Общото събрание на клуба е насрочено за 25-ти юли
Предстоящото общо събрание на членовете на ПФК Ботев Пловдив е насрочено за 25 юли /неделя/ от 17:00 часа. То ще се проведе по традиция във Военния клуб. Двете основни точки на заседанието ще са:
1. Приемане на решение за вливането на Металик Сопот в Ботев Пловдив
2. Обсъждане и одобряване на клубната емблема
Всички действащи членове, които са подали молби до 21-ви юли и са приети като членове на клуба от управителния съвет ще имат право да участват в заседанието и да дадат реално своя глас за съдбата на клуба. До този момент само 196 "жълточерни" са платили членския си внос. Време е за една по активна позиция и по този въпрос от страна на цялата жълто-черна общественост.
До края на седмицата трябва да пристигнат и новите екипи на Ботев Пловдив. Марката, с която ще се облича първия отбор на Пловдив е италианската Ерреа.
http://www.bultras.com
Общото събрание на клуба е насрочено за 25-ти юли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
- shamana1912
Re: Общото събрание на клуба е насрочено за 25-ти юли
Имам въпрос малко встрани от темата.Кога и къде ще бъдат пуснати новите екипи на Ботев в продажба?Не искам повече да слагам фанелката на ДХ-С!!!

- PLOVDIV PEE 1912
Мисля,че тия дни пристигат екипите.После евентуално ше се пуснат в продажба за феновете.
- botev_1912
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Мисля,че тия дни пристигат екипите.После евентуално ше се пуснат в продажба за феновете.
Доколкото разбрах тези дни ще пристигне само екипировка за нуждите на отбора. Очаква се втора пратка с която ще пристигнат екипите които ще могат да бъдат продавани.
Пак казвам, че не ми е 100 % сигурна информацията, но така се говори.
Реално нови екипи, не можем да очакваме преди началото на август, понеже не се знае каква емблема ще се избере на събранието на 25-и.
Аз лично ако се заинатят и оставят тази емблема която беше лансирата наскоро - "обновената", ще си остана с диадората!!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
shamana1912 написа:Имам въпрос малко встрани от темата.Кога и къде ще бъдат пуснати новите екипи на Ботев в продажба?Не искам повече да слагам фанелката на ДХ-С!!!
Скоро ще бъде направена поръчка на екипи и за феновете. А относно емблемата ще бъде сложена тази която се удобри на събранието на 25.
Порчките за екипировката са две. Първата е изцяло за нуждите на децата, юношите и първия отбор. От нея няма да се продават екипи за феновете. Втората поръчка, с която ще пристигне зимната екипировка за отборите, ще бъде допълнена с екипи, фен артикули и други аксесоари, които ще може да си закупим през клуба. Очаква се това да стане в края на септември.
ПРЕКРАСНА НОВИНА ЧАКАМ С ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ДА СИ КУПЯ ФЛАНЕЛКА НА БОТЕВ
-
- Контакти:
С автобуса какво става?Нямам търпение да го видя,чисто черен със жълт надпис! 

Paolo_1912 написа:С автобуса какво става?Нямам търпение да го видя,чисто черен със жълт надпис!
МНОГО ЩЕ ГО НАПИЧА СЛЪНЦЕТО!!!