1/2 Уругвай-Холандия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: 1/2 Уругвай-Холандия

Мнениеот niki87 » 06 юли 2010 13:31

Old_death написа:merdanski,аз мога да ти говоря като свидетел на това първенство и нямам нужда от ровене в нета за да събирам доказателства за твърденията си.Все още помня сълзите си в деня,в който лалетата загубиха финала.Също така помня и факта,че в стартовите състави на двата отбора играеха по 6-7 човека от Аякс и Байерн и се коментираше,че това е повторения на епичните битки между двата клуба в Купата на европейските шампиони.Не зная защо тук се изпуска името на централния защитник на Аякс.Малкото му име беше Бари.Не си спомням фамилията му.Висок,здрав с брада.По това време той също бе национален състезател.

Бари Хулсхоф-дългогодишен капитан на Аякс ;)

Очаквам и се надявам Холандия да спечели този мач.Лалетата са ми най-симпатичния чуждестранен национален отбор след ВЕЛИКИЯ БУНДЕСТИМ :) ...Финал между Холандия и Германия би бил един истински шедьовър...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 юли 2010 16:49

от niki87 на 06 Юли 2010 13:31

Old_death написа:
merdanski,аз мога да ти говоря като свидетел на това първенство и нямам нужда от ровене в нета за да събирам доказателства за твърденията си.Все още помня сълзите си в деня,в който лалетата загубиха финала.Също така помня и факта,че в стартовите състави на двата отбора играеха по 6-7 човека от Аякс и Байерн и се коментираше,че това е повторения на епичните битки между двата клуба в Купата на европейските шампиони.Не зная защо тук се изпуска името на централния защитник на Аякс.Малкото му име беше Бари.Не си спомням фамилията му.Висок,здрав с брада.По това време той също бе национален състезател.
Бари Хулсхоф-дългогодишен капитан на Аякс

Очаквам и се надявам Холандия да спечели този мач.Лалетата са ми най-симпатичния чуждестранен национален отбор след ВЕЛИКИЯ БУНДЕСТИМ ...Финал между Холандия и Германия би бил един истински шедьовър...

Имено,за него ставаше въпрос.Като малки събирахме изрезки от вестници със снимни и правехме албуми.Имах негова снимка точно след гола на ЦСКА в София.Тогава той претендираше за игра с ръка.Много ми бе мъчно след финала в Мюнхен.Все още не мога да разбера как така Холандия загуби.Спомням си мача им с Бразилия.Тогава кариоките бяха световен шампион,а успяха да минат 3-4 пъти центъра и то,когато Кройф казваше на съотборниците си да се оттеглят назад,за да се открият повече свободни пространства.Просто бяха машини.Тогавашната им игра може да се сравни с играта на Бундестима срещу Аржентина като скорост и ефективност,но за разлика от немците,лалетата просто мачкаха противниците си.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 06 юли 2010 16:55

Аз съм гледал целия мач на запис...Холандите изпуснаха доста положения,особено второто полувреме.Но тази Германия,която две години по-рано става Европейски шампион,с тези футболисти,просто нямаше как да не стане Световен шампион.Разбира се същото може да се каже и за Холандия,но явно така е било писано :) Дано сега,в реално време,имам възможност да гледам отново финал между двата отбора.Разбира се,надявам се на 4-та Световна титла за най-великия национален отбор в Европа :)

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 06 юли 2010 18:34

2:1
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 06 юли 2010 20:08

74-та си е била през 74-та, а тия холандци от 2010 са съвсем различни. Играят като някой южноамерикански отбор, без много тактика, с повече свобода за Робен и Снайдер, а и останалите, и каквото сами измислят - това е. Не че е лошо, ама уругвайците са ми по-симпатични, дано ги резнат! Ама надали, с тия тромави мъжаги отзад, които всички покриват, а отпред един Форлан, днес и без Суарес, трябва да прави всичко - и да създава положения, и да ги вкарва, ще е трудно.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 06 юли 2010 21:23

Айде Уругвай! :geek:

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 06 юли 2010 21:48

ГОООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛ !!!!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 06 юли 2010 21:49

:shock: :shock: :shock:
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 06 юли 2010 21:50

Баси гола,до тук най-красивия,явно Холандците ще се класират този гол ще сломи Урусите,само като ги гледам и става ясно кой е по добрия
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 06 юли 2010 21:52

Ей това е гола на първенството. Уникален!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “World Cup 2010”