Трансфери!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

coup_de_boule
Контакти:

Re: Трансфери!!!

Мнениеот coup_de_boule » 05 юли 2010 15:55

От спортал.бг вече са сложили Есвайн (така се произнасяло името му) в състава на ЦСКА за новия сезон, така че вече можем да смятаме пристигането му за сигурно - http://cska.sportal.bg/statistics_player.php?season=15&champ=1&team=17&player=880 8-)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 юли 2010 14:06

Да ви върна на един друг вариант за нападател- Мартин Камбуров :) ;) Какво ще кажете? Не го знам на колко години стана, май беше 82 набор. Но знам, че е цесекар. Още едно време като играеше за Локо плд и срещу Левски като вкара един гол се съблече и отдолу с една червена тениска :) :mrgreen: :P
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 юли 2010 16:54

Камбуров ще навърши 30те през октомври месец. Не е лош вариант, лично аз бих го предпочел пред неизвестния чужденец. Но разбира се Костадинов-Коща ще се изсере за пореден път върху ЦСКА. :(
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 07 юли 2010 17:03

[center]Италиански мениджър пред Sportal.bg: ЦСКА преговаря с 21-годишен футболен гений[/center]

Италианският мениджър Балдаци, който днес ще наблюдава контролата на ЦСКА срещу германския Ферл, заяви пред Sportal.bg, че червените водят сериозни преговори с атакуващия полузащитник на Кротоне Андреа Русото, който, според импресариото, е футболен гений. Ето какво каза италианецът, докарал на „Армията" Гранден, Акуаро, Нелсън и Грило, за читателите на Sportal.bg:

Вие сте мениджър на много футболисти. Кои играчи са ваши в ЦСКА?

- Нямам футболисти в клуба. Аз просто помогнах за финализиране на преговорите с Грило, Гранден, Нелсън и Акуаро.

Гранден е много добър футболист. Много хора в България смятат, че е най-добрият в ЦСКА...

- Не е вярно. Маркиньос е най-добрият играч на ЦСКА. Той е най-добрият в България.

Вие сте спомогнал за трансфер на Акуаро в ЦСКА. Знаем, че червените проявяват интерес към ощи играчи от Италия. Може ли да има нови попълнения от Ботуша?

- Мечтата на президента на ЦСКА е да вземе Андреа Русото. Той е бивш футболист на Наполи. Той е гений - най-добрият играч на Италия до 21 години. Проблемът е, че много клубове от Италия го искат и не се знае дали българският тим ще успее да се пребори за неговия подпис. Иначе парите не са проблем - до колкото знам ЦСКА е готов да плати исканата трансферна сума.

http://football.sportal.bg/news.php?news=247017

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 08 юли 2010 10:16

не ми се вярва да е чак толкова добър.Естествено,че мениджъра ще каже че е най-добрия в Италия,че има много клубове,че е гений...ако беше така още на 17-18г. да са го взели от Барса,Ман Ю,Арсенал или други...според мен поредното надуто хлапе,което ще иска космическа заплата...
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юли 2010 13:05

naiki написа:не ми се вярва да е чак толкова добър.Естествено,че мениджъра ще каже че е най-добрия в Италия,че има много клубове,че е гений...ако беше така още на 17-18г. да са го взели от Барса,Ман Ю,Арсенал или други...според мен поредното надуто хлапе,което ще иска космическа заплата...

Искаш да кажеш, че щом не става за Барса и Юнайтед, значи не става и за ЦСКА? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 11 юли 2010 11:20

[center]Колумбийски талант пристигна в ЦСКА[/center]

На сутрешната тренировка на ЦСКА се появи нов футболист, видя Sportal.bg. Това е младият 19-годишен Хорхе Москуера от Колумбия. Младокът ще бъде изпробван от Павел Дочев в предстоящите дни. От щаба на клуба разкриха, че той е играч, който наблюдават по-скоро за бъдещето, след като в момента няма място за играч извън Европейския съюз в отбора. Младокът е нападател и е играл в младежката формация на Бока Хуниорс. През миналия сезон той е бил преотстъпен на отбор от парагвайската елитна дивизия.

До момента Москуера е бил национал на родината си до 16- и 17-годишна възраст и е показвал много добри игри. Именно затова Дочев и спортно-техническият щаб на "армейците" искат да го изпробват и дори да не успеят да му осигурят място в първия тим на момента, да продължат да следят развитието му. ЦСКА е първият европейски тим, в който Москуера показва качествата си.

http://football.sportal.bg/news.php?news=247638

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юли 2010 11:30

Гуу написа:
[center]Колумбийски талант пристигна в ЦСКА[/center]

На сутрешната тренировка на ЦСКА се появи нов футболист, видя Sportal.bg. Това е младият 19-годишен Хорхе Москуера от Колумбия. Младокът ще бъде изпробван от Павел Дочев в предстоящите дни. От щаба на клуба разкриха, че той е играч, който наблюдават по-скоро за бъдещето, след като в момента няма място за играч извън Европейския съюз в отбора. Младокът е нападател и е играл в младежката формация на Бока Хуниорс. През миналия сезон той е бил преотстъпен на отбор от парагвайската елитна дивизия.

До момента Москуера е бил национал на родината си до 16- и 17-годишна възраст и е показвал много добри игри. Именно затова Дочев и спортно-техническият щаб на "армейците" искат да го изпробват и дори да не успеят да му осигурят място в първия тим на момента, да продължат да следят развитието му. ЦСКА е първият европейски тим, в който Москуера показва качествата си.

http://football.sportal.bg/news.php?news=247638

Явно има тенденция да се инвестира в бъдещи таланти. Този е втори след сърбина.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 11 юли 2010 14:35

това много ме радва че инвестираме в бъдещи таланти
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юли 2010 20:35

"Младокът може да бъде изгонен още утре
Дошлият на проби в ЦСКА колумбиец Хорхе Москуера ще бъде изгонен от лагера на армейците в Германия до два дни, разбра Sportline.bg.
Мениджърът, който доведе младото момче твърдеше, че той е рожба на Бока Хуниорс, но бързо бе разкрито, че няма и вест за него в бумагите на аржентинския гранд.
Утре се очаква мнението на Дочев по този трансфер."
Я да го видим ние този млад талант от Бока!

Върни се в “Архив”