ПРИЯТЕЛСКИ СРЕЩИ 2010/2011

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Левски 0:1 Аполон Лимасол прекратен в 45' (КОНТРОЛИТЕ)

Мнениеот Cesc Fabregas » 06 юли 2010 20:17

А, и още нещо. До колкото разбрах на всеки мач е фенклуба на Левскарите от Виена. това е една от малкото радости на хората там, да си видят в 5 мача в годината любимия отбор, а селяндура Гонзо им отнема и това! Тва ли ти е отношението към феновете бе, бастун? :?:
Бахти, направо ми идва до гуша от селските му неадекватни изпълния! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 юли 2010 20:20

Не зная защо гонг не пуснаха жълтата лента в сайта си :roll:
Изображение

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 06 юли 2010 20:22

Кво псувате Гонзо бе, дечица? Все едно кой знае какво е станало....аз напълно го подкрепям. Кипърците са играли грубо, съдията се е отнасял некоректно, а и още преди мача са им давали зор и са развалили първоначалната си спогодба...и аз да съм, и аз ще прекратя мача :!:

Целта на контролата е да се играе коректно и да се види кой футболист колко може. Като се изнервят и двата отбора и се почне с балтии и контузии, по-хубаво да си направят контрола футболистите помежду си... :idea:

:)

За фенклуба не виждам какъв е проблема, те не са очаквали да гледат преиграване на Германия-Аржентина, а са дошли, за да видят любимия отбор. Не виждам разликата между обикновена тренировка и тренировка с друг тим (контрола)
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 06 юли 2010 20:23

puhisamolevski написа:Кво псувате Гонзо бе, дечица? Все едно кой знае какво е станало....аз напълно го подкрепям. Кипърците са играли грубо, съдията се е отнасял некоректно, а и още преди мача са им давали зор и са развалили първоначалната си спогодба...и аз да съм, и аз ще прекратя мача :!:

Целта на контролата е да се играе коректно и да се види кой футболист колко може. Като се изнервят и двата отбора и се почне с балтии и контузии, по-хубаво да си направят контрола футболистите помежду си... :idea:

+10

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 06 юли 2010 20:25

puhisamolevski написа:Кво псувате Гонзо бе, дечица? Все едно кой знае какво е станало....аз напълно го подкрепям. Кипърците са играли грубо, съдията се е отнасял некоректно, а и още преди мача са им давали зор и са развалили първоначалната си спогодба...и аз да съм, и аз ще прекратя мача :!:

За фенклуба не виждам какъв е проблема, те не са очаквали да гледат преиграване на Германия-Аржентина, а са дошли, за да видят любимия отбор. Не виждам разликата между обикновена тренировка и тренировка с друг тим (контрола)

Ти откъде знаеш, че така е станало? А след като ще вярваме изцяло на сайтове, как ще коментираме супер-наглеца Минев? Изгонили го, а той не искал да излезе? какви са тия номера от окръжните групи? :roll: :x
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 юли 2010 20:25

puhisamolevski е ти как разбра какво е станало точно през това първо полувреме?
Да, той Грънчаров изобщо не е пристрастен и отразява адски обективно.
Изчакай видео репортажа в спортал, дано и те са обективни и пуснат нещата едно към едно, и чак тогава крайни оценки.
Изображение

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 06 юли 2010 20:27

PFC Litex написа:puhisamolevski е ти как разбра какво е станало точно през това първо полувреме?
Да, той Грънчаров изобщо не е пристрастен и отразява адски обективно.
Изчакай видео репортажа в спортал, дано и те са обективни и пуснат нещата едно към едно, и чак тогава крайни оценки.

Гледам Ринг и дадоха пряко вклюване с пратеника на Спортал :) ;)

Докато Телкийски се е готвил да смени Минев и си е обувал бутонките (съдията е принудил Ясен да го сменят), оня е оставил кипърците да си играят и се е правил на ударен. Сърбинът, който е треньор на Аполон, пък тогава решил да не заменят играчите си ако получат червен картон и е почнал да псува.. :shock:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 юли 2010 20:29

Ето ги бе! Пак се изявиха! Браво!!! УРА!!! :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

лъв
Контакти:

Re: LIVE Левски 0:1 Аполон Лимасол (КОНТРОЛИТЕ)

Мнениеот лъв » 06 юли 2010 20:31

vladipo написа:
buffon написа:Гонзо се излага да не е доволен от съдията в контролен мач нали резултата не е важен,тръгва да прави такива панаири,смях смях смях.Сираков е прав Левски върви надолу във всяко едно отношение кога играч ще си изкара червен картон камоли във контрола,когато беше Сираков имаше дисциплина.

Ситга с тоя Сираков. Левскар е когато е на работа в Левски, а когато не е той плюе, защото не е той. Това е една контрола. Не е нормално следобед тренировка и после излизат да играят. Умора има, дано физически издържат сезона. Сега Гонзо и Ясен за нищо не стават, но ако вземем да станем шампиони ще са най-великите.

ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА!!!! ДА! КАТО БЕШЕ СИРАКОВ ИМАШЕ ДИСЦИПЛИНА И ТАКИВА СЕЛСКИ НОМЕРА НЕ СТАВАХА ПО КОНТРОЛИТЕ!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 06 юли 2010 20:32

Естествено, че ще се прекрати мачът. Още повече, че е имало и сбиване между футболисти. Няма значение кой е виновен.
По-добре ли е от всеки отбор да влязат по петима футболисти в лазарета?
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Върни се в “Левски”