Германия - Испания 1/2 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Re: Октоподът Паул предсказа победа за Испания срещу Германия

Мнениеот NiKsAnA_ss » 06 юли 2010 17:48

Мани го това мекотело, Германската машина пак ще смаже прехвалените иберийци! 8-) 8-) Очаквам победа с 3:0 или 3:1 на Германия.
Пп. Това мекотело най- добре за да не дразни германците - в тенджарата :lol: :lol:
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 06 юли 2010 17:49

Тежко му на октопода ако познае, ще стане на супа ...

Потребителски аватар
M.V.B.

Мнениеот M.V.B. » 06 юли 2010 18:20

baltimore написа:Тежко му на октопода ако познае, ще стане на супа ...

:lol: :lol: :lol:

И немците ги ръфа щуреца яко ;)

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 06 юли 2010 18:25

http://sportni.bg/worldcup2010/?tid=40& ... ite_id=abv

"Най-големият душманин на букмейкърите по света - октоподът Паул има сериозни проблеми. Нервите в Германия са опънати след лошата му прогноза за мача с Испания и местните фенове смятат да го сготвят.

Това информира онлайн изданието Кьолнер Щад Анзайгер.
още по темата
Октопод хвърли в ужас Германия
19 коментара към статията 19 | 37896
Октопод хвърли в ужас Германия

По-рано днес Паул даде поредната си прогноза, която никак не се хареса на немските фенове. Според морския обитател, победител в мача на Бундестима с испанската "Ла фурия" ще е отборът от Иберийския полуостров.

В Оберхаузен, чийто аквариум обитава мекотелото, вече са нажежили грила и смятат да го завъртят преди някое от основните хранения.

Паул е абсолютна звезда в Германия, където има безброй фенове. Напоследък са зачестили случаите, в които хората избират за домашен любимец именно октопод, вместо традиционните кучета и котки.

Германците са спокойни, защото популацията на октоподи в страната се е вдигнала няколко пъти в последните години и са готови да жертват любимеца си, ако това ще успее да развали пророчеството му.

Веднага обаче се обадиха природозащитниците. Те изтъкнаха правата на животното и категорично заявиха, че ще се борят за тях.

В социалната мрежа Фейсбук пък вече се появиха и групи срещу омразния октопод, който натъжи няколо милиона германци.

Вярата на германците в крайна сметка беше върната от бодливо прасе, което тържествено и пред публика изяде праскова на Испания, която избра пред такава нарочена за Германия."

Брей,това звучи като виц-немец да го хване шубе и да прави заклинания със свещенното бодливо прасе Гюнтер :)
Ако и то беше "объркало"прогнозата,идваше ред на божеството-любимец на niki87-мармот,дето завива шоколад в станиол Изображение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 06 юли 2010 18:47

не е само октопода с магически сили.нали треньора на германия откри,че освен октопода вляние има и синия пуловер с който се облича.и трите пъти в който е с него бият с 4 гола-срещу австралия,англия,аржентина
http://worldcup.sportal.bg/news/Sueverniyat-Lyov-Dori-ne-moga-da-si-izpera-siniya-pulover.2157.html :lol:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 юли 2010 18:48

baltimore написа:Тежко му на октопода ако познае, ще стане на супа ...

:lol: Все някой недоволен фен,ще го сготви. :lol: Моето мнение е,че октопода пак няма да познае.Не му се удават мачовете между Маншафта и Испания. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 06 юли 2010 19:03

Октопода на чорба.

И победа за Испания.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

impaler
Контакти:

Мнениеот impaler » 06 юли 2010 19:11

Btovfan80 написа:До тук от прогнозите на октопода, аз разбрах едно нещо - винаги избира флаг, на който преобладава червеният цвят, или е силно изразен, а мача със Сърбия е плод на чиста случайност, тъй като и на двата трибагреника присъства червеното поравно! Щях да се съглася с оракулските му способности, ако нямаше грешка! Все пак, за да те провъзгласят за оракул - според мен трябва да си на 100%! Но понеже хората винаги са се стремили да прогледнат в бъдещето - са способни да повярват на октопод :shock: Дори Испания да победи Германия, в което несъм много сигурен(въпреки, че ми се иска) - за мен това ще остане плод на чиста случайност, или на футболни аргументи, но не и защото октоподът е решил да закусва от кутийката със знамето на Иберийците!

Само да ти кажа, че в това, което казваш няма никаква логика. Значи се ориентирал по червеното ? Веднъж избира Германия на финала 2008 и сега избира Испания ?! А на полуфинала 2008 избира Германия .. нищо, че на Турция цялото и знаме е червено :mrgreen: Няма никакво значение дали октопода има някаква си дарба .. просто говориш глупости. И да ти кажа на Нострадамус доста предсказания не са му верни .. ама хората го пишат за пророк :П Айде би куул и "вервайте" на октопода Пол (дори само защото звучи дебилно) :mrgreen:

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 06 юли 2010 19:14

Едно не ми е ясно, как още някой от българските певчески капацитети не е написал песен "Октопод Кючек" или нещо от сорта ..
Все пак дните му се броят на пръсти с днешната прогноза и съм убеден, че песента ще е хит из Европата ;)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 06 юли 2010 19:15

Октопода да го заведат на преглед - явно се е объркал :lol: Въпреки че в този мач съм за Испания силно ме съмнява ;)

Върни се в “World Cup 2010”