Абрамович замина за ЮАР - финализира трансфера на Torres ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Абрамович замина за ЮАР - финализира трансфера на Torres ?!

Мнениеот styopa » 06 юли 2010 17:41

fearbless написа:
pomiqrat написа:
fearbless написа:Мечтите са безплатни! ;) Ще му е трудно да напусне Ливърпул и да се премести в друг голям тим от Албиона... ще стане лудница... мисля,че ако напусне Ливърпул няма да е изобщо в Англия. ;)

Ливърпул през последните 20 години е като ЦСКА. Живее в миналото с изключение на случайността с Милан.

В първенството може би... но в Шампионска Лига не съм съгласен! ;) LIVERPOOL FOREVER и това е ;) Ако ще някой ден до конференциите да отидем винаги ще съм им фен! ;) Това е да си истински фен да подкрепяш отбора си и в най-ужасните години на отбора! А не като многото позьорчета ''фенове'' на отбора който прави силен сезон и дубъли ;) ***YNWA***

Миналата година бяхме определени за най-успешния отбор в ШЛ за последните 5 години ;)

You´ll never walk alone

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 06 юли 2010 18:17

igor tomasic написа:До колкото си спомням преди да дойде в Ливърпул ,Торес беше обявил ,че идва да печели трофеи и дали не беше подчертал ШЛ ... правете сметка

Колко пъти Ливърпул е печелил ШЛ (5) и колко Челси (0) :mrgreen: Там,където е текло,пак ще тече!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 06 юли 2010 19:06

Mourinio написа:за съжаление на феновете на Челси, Торес не е предател ;) четох и едно негово интервю, в което малко дете фен на Ливърпул го пита дали ще отиде в Манчестър Сити след като е прочел за офертата им от 100 млн паунда и той казва - да бъде спокоен, каквито и пари да му предложат никога няма да отиде там,

Много ми е интересно пък феновете на Челси за какво да съжаляват :? Те Ливърпул като го имат видяхме че тоя сезон избиха рибата като обраха всички купи :mrgreen: :mrgreen:

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 06 юли 2010 19:28

Колко теми мислиш да пуснеш с трансферни спекулации за Челси?

Върни се в “Челси”