Бахти, направо ми идва до гуша от селските му неадекватни изпълния!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
puhisamolevski написа:Кво псувате Гонзо бе, дечица? Все едно кой знае какво е станало....аз напълно го подкрепям. Кипърците са играли грубо, съдията се е отнасял некоректно, а и още преди мача са им давали зор и са развалили първоначалната си спогодба...и аз да съм, и аз ще прекратя мача![]()
Целта на контролата е да се играе коректно и да се види кой футболист колко може. Като се изнервят и двата отбора и се почне с балтии и контузии, по-хубаво да си направят контрола футболистите помежду си...![]()
puhisamolevski написа:Кво псувате Гонзо бе, дечица? Все едно кой знае какво е станало....аз напълно го подкрепям. Кипърците са играли грубо, съдията се е отнасял некоректно, а и още преди мача са им давали зор и са развалили първоначалната си спогодба...и аз да съм, и аз ще прекратя мача![]()
Целта на контролата е да се играе коректно и да се види кой футболист колко може. Като се изнервят и двата отбора и се почне с балтии и контузии, по-хубаво да си направят контрола футболистите помежду си...![]()
За фенклуба не виждам какъв е проблема, те не са очаквали да гледат преиграване на Германия-Аржентина, а са дошли, за да видят любимия отбор. Не виждам разликата между обикновена тренировка и тренировка с друг тим (контрола)
PFC Litex написа:puhisamolevski е ти как разбра какво е станало точно през това първо полувреме?
Да, той Грънчаров изобщо не е пристрастен и отразява адски обективно.
Изчакай видео репортажа в спортал, дано и те са обективни и пуснат нещата едно към едно, и чак тогава крайни оценки.
vladipo написа:buffon написа:Гонзо се излага да не е доволен от съдията в контролен мач нали резултата не е важен,тръгва да прави такива панаири,смях смях смях.Сираков е прав Левски върви надолу във всяко едно отношение кога играч ще си изкара червен картон камоли във контрола,когато беше Сираков имаше дисциплина.
Ситга с тоя Сираков. Левскар е когато е на работа в Левски, а когато не е той плюе, защото не е той. Това е една контрола. Не е нормално следобед тренировка и после излизат да играят. Умора има, дано физически издържат сезона. Сега Гонзо и Ясен за нищо не стават, но ако вземем да станем шампиони ще са най-великите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта