:27

Значи, ако се сбият на мача фенове на ЦСКА с други фенове, вече ще счупите тъпомера........ :?

пп Хора, докато ония бизнесмени (мутри) се менкат да управляват ЦСКА, положението няма да се промени... Дано се оправите, че в началото ми беше смешно като ви гледах изцепките, ама това време отдавна мина
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 07 юли 2010 03:04

sizif написа:
tut написа:без 20 олигофрена не виждам как може да остане сектор г полупразен ..........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Става въпрос за големите групировки в сектора бе "хулиганче".Чудя се ако вземем решение да влезем на стадиона как ще се държите?Ще дойдете ли да ни кажете тези "мили"думи в очите а ;) ???

екстра хулиганине ........... толкова сте комични ..... едно към едно с мангалите ..... като си сам си кротичък ама станете ли повече веднага елате ни кажете нещо ............. :) :) :) :) ........ вземи се събуди и ходи да подрепяш отбора, нали си по-голям фен от мен , а не го унищожавай .........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 07 юли 2010 06:51

Да, ще остане на половина празен, защото феновете им ще са по родните си места. :P :oops:

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 07 юли 2010 09:16

Мнениеот TPAKTOP на 06 Юли 2010 22:34
Супер!!! Още няма официален мач вече се разцепихме! Жална ни майка! Аз бойкота не го подкрепям защото обичам ЦСКА. Не ми пука ни за Титан нито пък за Дучето. Някъде четох мнение как Партизан не ходили на мач цял полусезон. Аз пък ще дам пример с Ливърпул и Ман Юн. Мразят собствениците но мачовете са им пълни В крайна сметка ЦСКА е начин на живот. Титан са ени много тъпи парчета ама си личи че няма кой да издържа ЦСКА в момента! Утре няма да ги има - здраве да е! Много ми е мъчно че се разцепихме като тензухени гащи! Като не дойдете на мача какво ще постигнете? На ония не им дреме! Моля Ви подкрепяйте ЦСКА!!! След време тия никой няма да ги помни но ЦСКА може да пише история! Ако се издъним срещу Левски и губиме точки като са ни празни стадионите(не че се пълнят но поне Г винаги е имало достатъчно хора) кел файда че са паднали цените на билетите. Като (недай боже) не станем шампиони ще почнете за кво да ходя да ги гледам като дори не станаха шампиони! Винаги човек може да си намери причина да "бойкотира" нещо... ЦСКА си е ЦСКА! Напред Армейци!

+1

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 07 юли 2010 09:19

Ново мнениеот Alex на 06 Юли 2010 23:27
Значи, ако се сбият на мача фенове на ЦСКА с други фенове, вече ще счупите тъпомера........ :?

пп Хора, докато ония бизнесмени (мутри) се менкат да управляват ЦСКА, положението няма да се промени... Дано се оправите, че в началото ми беше смешно като ви гледах изцепките, ама това време отдавна мина

+1

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 07 юли 2010 18:17

tprodanov написа:
sizif написа: "Лепилар"."Лешпер".Още някои обидни определения да ми сложите?Кой е казал,че съм "по-червен"???
Миналото първенство пропуснах само гостуванията във Монтана и Варна.Смятам,че съм допринесъл с нещо за отбора.Не помня да съм казал,че съм трошил седалки и други такива глупости.Не съм трошил нищо.Думите ви показват,че имате жълто около устите и явно по гащите.Ходете при майки те си да ви избършат задниците и тогава давайте съвети.

Я дефинирай подчертаното, че ми стана интересно. Въпросът ми е напълно сериозен, без капка заяждане.

Какво има за обяснение тук?Допринесъл съм с ПОДКРЕПА!!!Разбра ли сега или да ти го нарисувам.
Нищо общо нямате с Апостола

Върни се в “ЦСКА”